Mamici de martie - aprilie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
CIUF

Mariana chiar ca arati super! Eu inca am burtica si am 4 sapt de la cezariana. Ce exercitii faci pt abdomen si la cat timp de la cezariana le-ai inceput?
Partea de deasupra cezarienei (in stanga) imi este amortita si nush de ce! Mai are cineva asa?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Lady_Hawk spune:
ama_kaly scumpa, io a doua zi dupa cezariana am mers la beba_mica de cate ori am vrut...am luat-o in brate, am spalat-o la fundulet, am schimbat-o i-am dat sa pape si nu m-a durut operatia...si ca sa nu iti spun ce ture am facut de la etajul 2 la parter in curtea spitalului ca era frumos afara si imi placea sa stau cu tati acolo...
...deci...SUCCES!!!
Laura_Ioana iubita, sa stii ca si la mine e putin amortita partea de deasupra operatiei ...dar este normal sa fie asa (asta am aflat din "studiile" facute de mine printre "cezariste")
...asa ca nu-ti face probleme. 

Io
de beba_mica
(13.04.2006)
aida_o spune:
Mariana,
Wow, baby, you are H-O-T!
Pai nu ma-ntereseaza, vreau si io trei copii si patru chiar, da' numai daca arat si io asa ca tine
Nu pot decit sa zic ...WOW!
Aseara pe la 11 am eliminat (o parte din) dopul gelatinos. Nu stiu daca era tot sau doar o parte, pt ca nu stiu cit de mare ar trebui sa fie. Nu a avut firicele de singe prin el, era doar un maroniu deschis, aproape bej. Acum, eu stiu ca asta poate insemna ca nasc si miine, si peste o saptamina, asa ca nu pot decit sa sper ca poate se-ntimpla ceva pina saptamina viitoare.
(Wow, abia acum am realizat ca e deja joi, deci mult nu mai e... chit ca o scoatem pe pitica cu forta sau iese de bunavoie). Miine dimineata va trebui sa sun pentru programarea la eco de luni. A, acum m-am linistit. In capul meu era inca marti, sau asa ceva
)
40+4
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
ama_kaly spune:
Lady_Hawk mersi frumos pentru raspuns!
Acum te mai doare/tine operatia ?io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
MP spune:
Noe,
nici nu ma gandeam la tine ca la o mica balena...Las ca te faci tu ca noua;mai tre sa treaca putin timp ca sa te poti apuca de abdomene.Eu stiu de la dr ca dupa vreo 6 luni e safe sa faci asa ceva.Cat despre marsupiu,pe Vladut l-am pus de la vreo luna...si nu are coloana stramba.Si lui Matei ii place sa il tin in brate in pozitia ridicat,asa ca o sa ii cumparam cat de curand un marsupiu.O sa pot iesi si eu cu ei afara,ca asa nu incap cu carutul si ambii copii in lift.
Mariana,multumesc de aprecieri!
Nu stiu cum procedeaza dr T in general.Stiu ca asa a procedat cu mine si eu zic ca a fost bine.Nu a vrut sa isi asume un risc inutil.Si nici eu nu as fi vrut.La cat de fricoasa sunt...Oricum Matei era in prezentatie pelvina ca si frate-su.Anestezie generala eu am vrut.Dar in ziua aceea la toate le-a facut generala.Mi-era frica de cealalta.
Ama,curaj,va fi bine!
Laura, si eu simt zona aceea ciudat,ca si cum ar fi amortita.Asa a fost si cu Vladut...trece dupa un timp,dar nu de tot.Cel putin asa a fost la mine.
Aida,hai ca daca a iesit dopul poate poate iese si bebelina.
Mi-a placut faza cu mersul la spital "dandu-te lovita".
Nu va zic la revedere ca poate mai intru...![]()
Va pup insa pe toate!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
Qamar spune:
hop si eu inapoi pe forum ![]()
Amalia, operatia ma durea numai cand ma ridicam sau ma asezam in fund, si asta cam o saptamana-10 zile; pe urma nu am mai simtit decat o usoara jena, si cam la o 3 saptamani nu am mai simtit nimic. Pe titza am luat-o in brate a 2 a zi si stiu ca e voie- poti sa ridici maxim greutatea bebelului (cu aproximatie, ca doar nu se nasc toti egali)...Eu pe la vreo 3 saptamani deja ridicam chesii si mai serioase, lighean cu rufe, etc/..dar thank gods nu am avut problema
da nici la controlul de 1 luna nu am ajuns inca pt ca ...MI-E FRICA ![]()
aa, nici eu nu am purtat blugi ci pantaloni de trening cu elastic f slab sau , in primele zile, camasa de noapte pt alaptat ca eram cam nauca de cap
. acum am trecut si la blugi, dar a trebuit sa imi iau unii cu talie inalta, ca sa mai protejez un pic zona.
Laura, sa stii ca si la mine e amortita zona de deasupra operatiei, insa cred ca e normal si va disparea cu timpul; abdomene, cum zicea si Monica, de la 6 luni,..cel putin la noi in tara asa se recomanda, ca in State si in Europa mai de Vest poti si mai repede- probabil au alt stil de a opera?habar n-am
Monica,
, nu mi-e de coloana, ca pot sa o tin si culcata pe spate (are mai multe pozitii marsupiul) insa nu are ea stare
o sa incerc sa o obisnuiesc prin casa, ca si eu ard de nerabdare sa iesim numai noi doua
ca prea suntem dependente de tati cand iesim cu bolidul carucior...
Aida..galeria e tot pe metereze ![]()

Noe si Anne Bianca
MP spune:
Ahaa...Noe...deci alta era problema cu marsupiul...eu de ce oi fi inteles gresit?Deh,neuronu obosit.L-as impusca sa nu se mai chinuie,dar e ultimul.
Pai atunci faceti antrenamente prin casa si pe urma cate putin pe afara,si pe urma din ce in ce mai mult.Succes la plimbari!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
aida_o spune:
Noe 
mey fetelor, mi se pare mie sau au inceput sa se umple din nou capitolele cu rapiditate? ce-mi place!
40+4
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Laura Ioana spune:
Lady Hawk, Monica, Noe multumesc pt raspunsuri. Moama, da' e nasoala rau senzatia aia de amorteala, cand pun mana acolo parca as atinge pe altcineva![]()
Aida sunt cu sufletul la gura asteptand sa nasti! Sa iti dea Domnul o nastere cat mai usoara
Ama iti tin pumnii ca si tu mai ai putin de tot
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ama_kaly spune:
Noe, Monica si Laura va multumesc mult fetelor!! Sunteti niste dragute toate, 

io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe