Fetele din America (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanca, drept n-am prea vazut catelusi pe-acolo
ciuf, ai o printesa!!!sa-i cresti usor pe amandoi si refacere rapida!~

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Iuliana, imi venea sa ii arunc nisip in ochi sa ii spun ca l-a facut ,sau ca a facut boala...dar nici io nu stiam cum e mai bine...
Io sunt anti-vaccinuri si nu prea vreau sa ii fac tot ce zboara...asa ca mi-am lasat o luna timp de gandire...
Dar pana la urma cred ca tot tre sa il fac...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

Sinziana

pai tu pe ce lume crezi ca ai poposit???

te punea sa-i faci analiza singelui cu reactivi speciali, sa vada daca are sau nu anticorpi, si asta te costa de 4 ori cit vaccinul!!!

asculta la ai batrini cu experienta, cu MMR-ul mai poti sa-i pacalesti cind se-apuca ei sa dscifreze ce e incarnetul romanesc de vaccinari, da cu cichin pox nu!! Mai ales la copii.

Apropos, pai tu cind ai aplicat pt. GC nu ti-a cerut foaia cu vaccinuri obligatorii???

PS: si-asa cred ca i-ai prostit deja cu measles - ca nu cred ca i l-ai facut lui David (da nu bag mina'n foc, findca n-am timp sa ma uit acum cum ii spune la noul vaccin - Trimovax??? - daca a facut Trimovax e curat la measles, daca nu l-a facut, i-ai pacalit!!)

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Si ca sa-ti spun de ce sunt la zi cu info: fiindca mie mi-au cerut foaia de vaccinari si m-am stresat destul cu gindul la ce-au patit colegii mei nemti, care la batrinete au trebuit sa se revaccineze numai si numai fiindca n-au avut dovada baccinarii lor cind erau mici - de aceea zic eu ca sa tii carnetul de vaccinuri mai abitir ca pe pasaport! Pina la urma m-am dus la Bucuresti la asistenta medicala a baiatului meu si am refacut cu ea carnetul meu de vaccinari, cit s-a putut, dar la cicken pox mi-a zis ca nu are cum sa-mi treaca, fiindca nu aveau vaccinul in dotare. Am scapat basma curata la control ca m-am dus aici la un medic rus, care s-a uitat adinc in ochii mei, a oftat si mi-a spus: nu asa ca dumneata ai avut varicela cind erai mica?? Iar eu am zis, da, ce mare dreptate ai dumneata. Nu l-am intrebat cum a ghicit dar cum eu am facut sigur Zona Zoster (desi nici acum tot nu mi-e clar daca asta e reinvierea varicelei sau nu), n-am mai avut mustrari de constiinta.

Daca ma duceam la unul american, ma vaccina!!! Cum au patit nemtii mei. Plus ca mi-a luat doar 180$ ca sa-mi completeze toata foaia (adica vaccine, TBC, sifilis, HIV si stare generala), si nu s-a mai uitat sa vada ca la vaccinul de BCG facut chipurile pe cind eram eu in maternitate ca proaspat bebe, nu ca mamica, adica in alte ere geologice, parafa era de la nasa lui fimiu, de stomatolog ; americanul cerea intre 375 si 600, de la caz la caz, bani in care nu intra vaccinurile sau analizele de anticorpi facute extra, la nevoie.

Pai gindeste-te tu, car nu vrei sa faci vaccinul de loc si te inteleg, cum ar fi sa-l faci de doua ori??? Si la virsta adulta si peste?? Si cu antecedente alergice si reactii de tot felul cum am eu???

PS: dar cred ca ai dreptul sa refuzi vaccinul pe motive de convingeri religioase - insa nu ti-l primeste pe David fara el la scoala, poti verifica totusi cum e treaba cu religia.
Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Adrienne,
Intrebarile care se pun sunt ceva de genul:
- De cat timp lucreaza pt compania dvstra?
- Ce fel de angajat e? Intarzie? Poti sa depinzi de el/ea?
- Daca nu mai lucreaza pt companie, l-ati reangaja?
- Ce aveti sa-i reprosati?
- Care calitate a angajatului o considerati mai importanta?

Pe mine m-au tot sunat pt chestia asta pt fosti/actuali angajati si asta au intrebat. Daca nu vrei ca seful tau sa afle, nu cred ca ar trebui sa pui ca pot sa contacteze actualul angajat. Poate doar daca in cazul in care e o companie mai mare care are resursele umane separat...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Off topic Cine ma poate ajuta si pe mine cu doua cuvinte: tarate si sunatoare. Multumesc mult!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

sunatoarea - Hypericum perforatum - common name St.John's wort

Ailalta nu stiu.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Merci Oana!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Bucluc adica tu spui ca ei suna la seful meu direct daca ii spun cine e? Nu la HR? Tipele de la HR ma stiu personal ca doar sintem doar vreo 10 gagici in companie de 400 oameni dar habar nu au ele daca intirzii sau nu sau daca imi fac treaba sau nu. Si ce inseamna intirziat ca la noi e flex time; conteaza sa stai alea 40 ore pe saptamina treaba ta cind. Eu de pilda vin pe la 9;30 si stau pina la 18:30. Am coleg (british) care statea la job 48 ore dupa care statea 24 ore in bar si e unul din cei mai buni programatori din firma. Deci la intrebarea asta nu stiu ce ar raspund ele. Bun in cazul asta o sa dau alte referinte caci la fiecare job anterior am multi fosti sefi care ar raspunde pozitiv la toate aceste intrebari. Imi inchipui insa ca daca seful meu sau chiar HR s-ar trezi cu astfel de tel. ar intelege ca imi caut job, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, i-am facut trimovaxu-ul in Ro, adica oreion, rubeola si rujeola (rubeola chiar a si facut-o dupa ce a facut vaccinul la vreo 2 luni)...

Si noi tot la un medic rus am nimerit!!! hihi...Si incercam sa ii explic ca a facut o boala cu bube si febra mare...da si-a dat seama ca era rubeola!! hihi...

Daca nu mi-l primeste la scoala am sa il fac...dar numai de asta...pt ca in mod normal nu vreau sa il fac...io am facut varicela si sunt sanatoasa ca un cal!! In fine...asta e...

Cand ne-au dat GC ne-au facut vaccinuri numai mie si lui Radu, pe David l-au scutit si nu ne-a intrebat nimeni de varicela...
Oricum io sunt cu musca pe caciula ca am bacicul coch (asa se scrie nu?) pt ca am avut contact direct cu un bolnav de tbc (unchiul meu) si desi am luat bacilul nu am manifestat niciodata boala...si ies pozitiv la teste...
DAr cred ca nici nu transmit daca e inactiv...nu stiu foarte sigur cum e treaba...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

A! si vroiam sa va intreb...ce unt cumparati voi??? Ca io nu nimeresc unul calumea...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput