Mamici de martie - aprilie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
Qamar spune:
he he he, fetele, las ca iau eu unda verde de la nenea doctoru si ma duc la aerobic si..si.....vedeti voi![]()
alinalex, tot e bine ca mai intri din cand in cand, asa ne mai relaxam si noi, ca eu cand am pauza de la bebe ma duc, ma machiez, imi fac freza si intru pe net
cat despre haine, nici pe mine nu ma mai cuprind pantalonii si unele bluze stramte, si nu pentru ca as avea burtoi, ci pentru ca am impresia ca m-am latit la solduri...
si am si laptariile pentru bebe de nu mai incap in maieutze mici, mici![]()
tania, am citit povestea ta ...bine ca sunteti ok acum, si ai sa vezi ca din toate astea vei ramane numai cu amintirile placute legate de bebe; si mie mi-a fost greu la nastere in spital, tot din cauza personalului, dar acum nici nu ma mai gandesc la ei cand vad mogaldeatza mica

Noe si Anne Bianca
alinaalex spune:
TANIA, mutzumim pt. povestea emotionanta a nasterii!!! Imi pare rau ca aia de la maternitate s-au purtat asa si ti-au umbrit bucuria de proaspata mamica. Dar las' ca totul trece...bina ca bebica ta e sanatoasa, frumoasa si ca e acasa! Am vazut pozele voastrea si sa stii ca nu m-am speriat!![]()

Inca odata FELICITARI pt. venirea pe lume a printzesei BIANCA ALEXANDRA IRIS!!! Crestere mare, sanatate si mult laptic!
mariana_1976 spune:
Tania,ce poveste frumoasa!
Tu ai fost mult mai curajoasa decit mine la cezariana,eu le-am cerut doctorilor sa-l lase pe sot sa asiste de la inceput pina la sfirsit...Plus ca l-am mai si tirit cu mine la "reanimare" si a stat acolo cu mine tot timpul pina m-au transportat in salonul lauzelor...De-as avea curajul tau...!
Noe,Ha-ha,sa nu cumva sa te-apuci de alergat copii prin parc ca...nu e frumos!Eu am vazut ca tu si Catrinuta aratati super sub pomii infloriti asa ca...lasa modestia!

Alinaalex,vai ce norocoasa esti ca bebe doarme noaptea ca lumea!
Nu te ingrijora ca nu te mai incap hainele de dinainte de sarcina!
De obicei la blugi conteaza chiar si 2-3 kg in plus!
Eu am pus doar 9 kg pe tot parcursul sarcinii si am dat jos la nastere doar 5,desi la nasterile anterioare dadusem 7!Asta fiindca inainte de operatie mi-au bagat 4 litri de perfuzii cu Mg,Ca,glucoza,Na...desi aveam analize perfecte.Zic ei,suedezii,asta ajuta la refacerea tesuturilor dupa cezariana.
Cind am ajuns acasa am plins ca un copil fiindca nu ma mai incapeau blugii...Sotul mi-a zis sa astept putin si a avut dreptate:in 2 sapt s-a "dezumflat" burtica si am dat jos 4 kg fara sa alaptez deloc...Apoi l-am batut la cap sa ma ajute sa am abdomenul plat ca inainte si mi-a facut un program de exercitii zilnic...
Eu lucrez cu prescolarii si ii invat sa innoate asa ca...trebuie sa arat cit de cit in forma.Mi-ar fi cam rusine sa ma duc la piscina cu sunculite in timp ce toate colegele cu 3 si 4 copii sunt inalte si suple.Problema e ca am o conformatie urita,cu "aripioare" si daca m-as ingrasa as avea un
enorm!
Fetelor voi sa nu faceti ca mine si sa nu ajungeti la fel de stresate cu kg in plus:aveti tot timpul sa le dati jos cind terminati de alaptat!
va 
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
MP spune:
Salutare tuturor!
Asa...sa o iau cu inceputul...
La multi ani,Ciuf! Sa fii fericita alaturi de familia ta si sa va dea Dumnezeu tot ce este mai bun si mai frumos in viata! Sa-ti traiasca minunea mica si minunea mai mare si sa te faca cea mai fericita si implinita mamica! (al meu si acum are icter...si Vladut a avut pana pe la 2 luni...stai linistita,trece).
Incepem/continuam galeria pentru fetele care asteapta sa se intample minunea.Hai Ama,Mara si Aida!! Suntem alaturi de voi si ne rugam sa fie bine si sa treaca repede si usor.Numai sa va vina ceasul sa nasteti,ca de mult timp asteptati.
Mara,si eu tot in Dr Taberei stau...Si mai iesim prin Moghioros.Te astept la o cursa de carucioare?![]()
Andreea,am vazut pozele si sunt superbe.Ce mare a crescut fetita!Sa va traiasca scumpa mica!
Tina,nu am uitat ce m-ai rugat.Stai linistita,acus vine
.David e un super bebe si ce bine ca e asa linistit!! Al meu mai mult de 2 ore legate nu serveste.Asta e.Sunteti tare frumosi in poza aia impreuna!
Mariana,am ramas masca atunci cand ti-am vazut pozele.Mai,esti trasnet! M-am indragostit! Si dupa 3 copii...dar nici nu ai zice ca ai copii,asa arati.Felicitari!
Tania,emotionanta povestea nasterii!Lasa,ce-i urat trebuie sa uitam...si eu am avut niscaiva experiente nasoale in spital,dar nici nu le-am mentionat in poevestea nasterii lui Matei.Vreau sa imi amintesc doar ce a fost frumos.Sa iti traiasca placintica mica si sa fiti fericiti toti 3!
Stati asa...revin mai acus...S-a trezit puiul mic.
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
MP spune:
Noe,draga mea, dar mie nu mi se pare ca ai fi grasa...Arati f bine.Si eu am probleme cu hainele pe care le purtam inainte de a ramane insarcinata.Incap in ele,nu-i problema...doar ca acum imi scot in evidenta burtica pe care inca o mai posed...Si nici nu am timp sa merg sa imi cumpar ceva...
Sarut mana de aprecieri la adresa mamicilor cu mai multi prichindei.Nu-i usor.Am avut si momente in care am plans avand senzatia ca nu fac nimic cum trebuie si ca nu sunt o mama suficient de buna,si alte aberatii dintr-astea.
Plus ca am avut de terminat ceva pentru serviciu si multe nopti mi le-am petrecut lucrand si am avut cateva zile super nasoale...eram obosita franta si ma enervam din orice...Noroc ca ma mai ajuta sotul,dar parca tot nu-i suficient.Ah,ce bine mi-ar prinde o mama care sa imi mai preia din sarcini!
Alina,felicitari pentru bebe Marc frumusel si cumintel!Si pentru silueta!
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
Qamar spune:
Mariana, promit sa nu alerg dupa copii nevinovati prin parc, mai bine imi alerg sotu prin casa...
numai ca el se da prins cam repede si nu consum calorii![]()
Monica,
acuma nu-ti imagina ca stau si bocesc si ma intitulez mica balena
nu zic ca is grasa, doar ca sunt ...altfel decat inainte, ceea ce e normal, deh...si , la fel, si eu, a trebuit sa imi reinnoiesc garderoba, activitate deloc neplacuta pentru mine...ca am lasat pitica cu taty si am dat ture prin Mall, Vitan, etc. Acum oricum ma concentrez asupra alaptatului, si daca tot nu mananc cum trebuie, macar eforturi prea mari sa nu fac, si ma limitez la impins caruciorul si la plimbat fata prin casa![]()
apropo, gagici, bebeii vostri au stat cuminti din prima in MARSUPIU?ca a mea nu prea are stare, nici pe orizontala, nici cu fatza la mine...eu as iesi singura cu ea cu marsupiu, da acuma dam ture prin casa pana se obisnuieste...
Noe si Anne Bianca
ama_kaly spune:
Mariana chiar ca arati super
Felicitari!!! Si dupa trei copii..wow, am ramas cu gura cascata!!
Noe si restul fetelor care ati nascut prin cezariana, va mai doare operatia acum sau ati ramas cu vreo sensibilitate la frig? Si la cat timp dupa nastere l-ati putut lua pe bebe in brate? Si eu o sa nasc tot prin cezariana marti (daca nu cumva se va intampla mai repede) si ma gandesc cu teama ca nu ma voi putea ocupa de bebe la inceput..Lady_Hawk si MP multumim pentru galerie!
io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
mariana_1976 spune:
Ileana/Oslo,
Eu nu am purtat burtiera dupa cezariana si se pare ca nici suedezele nu prea poarta asa ceva...
Ceea ce am facut(si nu era indicat)m-am pus sa exersez acasa 1 jumate ora zilnic incepind cu saptamina a-3-a dupa operatie...Noroc cu sotul care m-a indrumat si ajutat sa fac exercitii mai usoare la inceput.
Monica,si tu arati superb dupa doi copilasi!Vad ca T. are paciente numai fete frumoase!Mi-au placut asa de mult pozele voastre!Baieteii sunt asa frumusei foc impreuna!
As putea sa te intreb ceva?Ai idee daca Tutunaru recomanda vreodata nastere vaginala dupa cezariana?Care a fost motivul pt.care ti s-a facut anestezie generala?Hai ca nu te mai innebunesc...
numai bine tuturor
Mariana
Amabella spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri
. stiu ca fiecare caz in parte e diferit, dar te simti totusi mai bine cand afli ca nu esti singura intr-o anumita situatie si ca pentru altii a existat iesire fara nici o problema. se mai ridica moralul, ca de, daca la altii s-a putut, s-o putea si la tine.
luiza
28+ si
mic si iubit
mariana_1976 spune:
Noe,eu l-am pus pe al meu in marsupiu de la 1 luna si jumatate.M-am plimbat cu el pe afara,prin magazine(care sunt la doar 2 km de unde locuim)si a dormit tot timpul.Cred ca trebuie sa-l tin in marsupiu si acasa,poate-poate o binevoi sa faca nani mai mult de 2 ore!![]()
Amalia,si tu esti o graviduta super draguta!
Eu l-am luat pe bebe in brate din prima zi(dar cred ca Romania vi-l da in functie de spital).Cel mai nasol a fost cu ridicatul din pat/de pe scaun fiindca operatia ma durea infernal in special in primele 4 zile...M-a durut cam 2 saptamini,dar mai putin ca la inceput.
Ceea ce as dori sa-ti spun este SA NU FOLOSESTI BLUGI cam vreo luna dupa operatie fiindca apasa in locul respectiv.Eu am folosit niste pantaloni de trenning de bumbac cu elastic gros si moale...
NASTERE USOARA SI BEBE DE NOTA 10!!

Mariana