Bebelusi de sept-oct 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
alinam spune:
neata!
Multumim pentru urarile de ieri, a fakut si Vladut 7 luni, ieri ne-am plimbat toata ziua :) si am fakut la bunika un tort.
Ioana mi-a plakut plimbarea, Mirunica e o scumpa, bunicile m-au intrebat cum s-au inteles bebeii hehehe le-am zis: cand a dormit Miruna si a pazito Vlad si invers :) (mi-am adus aminte sa stii ca si pe sotul tau il stiu, il stia si Ion, da cu siguranta de pe faleza, baruri hehehe ce sa faci asa e intr-un oras mai mik, toata lumea stie pe toata lumea).
Ege plodul meu are coaste evazate de multa vreme da nu ma complik prea mult ca are fontanela aproape inkisa, cica e oarecum normal la unii copilashi sa fie mai "evazati", orikum tinem pumnii sa fie totul ok.
Mai eu ma minunez cand aud cate lucruri fak copii vostri ....eu ca Jadi nu ma laud cu nimik decat cu un bb puturos, da, se intoarce, vrea topait, vrea sa mearga de manutze, dar atat ....de vorbit nooooo e greu, tot mai bine tipa ca maimuta :) .
Irina cata invidie pe mine .... auzi sunt copii care dorm toata noaptea, bravo lor, al meu isi pastreaza programul adika se trezeste pe la 2.30 si apoi din doua in doua ore pana la 6-7 si atat.
...mda, am uitat ce mai aveam de zis ,daca nu notez asa imi trebuie.
As pleka si eu la munte in we asta dar s-a nimerit sa avem un botez (fetitza nasilor) asa ca ...Vlad va sta fara noi sambata noaptea, doar cu bunika ...sa vedem cum se deskurca :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si la multi ani sarbatoritilor Vlad, David si Eleni! Multumim pentru felicitarile de ieri dupa-amiaza.
RalucaC, verisoara sotului merge la spitalul Lahovari, la dr. Coviltir pentru operatia lui bb de glaucom congenital. Se opereaza pe 4 mai; daca colega ta nu are operatia pina atunci si e interesata de detalii, sa ma intrebi si o sun pe verisoara.
jadi, veronica, multumesc, deci se poate merge cu polly si fara rulota.
mifloricico, Miruna merge tinindu-se de toate mobilele, face trecerea foarte usor de la fotoliu la poang si de acolo la masa, si merge uneori tinindu-se doar cu o mina de aceste chestii. Deci mai avem putin. Imi pare rau, masina de spalat vase nu se poate aduce.
Dana frantuzoaica, tare shmecher e Antoine.
alina galateanca, o fi bebele tau mai lenes, dar e asa frumoooooos. Fara exagerare, fetelor.
Am facut bilantul, deci mai am de cumparat 2 covorase din Billa, pentru dr Alina si Simo. Va iau cu numere; daca nu sint, nu iau de celelalte decit daca gasesc fara bucati mici-mici-mici (in selgros mi-e greu sa ajung, acum ca sint singura cu cupchilul).
Miruna mea face acum pa-pa cu mina la toata lumea; inclusiv shtiristelor de la tv. Iar cind o vede pe Neti Sandu (care prezinta horoscopul la pro tv) e in culmea fericirii, nici cind ma vede pe mine sau pe bona nu face asa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Ioana si Anca e convinsa ca Neti Sandu vorbeste cu ea. O urmareste vrajita, nici Esca nu e asa convingatoare ca Neti Sandu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru bebelusii aniversati aceste zile!
semnatura Irina!
Gina, imi pare rau de experienta neplacuta cu acel tratament.
Jadi, la noi nu are nici un efect aerul de munte (ma refer cand am fost plecati la Vatra Dornei), poate ca noi respiram ceva asemanator tot timpul.
Cge, vezi sa nu ramai fara bani
Dana, eu de 2 zile nu-i mai dau ciorapei lungi dedesubt, iar sus ii dau un body cu maneca lunga si un polar deaspura. Daca e mai cald ii dau un body cu maneca scurta o bluzita si pt orice eventualitate si o vestuta. In cap o sepcuta. Ieri am iesit in sandale, ciorapei, rochita (cu body dedesubt) si o jecuta foarte subtire. De azi cred ca ii mai scot ceva din haine ca se preconizeaza 23 grade (cat am eu in casa-dar afara poate bate vantul)
Petra doarme o noapte bine, una nu. Azi vine doctora la noi. Dintisori nimik.
Va pup
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
cristina, o sa-i dau un mail lui neti sandu (daca pot) sa-i zic ce succes are in generatia sept-oct 2005.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Exact asta am observat si eu la Petra azi dimineata! Se uita la Neti Sandu fix si o asculta. Parca ei ii prezenta horoscopul. Am sa o pun sa vizioneze si stirile de pe PROTV.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani tuturor bebelusilor care au sarbatorit zilele astea!!!
Noi am stat acasa de sarbatori,am fost si in vizite,de unde am plecat repede ca era maraici copilul,cum ajungeam acasa isi revenea..Sa va spun cat de fericita sunt...se pare ca si-a revenit copilul cu mancatul,i-am dat niste vitamine,am schimbat si laptele, am trecut pe Milumil si mananca si cand nu doarme cam 80-100 ml,se foieste in toate directiile dar oricum e mare lucru,fata de nimic..Am avut emotii cu Milumilul,in primele zile s-a cam strambat,plus ca am schimbat si tetinele,Nuk peste 6 luni,ca nu curgea laptele prin alea vechi.Mie mi se par mult mai mari dar vad ca copilul e multumit.
Irina,felicitari pentru noaptea dormita..sper s-o tina tot asa.Tu cand ii dai compotul,dimineata?ca as incerca si eu ca nu mai stiu ce sa-i dau sa pape.
ege,bafta la analize!
Diana,eu inca ii pun o caciulita subtire cu urechi,in rest in trening e ok.
Raluca ,imi pare rau de copilasul acela,sper sa se faca bine..of..si cati dr de-astea sunt.
Nadana,super smecherul cu ochelari...avem si noi una aici
kid2003 spune:
Buna fetelor si la multi ani bebeilor sarbatoriti!
Cristina, e mortal baietelul tau cum isi vinde el dulciurile de la Iepuras. Sa ne mai povestesti de el ca e haios tare, pe mine ma distreaza mult ce zice! Abia astept sa inceapa si bebelina mea sa vorbeasca! Dar mai avem muuuult pana acolo. Ea nu sta nici bine in fund, se rostogoleste si incearca sa se impinga in picioare, ca si cum ar merge de-a busilea dar cam atat.
Eu afara am imbracat-o tot in trening ieri si sub bluza de trening avea un body cu maneca lunga, fara nimic in cap si doar cu sosete in picioare. ii mai puneam niste incaltari dar am cam renuntat la ele, tine picioarele alea intr-un fel...nu incap tenisii sau chestii d-astea cu sireturi, mai mare chinuiala.
De vreo cateva zile a facut o descoperire: motanul...se uita la el cu maaare interes si daca o pun langa el il apuca cu manutele de urechi sau il trage de blana intr-un mod dureros. Motanul e bland si nu-i face nimic dar a cam prins frica de ea...are o putere in manutzele alea. Ma apuca si pe mine uneori de buza de jos sau de nas sau chiar de obraz si ma ciupeste tare de tot, imi dau lacrimile...Mi-e frica si mie de ea. Ca sa nu mai zic ca daca imi las parul desfacut se prinde cu manutele in el ca un liliac si ca sa i le scot rup cu par cu tot, ofofof.
Ca ziceati de locuri misto de mers cu copiii, la munte, noi am fost la Fundatica, e dupa Moeciu, dupa Bran, in drumul spre Pitesti (de la Rasnov) e o zona superba, linistita, cu vile dragute si fara nebunia de la Moeciu- Cheile Gradistei. Va recomand zona, e superba.
Ioana, si la noi e zona salatelor :) Cand intru in bucatarie la serviciu, pe la pranz, miroase asa bine a castravete proaspat taiat si salata proaspata mmmmm, dar eu ma pastrez, oricum sparg usa la 4 asa ca nu imi permit s-o mai lalai la bucatarie cu colegii. mananc acasa cand ajung, pacat, ca imi placea sa stau cu ei la masa, dar daca e de lalait, mai bine bananaiesc pe forum
Poate ne vedem in Billa, ma duc si eu dupa covoras ori azi dupa amiaza ori maine.
E bunica mea (care m-a crescut si pe mine) la mine pentru o saptamana. Vine cam o data pe luna (nu sta in Bucuresti). Imi place tare ca mai pot iesi seara cu husbandul dar nu-mi place deloc ca ii strica programul fetii. Azi dimineata de exemplu ii dadea sa manance la 6 jumate ca cica se foia in pat....Cand doarme singura eu nu o aud pana la 8 jumate si e asa bun somnul ca nu ma trezeste noaptea...Dupa ce pleaca boonika trebuie sa ii refac programul si imi ia cateva zile s-o dezobisnuiesc sa manance la ora aia
nanadana spune:
buna fetele
Irina frumoasa semnatura
Cge sanatate , ce inteligent este Victor deci vitorul este asigurat
Alinam si cind isi da drumul Vlad sa vezi ca nu se mai opreste
Ioana ce haioasa este Miruna
mersi fetelor ca mi_ati admirat smecherul
la noi au succes desenele animate la tele
poze
nanadana spune:
maddy este scumpica Bianca
Kid ce tort ai facut de la "prajiturile lui Natali" ? tortul cu truffe? lam facut si eu dar in forma de papaitoi dar bunnnnnnnnnnn si este asa usor de facut
poze