Fetele din America (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Iuliana...da' greseala mea...eu l-am aburit cu febra si cu bubite rosii...hihi...da el a fost mai viclean ca ma intreba si io care nu stiam prea bine simptomele de la varicela...m-am incurcat

CAt despre TBC, io stiu ca daca esti infectat, ramai cu virusu pe viata (Simina poate ne explici tu mai bine) ca nu mai pleaca din organism orice ai face...
Asa ca asta este..il am si il gazduiesc...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sinzi Ana...datorita vaccinului antiTBC...toti avem reactie pozitiva...pentru totdeauna...In cazul nostru(al celor vaccinati) singura dovada ca nu avem TBC este RX-ul!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Un destept(a) ieri la servici a incinerat ceva in microunde. Putzea ieri dimineata de am crezut ca a luat foc toata bucataria. Microundele merg bine, dar nu se pot folosii ca pute inautru cand deschizi usa. Am incercat eu sa le explic sa lase usa deschisa, dar nu ai cui, ca se gaseste un destept sa inchida usa.
Stie cineva cum pot scoate mirosul? Sa coc o lamaie ceva in microunde ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by kim222

Sinzi Ana...datorita vaccinului antiTBC...toti avem reactie pozitiva...pentru totdeauna...In cazul nostru(al celor vaccinati) singura dovada ca nu avem TBC este RX-ul!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Asa e, iesim pozitivi cu totii din cauza ca am fost vaccinati. Numa' io am iesit negativa. Mie niciodata nu mi s-a facut "buba" d'aia de la vaccinurile anti-TBC, nici semne nu am, asa ca sunt singura negativa, numa' barbata-miu a trebuit sa faca X-ray hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Un destept(a) ieri la servici a incinerat ceva in microunde.

Nu poti pune o hartie mare scrisa cu litere de tipar rosii sa le zici sa lase usa deschisa si eventual cu un ciocan atasat:))) cand dau sa intre in camera poc ciocanul in cap sa-i faca atenti

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Carmen, felicitari, nu-mi vine sa cred ca IRS-ul ti-a dat bani pentru intretinerea tatalui, adica bravo, dar eu stiam ca nu se pot deduce parintii daca sunt in vizita. Ce tip de viza are tatal tau?
Mama mea are viza pe 10 ani, dar cu dreptul de a sta 180 zile/an in State( a venit de 2 ori pana acum si cheltuielile au fost suportate de noi 100%). Deci, n-am dedus-o si noua tocmai ce ne-a incasat IRS-ul cecul de $ 2,700 cat aveam noi de dat inapoi, ca si acum vorbesc singura pe tema asta.

Cat despre testul TBC, mie mi l-au facut cand eram gravida in prima luna si da, a iesit pozitiv, adica circumferinta din jurul vaccinului era cu 0.5 mm mai mare decat normal ( pata aia rosie). Dar eu am facut raze, ca m-au aobligat si mi-au acoperit burtica cu o patura antiradiatie. In sfarsit, razele au fost OK, nici urma de TBC. Dar mai am o prietena aici, tot din Ro si ea a iesit pozitiva la test, deci e ceva normal pentru cei din Romania.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

frumoase poze Philip.
Carmenbr am si eu un dela de mers la munte cu bb, e alastru deschis, daca il vrei e al tau, vino si ial . Cu mutatu, mai nu stim 100 %, suntem in perioada analizat si cantarit bine, ce avem de castigat si de pierdut daca mergem acolo.
corinadana cu placere

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Am cercetat si eu faza asta cu vaccinul TBC. De fapt, daca n-ai fost infectat, nu trebuie sa mai fie rosu dupa virsta de 20 de ani, adica vaccinul nu-ti mai da asa o reactie la distanta. De cite ori am cite un emigrant, am aceeasi problema cu el. De exemplu, nici mie nu mi s-a inrosit si sint obligata sa-mi fac testul PPD in fiecare an, ca altfel nu pot lucra in spital. Daca e rosu dar nu intarit, inseamna ca ai avut contact cu un bacil netuberculos dar din aceeasi familie si nu se face nimic. Daca se intareste 10 mm sau mai mult, esti considerat pozitiv. Si infectionista de la spital, cind trimit pacienti la ea pentru cazuri dubioase, asa-i considera, dar nu toti au nevoie de tratament.
Iata ce zice UpToDate :
SKIN TESTING IN PERSONS WHO HAVE RECEIVED BCG VACCINE — Children who have received the BCG vaccine generally demonstrate PPD skin test reactions of 3 to 19 mm several months after vaccination. The size of the skin test does not correlate with the degree of protection conferred by the vaccine. Most of these reactions wane significantly over a ten year period of time.

Tuberculin skin tests are not contraindicated in BCG-vaccinated persons; in fact, skin tests should always be done several months following vaccination to document baseline tuberculin reactivity. Subsequent skin testing among BCG-vaccinated persons exposed to TB can then be compared with the baseline test to evaluate the likelihood of true TB infection. Responses considered indicative of new infection with TB are:

* Increases in skin test reactivity of greater than 10 mm induration in persons less than 35 years of age

* Increases in reactivity of greater than 15 mm in those older than 35 years of age.

However, in most cases such baseline values are not available. In these situations, skin test reactivity should be interpreted and treated as for unvaccinated persons. Although there is some cross-reactivity that persists into adulthood, individuals with large PPD reactions are likely to be infected with TB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ancuta, tata are viza pe 10 ani. Insa cand intra in State are doar 6 luni ca si mama ta. Daca vrei poti sa extinzi (via intreab-o pe Michelle ce a facut ca si ea aplicase pt soacra-sa), dar pe urma trebuie sa stea mai mult in Ro.
Asa ca situatia e identica. Nici eu nu am crezut ca se poate, dar daca le-am dat copii dupa pasaport cu viza pe 10 ani si viza de intrare pe 6 luni si IRS a zis ca se poate, eu de ce as zice nu?!

In alta ordine de idei, sunt suparata ca e deja 3-2 pt Middlesbrough si inca un gol si nu mai mergem in finala. si-mi vine sa

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La noi a fost asa, unchiul meu a facut TBC si internare si tratament, fratele meu a facut tbc dar nu a ajuns la plaman (nu stiu cum!!) dar tot a fost internat la un sptal de TBC din Curtea de arges pt copii, iar eu desi am avut bacilul s=a inchistat si nu s-a manifestat...

Deci am inteles ca vreo 80% oameni (acu nu stiu daca doar din Ro) poarta bacilul inchistat fara sa faca boala sau sa o transimita...si de asta ies pozitivi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput