Bebelusi de sept-oct 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
marinela79 spune:
Gata cu sarbatorile, ce bine ca v-ati intors, ca incepusem sa ma plictisesc neavand nimik de citit.Ma bucur tare pt bebeii care fac de toate, care au dinti si care mai sunt si cuminti.iaris nu da semne prea multe, nu se intoarce de pe burta pe spate, nu merge in 4 labe, nu sta in picioare decat fff putin si apoi se lasa jos si scoate fundul .In CC scrie ,parca. ca intre 8-io luni se concretizeaza mersul de-a busilea.Ce sa mai spunem de ridicat in fundulet singur, astea-s vise.Eu sper totusi ca-si va da drumul si nu o sa ma panichez ca de obicei.
Sanatate multa copilasilor care nu sunt la noi in grup dar care sufera asa mult din cauza ochisorilor.
Cristina, viitorul lui Victor e asigurat.Mare afacerist.
Antoine si Bianca, super tare, iar pt Bianca un pupic mare si sa fie bine de-acum.Noi la capitolul papa nu avem probleme, mancam orice si mult.
Cu imbracatul, noi am dat jos gecuta, avem un pantalon, un body si o bluzita si fara caciula, lucru care a intrigat mamicile din parc care nu citesc forumul
:"uite la copilul acela ce dezbracat e, ce mama iresponsabila".Credeti-ma ca ieri in parc am vazut un bebe cu 2 caciuli, pai e strigator la cer, tu in tricou si copilul in sac de dormit, sau acoperit cu patura.IAris e asa vesel acum in carucior, asa tipa si se joaca pana adoarme.S-a si bronzat putin pe obrajori, l-am dat doar cu putina crema cu factor de protectie 8 ca asta o aveam pe acasa.Maine luam si noi crema pt bebei, nu stiu inca de care, ca parca cea de care discutati voi, mi se pare cam scumpa
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
miflore spune:
Ege, ce-ai facut la doctor? Spune-ne!
Anto, spor la lucru!![]()
Irina,
semnatura cu Vladut sportiv!!!
Cristina, pe Victoras il faci clar afacerist!
Chiar, nu cumperi si tu nimic pentru fata? tz tz tz! Sanatate multa, sa te faci repede bine!
Alinam, eu iti urez de pe-acum petrecere frumoasa la botez!!!
Ioana si Cristina, ia sa dau si eu drumul la TV la Neti Sandu sa vad ce zice Ana!
Ca m-ati facut curioasa! La ce ora e horoscopul? Dimineatza banuiesc!
Maddy, bravos!!!

Kid, si a mea e ciupitoare!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Dana ch - si eu o scot pe Anya in body, pulovaras, pantaloni si cu capul descoperit, chiar si la 18-20 grade si putin vant (spre exasperarea bunicelor din parc). Nu vreau s-o invat sensibila. Ieri, la 20 grade, era o mamica in maneca scurta, iar bb era "sechestrat" in carucior cu 2 caciulite pe cap (cea de deasupra groasa, tricotata), costumas gros, iar pe deasupra o paturica groasa. Urla fetita de ti-era mai mare mila. I-am sugerat ca poate ii este cald (cu toata delicatetea de care am fost in stare
) si mi-a zis ca asa este ea, plangacioasa; nu-i place in carucior. Ca nu e gros imbracata pt ca adie vantul si face copilul otita.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Kid, si Ana e chelioasa! A inceput sa-i creasca perisorul de vreo luna, acum are cam 1cm... cu indulgenta... lasa ca vine si vremea impletiturilor de cosite!
Si vezi ca eu sunt la coada la usa dupa Ioana...

...si dup-aia iau si avionul si ma duc la usa la Nanadana...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simona8004, asa, asa, acum m-am linistit!![]()

Cristina, e tare Victoras!
Tu ce faci cand iti pune intrebari la care nu stii raspunsul?

Mai, mai, mai, aici se face schimb de hrana!![]()
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Simo- scuze. Am scris de statul in funduletz pt ca era 1 noaptea
, si cred ca mi se mai atrofiasera din neuroni. Ma gandeam la statul in picioare, de-asta am si dat exemplul lui Sarah. Ah, batranetea...
cge - as veni si eu pana la magazin la Victoras, ca tare as manca o ciocolata...
Ioana - multumesc pentru covoras. Nu te grabi, ca nu arde. Mergi cand poti tu.
Si intr-adevar, la dr. Coviltir m-am referit si eu, numai ca uitasem cum o cheama.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
kid2003 spune:
Pai eu ma ofer sa fac o tava de brownies pentru urmatoarea intalneala. Ce ziceti? Dar sa nu va pocneasca vreo cura de slabire ca are vreo mie de calorii pe bucatica...e o prajitura facuta din ciocolata topita amaruie + smantana dulce + unt, iar blatul e facut din unt+ putina faina + nuci taiate bucatele mai mari. Mai are o crema din smantana dulce + o cutie de Almette + zahar pudra vanilat.
Suna intr-un fel, nu? 
Simo74 spune:
Si acum intrebare de 100 de puncte. Am nevoie de toata experienta voastra de mamici 

Problema: Infantul nu mai vrea leganat pe picioare. Ceea ce nu e rau...Slava Domnului! Probabil a auzit-o pe mama lui cum ii face morala bunica-sii sa nu mai legene copilul si s-a conformat. Seara, dupa ce ii dau sa pape ultimul bibe pe la 9, 9:30, il pun frumos in patut, cant nani, nani de 3 ori si doarme dus. Dar ziua, doamnele mele este un calvar! Saraca soacra-mea e cu creierii tandari. Nu vrea sa doarma decat daca il scoate afara la plimbare si cum nu este intotdeauna posibil, vin si va intreb, cum sa facem sa-l adormim??????
Rezolvare: astept solutia miarculoasa de la voi![]()

kid2003 spune:
Simo, dar plimbat cu carutul prin casa nu merge? La noi mai functioneaza si adormitul in brate, cu nasul lipit la subtioara mea, cam asa e pozitia. eu trebuie neaparat sa ma plimb cu ea prin casa in aceasta pozitie si sa o pup pe frunte (si pe ochi) ca sa o fac sa inchida ochii, pana la urma adoarme. Ofofof ce de probleme
Gata, back to work ca azi nu mi-am terminat treaba si tre sa mai plec si acasa la 4