Mamici de martie - aprilie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
Catrinel_17 spune:
Mariana, chiar asa ma gindeam si eu sa-mi amintesc de denumirea bacilului
La 8 ore dupa cezariana?? Pai te puteai misca?? Eu vreo 10 ore n-am putut sa-mi misc picioarele, efectiv nu le simteam!!!
Papadie
ma duc sa dau papa la megafon
Catrinel & Oana
aida_o spune:
Mariana,
io nu ma misc nici daca ma ameninta :P Suedezii sunt cruzi, dom'le. Sau sunt din soi mai tare, insa la mine n-ar avea efect, ca-s capoasa si comoda :))
Pai nu o sa-l pun pe bebe in chestia aia atasata la bicicleta chiar de la inceput, las sa mai treaca luni bune :)
Acum mi-ai dat tema: daca nu o sa am nivelul 5 la lichid, ma cert cu ei :))
Ile77, nici nu-mi pot imagina cum e sa depasesti cu doua saptamini Inseamna ca eu sunt un caz fericit :)
Papa, multzam
Mara, curaj! ca oricum n-ai incotro Adevarul e ca azi, cind m-au intrebat daca sunt de acord cu separarea membranelor, am facut o mica pauza pina am zis ca da. In mintea mea, a fost ceva de genul: "aoleu, stai asa: deci... asta chiar poate sa provoace contractii! Adica the real thing!. Dar sunt pregatita?". Evident ca apoi mi-am reamintit noptile oricum nedormite, durerile de tot felul... si am zis ca da, sa separe ce vrea ea si sa trecem la treaba.
Catrinel_17
...Megafon?
Catrinel_17 spune:
aida, daaa, mey..megafon, pe bune!! dar merge asa: dai papa, tace megafonu. Incepe iar mai tirziu, citeodata mai devreme decit ai vrea
...na, ca ce adinc am zis-o
Catrinel & Oana
serendipindity spune:
micaalasa, multzam fain! Asteptam un baietzel, cel mai probabil o sa-l botezam Iustin Sebastian.
Aida, hai ca mai avem putin si rasuflam amandoua usurate. Incerc si eu sa-mi fac curaj, ca doar n-oi fi prima de pe Pamant care neste!. Am vorbit acum juma' de ora cu tata la telefon. El e la Constanta, mama aici cu mine, la Bucuresti, se simtea singur omu' si a inceput sa boceasca ca o ia o pauzare. Ca nici nu stiu eu cat ii e lui de greu. Parca el ar trebui sa nasca, nu eu. I-am promis ca-i trimit filmuletze pe mail si poze, cum nasc! Astia ai mei isi dau cu presupusu, mama zice ca ma apuca in noaptea asta durereile facerii, un preten zice ca maine pe zi, mai au putin si pun pariu. Asa ca, draga mea Aida, eu zic ca sa te duci peste canadieni la spital, ca prea te tin in sah. Fa-le figura!
Cine stie, duminica putem fi amandoua mamicic fericite si "usurici ca un fulg"!
39+6
serendipindity spune:
De emotzii, nici nu mai vad ce scriu. Am vrut sa spun ca tata a inceput sa boceasca ca o ia o pauzare la telefon. Se vede treaba ca altii au emotzii si mai mari pt mine!
serendipindity spune:
Of Doamne, acum am inteles de ce nu-mi dadea voie sa scriu ca tata plangea ca o femeie. Am folosit termenul popular, stiti voi care, calculatoru' l-o fi despartit in silabe si a crezut ca injur pe forum!!!
aida_o spune:
Aolio, Mara ce-am mai ris
Nu-i vina ta :)) Probabil ca in corpul cuvintului tau este un potential cuvint obscen, si din cauza asta, forumul il filtreaza si il inlocuieste cu "ia o pauza".
Incearca sa scrii din nou cuvintul, de data asta cu spatii sau puncte intre litere.
In alta ordine de idei, eu intr-adevar am ceva scurgere maronie. Adica nu e scurgere, ci doar se ia pe hirtie cind ma sterg dupa pipi. Asa ca e posibil sa functioneze treaba cu separarea membranelor. Sa vedem, pina nu apar contractii nici nu-mi fac prea multe planuri. Daca nu se-ntimpla nimic, miine dupa-amiaza merg la spital si joc teatru.
serendipindity spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ma mai joc! la mine de ce nu a vrut sa apara? ca am tastat de trei ori cuvantul! am crezut ca m-am imbatat!