Bebelusi de sept-oct 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Daaa, desenele sunt in top si la noi.

O intrebare intrebatoare? pentru mamicile cu copilasi mai kelioshi! Cand speram si noi la bucle sau plete la copilasii noi? Ca Alexandra avea mai mult par la nastere decat are acum

eu sunt tare trista, fetele care m-au vazut au vazut probabil ce claie am eu in cap, super greu de pieptanat, vreo 5 kg de par. Pana acum ziceam ca nu vreau sa aiba si fata par d-asta greu de strunit dar parca nici asa chelioasa nu-mi place. Vreau sa ii pun si eu clamitze in cap si sa fie dulcika...cum e Mirunica...Cand pot sa sper??? In pozele mele de la 6 luni aveam deja o cantitate impresionanta de par, deci ea nu ma mosteneste, dar nici cheala nu va ramane? NU?

Mergi la inceput

Nanadana, am facut Brownies Cappuccino dar intr-o forma rotunda de tort, am ras cioco deasupra si a iesit ca un tort de ciocolata. Nu iti spun ce gust avea, a fost absolut demential, cel mai bun EVER! Am vazut tortul tau cu trufe in forma de iepuras pentru aniversarea de 6 luni a lui Antoine , mie mi s-a parut mai greu de executat si nu am avut curaj sa ma bag. Dar cred ca il execut si p-asta. Iti recomand Brownies, e super buna prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, imi pare rau, ti-ai facut-o cu mina ta, sa stii ca o sa ma gasesti la tine la usa cershind tort.

Pentru ca gatesc o data pe trimestru, dati-mi voie sa ma laud si eu cu urzici cu ceapa, usturoi si ou. Urzicile le-am primit gata fierte de la mama, dar eu le-am prajit. Mai am inca 2 pungute in congelator, asa ca ma distrez in weekend cu aragazul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

hallo, hallo dragutele

Celor sarbatoriti azi le dorim numai fericire, multe torturi si bauturica si multa sanatate.

mai fetelor vorbiti de torturi, si eu care ma gindeam sa nu mai maninc asa de mult... ti-ai gasit.

Ege sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa fie nimic.
Mifloricico pentru sms, esti o draguta, si sa stea Ana linistita ca nu ne luam de Antoine. Baiat frumos, dar e compromis, asa ca o sa cautam unu fara toarta.....

Cristina cge, e demential Victor, pai cred ca se gindeste deja la ce il asteapta si nu vrea sa piarda nici o ocazie din a scoate un profit. Vrea si el sa isi scoata viitoare4 familie in strainetzuri, nu numai iin tara asa ca provizii, provizii. dar sa ne mai spui de-ale lui Victor.
Ioana e caraghioasa rau Miruna, sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa si sa-i de-a gata pe bucuresteni

si noi ne inscriem la concursul "cine-i ultimul la iesit de dinti" Nici noi nu aveam dinti cu ce ne lauda si nici nu arata ca vor veni prea curind, dar asta e. Vine si timpu lor.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
Gata, v-ati revenit dupa atata si ?
Vero, Stefanut e tare! Bravo!
Nanadana, scump foc Antoine!!! Banuiesc ca tocmai il astepta limuzina in fata casei, nu?
Tonnia, Adevarat a-nviat!!! Ma bucur ca ti-a priit iesirea, la mai multe!!! Si-acum ati scapat si de vaccin!!!
Dana_ch, eu o imbrac ceva mai gros pe Ana; adica pe langa ce are in casa - body si costumas de bumbac sa zic - ii mai pun ceva, adica pantalon si hainuta, nu f. groase ce-i drept; pe strada i le mai deschei daca mi se pare prea cald; ideea este cum s-a invatat copilul, daca nu transpira e ok; eu cred c-o imbrac pe Ana prea gros, asa-i?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pai daca m-ati provocat:
'Aseara discutam cu sotul unde sa mergem de 1 mai.
eu :' Sa mergem la Neptun ?'
Victor:'Neptun e planeta. Sa mergem pe alta planeta ?'

Kid, merci frumos de pontul cu Fundatica.
Si m-am gandit la tine si la tortul tau de Pasti.

Stai linistita, sa vezi ce par frumos va avea Alexandra.
Si Victor a fost cheliuta mult timp, l-am tuns prima data la 1 an jumate si acum e cret.

Si eu as vrea sa ii fac codite Ancutei, dar pana atunci ii ascult pe prietenii lui Victor cum striga :'Ce dragalasa e!! Dar e cheala !'

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Kid si la mine este programata "brownise capuccine" ca imi facea tare cu ochiul ,si tortul cu truffe este asa de usor de facut
Ioana ce pofta mi_ai facut mie acum de urzici ,si eu la fel am bagat la congelator ma duc sa scot o punga si sa fac pt maine

Miflor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Helo la doamne!

Am aparut si eu prin zona.

Ioana aha, deci stii sa gatesti Cum au iesit urzicile? E mancarea mea preferata. Auzi? Nu poti sa te duci tu la Kid la tort si eu la tine la urzici? Cioc, cioc

Alina Luca sta in fund super bine (de la 6 luni). In picioare nu vrea sa stea. Il trage ditami popoul in jos...de zici ca gravitatia pentru el exista. O sa mai exersam! Si bineinteles ca pentru motivatie, i-am dat exemplul Sarei

Miflore acum depinde si cum ai obisnuit-o pe Ana cu imbracatul! Eu nu cred ca o infofolesti

Ege bafta multa la analize. Tinem pumnii!

Cristina Vladut are clar spirit entreprenorial! Sa-l tina tot asa pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Nu mai stiu cine intreba de ochelari de soare La Miniblu se gasesc ochelari super draguti de la Polaroid...din aceia cu banda elastica si buretel in jurul ramelor sa nu-i irite pe bebei

Mergi la inceput

Ioana, dau tort la schimb pentru urzici

Mergi la inceput