Mamici de martie - aprilie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

m u i e r e, na!

Mergi la inceput

hehehe, trebuia doar sa bat pauza intre litere! suntem fete destepte, ma, Aida!

Mergi la inceput

Aida, abia acum aparu primul tau mesaj, nu m-am luadat degeaba!

Mergi la inceput

Fetele, imi curge pieptul intr-una de ieri noapte. Sa fie vreun semn asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mara,
nu stiu de ce-ti curge pieptul, dar banuiesc ca intr-adevar oi fi gata sa nasti. Poate stiu alte fete sa-si dea cu parerea.

(Ia uite ca am ramas singure in capitolul asta, ne facem de cap )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Aida_o si mie mi-a facut acelasi lucru la controlul de miercuri dimineata Doctora dar in acelasi timp te rog sa ma crezi ca mi-a aparut "pink showing" destul de mult. A trebuit sa-mi pun tampoane regular ca in perioada de ciclu. In aceeasi seara au inceput contractiile si la 2 noaptea eram la spital. Pacat ca n-am fost dilatat decat 2 si chiar daca aveam contractii dese pe la 5 dimineata m-au trimis acasa.
Asa ca eu cam asa simtome am avut. Spune-mi cand esti pe urmele mele sa incepem galeria:
Mariana multumim ca ai postat listuta in asa fel incat toata lumea o poate accesa. Avand in vedere ca de-abia ai deschis subiectul 64 mi-a permis sa sterg celelalte capitole inexistente care apareau pana la 70.
Noi suntem inca in perioada de acomodare asa ca scriem pe fuga si citim la fel. Mami are lapte destul, dar are si niste sani facuti "franjuri". Dam cu crema si asteptam sa se vindece intre sesiunile de alaptat. Doamne Ajuta!
Nastere usoara tuturor burticutelor ramase si pupicim pe toata lumea de la mic la mare.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nici eu nu dorm!

Mara,eu am mai auzit de cazuri in care colostrul venise cu citeva zile inainte de nastere.
Deci....

Catrinel_17,eu am fost operata cu putin inainte de 1 "noaptea",iar la 2 imi miscam deja picioarele.Asta probabil fiindca eu l-am rugat frumos pe anestezist sa-mi dea o doza mai mica si saracuŽ de el m-a ascultat...Nu glumesc de data asta

La 2 jumate ma instalasera deja in camera cu bebe si la 9 dimineata hop m-au trezit,ma ajuta sa ma tirasc pina la wc si apoi ma trimit la micul dejun in timp ce o asistenta statea mereu in "spatele" meu sa nu cumva sa ridic nimic greu de pe masa!M-am simtit ca la inchisoare!

Aida,nu pot sa ma abtin sa nu-ti scriu ca singerarea ta...seamana exact cu menstruatia mea care tocmai mi-a facut cinstea!Vorbesc serios...din pacate!
Vaiii,ce urit ma exprim,daŽ forumuŽ asta nu-i programat atit de destept ca sa "ia o pauza".Mai intelegeti ceva acum?

Va pup si va doresc o...
"dimineata" sau "o dupa amiaza" placuta...dupa caz
Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Pai ne cam facem de cap, ma, Aida, daca nu avem somn (si cand te gandesti ca ieri noapte am adormit pe la 5 a.m, iar la 10 jumate a.m. eram in picioare si nici ca am mai prins vreo ora de somn pana acum)!!!
Eu vorbesc non-stop cu bebe, duc munca de lamurire cu el sa scoata mai repede capul afara, nu mai tarziu de vineri, ca nu-i frumos sa ma munceasca in week-end, doar e perioada de odihna atunci! In plus, mi-e ca face tata infarct, de nerabdare si emotie, la cat de m u i e r e este! (na, ca i-am fentat)

Mergi la inceput

Mariana, sa te auda Cel de Sus! mersik de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Zuzilici,
Eu de multa vreme m-am intrebat de ce apareau mereu cifrele alea pe listuta desi capitolele respective erau inexistente
Bine ca s-a decis cineva sa le stearga!

La inceputul alaptatului sinii se fac "franjuri" dar crema in general ajuta.Aici ni se recomanda sa punem o picatura de lapte pe mamelonul dureros si sensibilizat.Cica face bine si "ragadelor".Eu nu am experimentat niciodata fiindca nu mi s-a parut prea igienic,dar...daca asa zic suedezii!

Gata,ma culc,ca e deja miezul noptii aici!
va

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput