Fetele din America (70)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxij spune:
Oho, Sanziana, ce baietel inalt! Bravo lui! Voi sunteti inalti?
Adrienne, nici eu nu stiu ce ar putea sa intrebe, dar am pus si eu da la intrebarea asta cand a fost cazul si nu s-a intamplat nimic, ce or fi intrebat, nu stiu.
adrienne12 spune:
Vor sa afle daca sint "sane" or a psycho? Nu stiu ce sa fac. Mi-e teama ca daca suna la HR pot afla cine e seful meu. Daca suna la el am imbirligat-o pt. ca mi s-a dat acum un proiect (din nefercire sint singura la el, si sef si executant) pe care o sa-l las balta daca plec. Si n-as vrea sa alfe ca vreau sa plec....
sinzi_ana spune:
Si varicela nu se face in Ro? De ce oare? Ca mie mi se parea ca astia in Ro fac la vaccinuri pe banda rulanta!!! Oricum a fost tare amuzant cum am descifrat si io si dr hieroglifele de la carnetul de vaccinari...
La consult l-am auzit si io pe al meu copil cum vb engleza, cand i-a luat sange din degetel ii spunea asistentei "leave me alone!!! i don't want that!!!" habar nu aveam ca stie sa vb asa!!! Asa le-o spune si la gradi???
Ruxi io sunt pitica si grasa (macar daca mostenea de la mine viteza de ingrasare!!!) am 1.60...Radu e ala inalt si slab (are 1.90), dar oricum eu nu stiu cat de relevanta e inaltimea la varsta asta (stiu ca la pubertate se "intrevede" inaltimea finala). Fara adidasi avea 40.2 inch si 33.5 pounds (nu am facut transformarile in kg si cm...dr mi-a spus pe ce linie se afla..
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
ruxij spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Vor sa afle daca sint "sane" or a psycho? Nu stiu ce sa fac. Mi-e teama ca daca suna la HR pot afla cine e seful meu. Daca suna la el am imbirligat-o pt. ca mi s-a dat acum un proiect (din nefercire sint singura la el, si sef si executant) pe care o sa-l las balta daca plec. Si n-as vrea sa alfe ca vreau sa plec....
Atunci zi ca nu. E de inteles ca nu vrei sa se afle ca vrei sa pleci. Cred ca lumea intelege. Mai cauta pe net.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si varicela nu se face in Ro? De ce oare?
Cred ca acum se face, parca am citit pe la parintii intreaba..Varilix sau cam asa ceva. Cand eram noi mici nu cred ca se facea si nici n-am avut varicela dar aici cu infertilitatea cred ca asta e test standard si cand au vazut ca n-am imunitate mi-au facut vaccinul.
Oana_B
nematics spune:
Sinziana
pai nu citisi mesajul meu? Nu ti-am zis eu c-o sa te gineasca dupa chicken pox adica varicela? Pai daca n-asculti la tataia! Ca noi suntem proaspeti in business cu vaccinele. Nu ti-am zis ca aici in US cum te prinde fara el cum te-nteapa?
in RO se face dar numai la cerere! Si eu zic sa i-l faci baiatului, ca cine stie pe unde te-or mai prinde fara el in vreo scoala/tabara/colectivitate, cind ti-o fi lumea mai draga!
uf, vezi cum mai iau eu 2 puncte pe DC din cauza ta???
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
sinzi_ana spune:
Iuliana, imi venea sa ii arunc nisip in ochi sa ii spun ca l-a facut ,sau ca a facut boala...dar nici io nu stiam cum e mai bine...
Io sunt anti-vaccinuri si nu prea vreau sa ii fac tot ce zboara...asa ca mi-am lasat o luna timp de gandire...
Dar pana la urma cred ca tot tre sa il fac...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Sanca spune:
Andreea, super pozele de la Zion. Vreau si eu acolo, cam in 2 luni. Sant dezamagita ca nu ne lasa cu cainele decat pe main road si numa in lesa. Daca vreau sa merg pe trails trebuie sa-l duc la dog sitting, adica sa mi-l puna intr-o cusca pentru 35 de dollari pe zi. Pai eu de aia vreau sa merg camping, sa luam si animalu cu noi in vacanta.
Poate la Yellow Stone sa ne lase si cu copilu patruped.
Sanzi, daca ai tot facut pasul si ai intrat in hora, fa-i copilului toate vaccinurile, cum zice si Iuliana.
Adrienne, si eu zic sa pui ca ai vrea sa fie confidential aplicarea pentru new job. Spune-le ca le poti da alte referinte.
Siminaf spune:
La aplicare pt. un nou job si noi am scris chiar si in scrisoarea de intentie ca am dori sa fie confidential. Am referinte sa le dau, altele decit actualul employer. Daca-l suna p-asta ca vrem sa plecam si apoi nu ne mai angajeaza (din varii motive), eu ce fac?! Ca nu cred ca i-ar conveni ca vrem sa ne luam talpasita...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica