Fetele din America (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Unt eu cumpar unul irlandez - e intr-o poleiala aurie si are un trifoi verde pe el. Numa daca fac prajituri, iau de la Costco unsalted butter sau sweet cream.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Oricum io sunt cu musca pe caciula ca am bacicul coch (asa se scrie nu?) pt ca am avut contact direct cu un bolnav de tbc (unchiul meu) si desi am luat bacilul nu am manifestat niciodata boala...si ies pozitiv la teste...
DAr cred ca nici nu transmit daca e inactiv...nu stiu foarte sigur cum e treaba...

Stiu pe cineva careia tot asa la un test de rutina i-a iesit pozitiv, nu mai stiu din ce motiv a zis ea ca e asa inca din Ro; a facut tratament cu un antibiotic timp de 9 luni.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Adrienne, eu nu stiu cum aleg pe cine suna din firma. Ce pot sa-ti spun e ca atunci cand suna aici cer sa vb cu cineva din management. Niciodata nu au cerut o anume persoana...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sinziana eu maninc I can¡¦t believe it¡¦s not butter pt. ca untul are colesterol? Cind si cind pt. gust mai pun o nuca de unt pe ici pe colo de regula ce unt se gaseste on sale la supermarket. Nu mi s-a parut ca ar fi vreo diferenta fata de cele de acasa. Oricum poti incerca amish butter sau daca ai vreun magazin de produse de import in zona vei gasi sigur unt nemtesc, frantuzesc bla, bla¡K Cit despre vaccinari, imi amintesc vag ca a trebuit sa-I fac niste chestii lui fiu-meu dar au fost acoperite de asigurare asa ca nu mi-a pasat. Eh, ce vremuri¡K ƒº Acu¡¦ asigurarea nu mai acopera nik. E din rau in mai rau. Bucluc, mersi mult. Cred ca mai bine spun sa nu-i contacteze si le ofer posibilitatea de a contacta vreo 6 alte persoane/manageri de la firmele unde am lucrat anterior. Nu risc, caci vorba ta, daca nu ma angajeaza si ai mei afla ca vreau sa plec: mi-am dat foc la valiza…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

unt: mie mi-a placut cel organic, de la Horizon; daca as gasi frantuzesc as lua unt President, imi place gustul lui - cel putin ala pe care l-am gustat in Franta si in RO erau ca si untul de la tara

Sinziana, greseala ta a fost ca nu l-ai pus pe rus sa-ti explice el ce e aia chicken pox si ai vrut sa-i zici tu!! eu l-am pus, el mi-a explicat si eu entuziasta i-am zis: da da, exact asa era!!

Iuliana

PS: daca se inroseste de la testul IDR de TBC pe piele, tot nu e dovada ca e TBC, poate fi si alergie; in cazul in care s-ar fi inrosit, mi-au zis ca ma puneau sa fac radiografie, ca sa fie convinsi ca nu e vorba doar de reactie alergica;

si pentru asta am un truc - trageti un fond de ten ivoire, in jurul banutzului rosu "legal" in caz de nevoie si se albeste la loc, macar cit tine inspectia!!!

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Off topic Cine ma poate ajuta si pe mine cu doua cuvinte: tarate si sunatoare. Multumesc mult!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

in lipsa de altceva, iti recomand sa te duci la oricare supermarket care vinde faina varsata si vezi acolo ca scrie pe eticheta - eu tot ma chinui sa tin minte cum se zice la taritze si tot nu reusesc, fiindca are si de orz, si de griu, si de ce-o mai fi si eu cerealele in engleza le cam incurc

ia sa vad:

rye - ovaz?

wheat - grau??

si-atita stiu

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am gasit si noi fel de feluri de unturi, unul mai sarat decit altul! Taaare greu ne-am dumirit ce si cum! Ne uitam la cite grame de sare are. Cel nesarat e chiar... nesarat. Dar decit asa-zisa margarina, plina de grasimi polinesaturate, mai bine un unt plin de colesterol si papam si fructe si alte extracte de plante...

Pofta buna!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Off topic Cine ma poate ajuta si pe mine cu doua cuvinte: tarate si sunatoare. Multumesc mult!

corinadana mama Ralucai
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

tãrâþe = sf.pl husk; (fine) barn; (de lemn) saw-dust
sunãtoare = sf rattle; (bot) all-saints-wort

www.castingsnet.com/dictionaries/" target="_blank">Dictionar ce il folosesc de un an si ceva, foarte bun

o zi buna

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nematics, Gabriella multumesc! Gabriella merci de link!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sanziana,
eu acum 2 ani cand eram gravida mi s-a facut testul de TBC, e oblig. La rezultat :rosu. Am vazut rosu, ca doctorita mea mi-a zis ca trebuie sa nasc izolata, cu masca pe gura si bla, bla, bla...ca sunt contaminata (nu puteau sa-mi faca radiografie ca eram gravida). Bine-nteles ca am schimbat repede doctorul, ca pe aia nu am crezut-o sanatoasa la cap. La noua doctorita i-am explicat situatia. M-a intrebat de cat timp emigrasem. Noi eram aici de 4 luni. Raspunsul ei a fost ca era sigura, ca nu sunt singurul caz, ca a mai avut romance si toate eram pozitive. De ce? Chipurile printre vaccinurile obligatorii care ti se fac pt analizele de emigrare e si cel pt TBC si deci esti pozitivata cu microbul. Si cica o sa mai fie pozitiv testul vreo 2 ani dupa un asemenea vaccin, asa ca sa nu ma sperii si sa nu fac nicio radiografie ca sunt OK.

La 1 luna dupa aceasta intamplare sotul meu gaseste un job unde-l pun sa faca acelasi test. Rezultatul:pozitiv. L-au trimis la radiografie, rezultatul negativ. Deci eu zic ca daca faci testul, sigur se inroseste in urmatorii 2 ani, asa ca stati linistiti ca sunteti ok.

Philipp, super poze. Si mai super suportul de carat bebe. Unde l-ati gasit, la Baby's R Us?!

Adrienne, bafta la job.

Gabi, va mai mutati?

In alta ordine de idei, mie mi-a venit ieri cecul de la IRS cu banii de la taxe in care l-am dedus si pe tata. Deci se poate. Laura parca zicea ca IRS te urmareste 3 ani, dar eu sunt acoperita ca le-am trimis copie de pe pasap lui tata cu tipul lui de viza si cu perioada de sedere, deci ei pe baza la asta mi-au dat ITIN pt tata. Asa ca daca ei au gresit, asta e.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput