Mamici de martie - aprilie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
Irina71 spune:
Mai fetelor, ce fac bebeii vostri ziua, cand nu dorm ? Al meu plange sau se agita de nu-l pot lasa singur in patut. Saptamana viitoare pleaca mama de la mine (sta la 600 km) si va trebui sa ma descurc singura.
Si bebe al meu doarme doar afara ziua, cand il plimbam. Cum intram in bloc, s-a trezit.
Pai si eu cand sa mai gatesc, de exemplu ? Cu bebe ce fac in timpul asta ?
Vreau si eu sfaturi de la cele care sunt singure cu bebeii, please. 
Mariana, chiar ca arati traznet.
Dar pe mine "m-a spart" de toooot vecina ta aia CU 5 CEZARIENE (?!!)
Nici nu credeam ca se poate atatea cezariene. Si sa nu-mi spui ca se descurca singura, cu toti copiii, ca ma impusc ....
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
ileana_marius spune:
Am niste dureri in toata burta de dimineata, nu pot sa zic ca sunt ca la ciclu, dar ceva asemanator. Eram pregatita pt. nasterea naturala si acum m-am trezit ca nu stiu nimic despre cezariana. Ce trebuie sa fac, cum trebuie sa fie, ce e normal si ce nu?...Am purtat de dimineata acea burtiera si am crezut ca poate e de la ea, ca m-a strans, dar am dat-o jos de mult si nu mi-a trecut. Sau poate pt ca nu am stat intinsa deloc azi, am stat numai pe scaun?
Ileana
Irina71 spune:
Ileana, poate o fi de la stomac ? Ca eu de la operatie incoace trec succesiv de la diaree la constipatie. Parca nu se mai termina, nu stiu cand o sa ma reglez.
Alaltaieri seara aveam niste crampe ingrozitoare, am zis ca mor. 
Stiu ca e un subiect despre cezariene, pe care mereu am zis ca-l citesc, dar nu am avut timp. La forumul "Nasterea unei stele, parca".
Ah, cred ca asta e : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70317 Sper sa se vorbeasca si despre cum e DUPA operatie ...
Pupici tuturor, si astept disperata raspunsuri de la fete vrednice cu bebei care nu dorm ziua. ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
Cosmina spune:
Irina, sunt in aceeasi situatie ca tine. Nici Harris nu doarme ziua. Ce mai fac prin casa e ori cand doarme el, vreo 10 minute, ori cu el in brate. Cam asa sta situatia... Si nu pot zice ca papa tot timpul cat sta in brate, cred ca pur si simplu ii place la titi. Asa ca profita si tu de alea 10 minute cat doarme puiutul tau!! Alt sfat nu am. Multa bafta!!
Cosmina
si Harris 
mariana_1976 spune:
Irina_71,si bebe al meu tot asa se comporta.Stii ce fac?Il plimb afara pina adoarme si pun caruciorul sub fereastra de la bucatarie ca sa vad ce se intimpla cu el atunci cind gatesc.
Pe primul copil il purtasem in marsupiu si prin casa si fiindca ma miscam de colo pina colo ii placea...
Alta idee ar fi un fel de leagan agatat de tavan(noi avem lambriuri ca altfel nu-mi venea sa gauresc peretii...)
Vecina mea cu 5 copii are un sot cu totul si cu totul de aur.Uneori el era in concediu de crestere a copilului si ea se ducea la serviciu...
Ea a ramas gravi ultima data cu sterilet...
Laura_Ioana,eu nu prea am curaj sa-mi ating cicatricea,dar am observat ca tot asa,nu simt mai nimic.Cica senzatia va reveni in 6 luni pina la 1 an...Asa ca nu te ingrijora...
Aida,eu am o conformatie mai feminina si intotdeauna m-a deranjat...(talia subtire si aripioare la coapse...).Nu cred ca numarul de copii e neaparat proportional cu cresterea in greutate.Cum ti-am mai zis,nu merita sa ne stresam cu kg asa cum am facut-o eu.
BRAVO!!

Deci pina la urma a iesit si dopul ala!
In general nu dureaza chiar o saptamina de la pierderea lui...Hai ca-mi dau cu presupusul dar eu as zice ca...s-ar putea sa nasti fix luni!LOL
Monica,si eu am avut ultimul bebe in pelvina.Aici se spune ca...daca ai primii doi bebe in pevina s-ar putea sa fie din cauza disproportiei bazinul mamei circumferinta capului lui bebe...La mine nu s-a gasit acest motiv fiindca nascusem natural de 2 ori...De fapt nu s-a gasit absolut nici un motiv...
va
pe toate
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
ameluta spune:
slutri l tot lume.mine in sfrsit o s vd ingersul meu-MIHAITA.o s fc cezrin cu nestezie de l bdomen in jos.sper s fie bine s-mi tineti pumnii.v pup pe tote si s ne uzim cu bine!
mariana_1976 spune:
AMELUTA TINEM PUMNII!!
Iti doresc un bebe de nota 10 si refacere rapida!!

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
Qamar spune:
AMELUTA, SUCCES SI SA VA INTOARCETI AMANDOI SANATOSI SI FRUMOSI! 
IRINA, fetitza mea are zile si zile: in unele mananca la 7-8 dimineata, somn pana la 11 cand mananca iar si pe urma iar somn pana pe la 14. Dar in unele dimineti, nu are somn deloc, orice as face. O mai las in carucior sa se linisteasca, mai pun muzica, dar nu o iau tot timpul in brate, numai daca plange - ea cand e treaza si nu are foame sau crampe, gangureste in felul ei, se intoarce in stanga si in dreapta, ofteaza, etc. Uneori, o plimb cu caruciorul dupa mine prin casa, in ce camera am treaba...Mai multe nush ce sa zic...o sa ne obisnuim cu timpul, mai cresc si ei un pic.
Nici eu nu prea ma omor cu mancarea si curatenia. Bebe e pe primul loc, pe urma EU si sotul. La 2 saptamani vine o fata si face chestiile majore in privinta curateniei, si in rest facem noi printre picaturi.
Noe si Anne Bianca