Bebelusi de sept-oct 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana_ch spune:
va multumesc pentru raspunsurile date....da am vazut si eu copii cu trei cojoacesi in saci sau acoperiti cu patura,am crezut ca numai eu am sesizat ca e cald sau ca am eu calduri...oare cu ce imbracau copiii la -25 de grade
anya 
miflor asa e cum sa invatat copilul dupa mine e cam gros dar nu te lua dupa mine 
eu sunt la coada dupa miflor 

Antoine si Bianca sunt mortali 
Poze cu
Lucas
maddy77 spune:
Nadana,Miflore,Mary multi
din partea noastra.
kidd,

Fetelor,eu am mancat ca un purcelus de sarbatori ...si ma mai mir ca nu scad kg de pe cantar
...ma gandesc serios la o cura de slabire si sa-mi iau un steper,poate ,poate..
Voi cu ce pasati cartofii pentru piure?Ca eu am incercat cu blenderul si ies tare naspa,cleiosi.
Si inca ceva,nu mai tin minte cata carnita sa de la bebe,o lingura mare sau mai mult?
Ioana75 spune:
kid, pot sa fiu si la cura curei, dar daca aduci praji cu cioco la intilnire ramin recunoscatoare pe viatza
. Dau oricite urzici pe tortul tau (numai ca mai am doar 2 pungute in congelator - dar nu-i bai, vorbesc cu mama si mai trimite de la Boston
).
Simo, daca nu aveti bouncer, vezi poate au niste prieteni sa-ti dea cu imprumut, si incearca cu el. Multumesc de pontul cu ochelarii, sper sa nu uit si sa ma duc sa-i cumpar fetii. Daca vii in vizita la mine, iti fac urzici
(numai sa imi zici exact-exact cum sa le fac
).
mifloricico, horoscopul e dimineata pe la 8 fara 10 si pe la 9 fara 15.
Mamicilor de fetite fara par, nu mai pun poze noi cu miruna, sa nu poftiti la cite cleme si clemutze i-am cumparat si prins in par
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Kidule ce dulce ai fost cu pupatul pe ochisori ca sa-i inchida
Mi-am si imaginat faza 
Ioana bouncer nu detinem dar avem leagan din acela de la Graco care in ultima pozitie e ca si cum ar sta culcat. Faza e ca domnul si-a dat seama care este functia de baza a leganului si anume sa se dea huta tare si cu viteza asa ca nu se mai lipeste neam de somn de el cat sta in leganus.
Si apropop de leagan...sa stiti ca functioneza cu baterii marca "Luca". Am ramas acum vreo saptamana fara baterii si tatal lui cum este el gospodar si la punct cu aprovizionarea
, a uitat in repetate randuri sa cumpere. Intre timp, copilul s-a adaptat noilor conditii vitrege si a invatat sa-si faca vant singur. E asa de dulce, cum sta el cu piciorusele intinse si se impinge de zor in leganus si a ajuns la niste performante de pe mine ma ia cu ameteala cand ma uit la el cat de tare se da 
Simo74 spune:
Alina deci zici sa nu-mi fac probleme cu statul in picioruse. M-am mai linistit!
Chiar exista ceva exercitii pe care sa le practicam ca sa i se mai intareasca musculatura de la bulane?
Simo74 spune:
Ioana acum am vazut invitatia la urzici
Pai, sa stii ca dupa ce terminam cu botezul, ne infiintam la tine la usa: eu sa mananc urzici, Luca sa invete sa mearga de la Miruna, Jimi sa cante la chitara cu Alex si uite asa ne-am scos tot familionul
Da' tie bun ce-ti aducem? Multe torturi, nu-i asa? 
locca spune:
Buna fetele
Kid si Ioana, m-ati facut sa salivez aici la greu, daca se strica tastatura pe voi o sa dau vina.
Cred ca eu sunt cea mai nebuna, pai eu am scos ieri copilul numai in body si in pantaloni subtiri, avea sosete initial dar pe care si le-a scos si la un moment dat am renuntat la a i le mai pune (Mifloricica poate sa confirme cum si le arunca baietul peste carucior).
Simo, si eu am probleme cu dormitul ziua si ma intereseaza idei. La noi adoarme pe la 10.30 de obicei atarnat de tzatza, dar dupa aia nu mai doarme decat in carucior afara (si asta destul de greu) sau si mai greu in patul lui pt maxim juma de ora. Azi am incurcat-o de tot pt ca a adormit regulamentar la 10.30 dar la 11 l-a trezit imbecila de catea care latra ca dementa si de atunci nu mai doarme si e intr-o stare de maraiala si nervi cum rar am vazut la el.
Kid, si Matei e chelios, de vreo 2 saptamani insa a inceput sa-i mai creasca par. Inca nu e la nivelul de la nastere dar semnele sunt promitatoare. Stai linistita, o sa-i creasca parul Alexandrei sa-i faci codite.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
Simo, noi am facut exercitiile din cartea lui Capraru.
despre adormit, daca adormitul in brate nu functioneaza, la noi mai merge cu patura in cap...sau pe burta si magaiat pe spate si pe cap, sau pus un cantec de leagan sau "copacel,copacel" pe repeat!daca imi mai amintesc ceva iti mai spun...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Sa v-o parasc si pe Anca: ca sa adoarma intr-o zi, o mangaiam pe cap.
La care ea imi da mana la o parte si incepe sa se mangaie singura.
Gata, afacerist il fac pe Victor m-am linistit.
Simo, dar niste Ketof a incercat soacra ta ?

Miflore, sa vezi cate povesti vei inventa si tu si cate raspunsuri cand va incepe Ana sa vorbeasca.
Ioana, cum sa nu pui poze cu Miruna ?
Pai noi o vrem drept model, sa stim la momentul oportun ce clame sa luam.
Alina, te-am trecut pe lista cu ciocolata. Dar pregateste-te e si buna si scumpa.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Simo74 spune:
Ruxandra daca ar fi tzatza acasa ce bine ar fi! da' tzatza bantuie pe la servici
si infantul o mananca pe soacra pe paine ![]()
Si, nu stiu daca ai vazut, da n-avem nici o sansa sa castigam la concursul de bebei fara dinti ptr ca Petra i-a salutat din mers pe baietii nostri si si-a adjudecat locul I cu coronita ![]()