Mamici de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by geliza
a.cicel, cum se mai simte sotul tau? cum ati petrecut pastele?
Sotul e inca in spital. Pastele l-am facut intre casa si spital Duminica am fost la el de 3 ori. Nu se mai aude nimic la plamani, dar vsh-ul e inca mare. De fapt era luni. Sper ca maine sa ii ia sange din nou si rezultatele sa fie mai bune. Ca daca nici saptamana asta nu il lasa acasa eu o iau razna. Am devenit foarte sensibila si plang imediat, din orice motiv. Pur si simplu stau acasa in pat si incep sa plang. Si ca sa fie totul in regula si sa am motive de plans, aseara m-am blocat in lift. Am tras o sperietura zdravana si am inceput sa plang in hohote, parca era un copil mic. Pana la urma m-a uazut cineva si m-a scos de acolo. Dar mi-a fost sufiecient, incat sa nu ma mai urc in viata mea in lift.
Andreea
24+ 
POZE
a.cicel spune:
Cornelia multi ani fericiti impreuna. Si sa aveti parte de copilasi frumosi si cuminti.
Andreea
24+ 
POZE
Kehleyr spune:
Cornelia la multi ani impreuna si sa va bucurati cat mai mult de fiecare clipa alaturi de copilasi. Noi facem 5 ani in august, suntem un pic mai veterani
. Cum merge cu cresa, ati inceput? Ca parca nu ne-ai povestit.
Andreea multa putere. Cand vine sotzul acasa sa te mai odihnesti si tu un pic, prea mult stres pentru o graviduta.
Iulenca, le-ai zis cu multa intelepciune. Nu are rost sa punem raul inainte. Vezi pentru patutul care ti-l face tatal tau, poate iti face si un sertar dedesubt, este foarte util, si sa poti monta salteaua la mai multe inaltimi. Cum zice si Cornelia, la inceput este destul de greu sa te apleci.
Sabana, vezi ca asta seara incepe o telenovela noua care pare promitatoare
. Stiu ca tu te mai uitai la telenovele, e cu Saul Lisazo si Gabriela Spanic, mie imi plac mult amandoi si cred ca o sa ma uit si eu, ca tot ma apropii de prenatal. Nu visez decat somn dupa amiaza si puzzle
.
Dandana, tu ce mai faci? Nu ai mai zis nimic de multa vreme.
Sa va uitati peste subiectul sticky postat aici la sectiune de Tina Welsh cu cursurile de prenatale. Este foarte interesant.
Kehleyr
29+
iulenca spune:
La multi ani Cornelia si sa va iubitzi mult pentru ca avetzi motive suficiente pentru a fi fericiti.
Saru-mana pt sfat Kheyler - asa am si comandat patutul, cu sertare jos pe doua nivele, cu rotitze ca sa il pot misca dar care se pot si bloca, cu gratar lateral rabatabil si langa el cu dulapior + masutza de infasat. M-am gandit la toate, i-am dat lu taica-miu si poze model sper ca in 2 sapt maxim sa fie gata.
Cat despre intelepciune sunt onorata da sa nu exageram .... :))
Geliza poate diseara avem macar 5 min timp sa mai barfim. Vii si cu pitica nu? ca e o scumpica.
A. CICEL insanataosire grabnica sotzului ca prea ai tras saptamanile astea. Meritzi si tu odihna si relaxare si nu doar fizica ci si psihica.
Anasia la etajul 3 nu ai fost? Poate am incurcat noi etajele. Oricum standul e undeva in spate si e imposibil de ratat pt ca e foarte colorat. Cel mai bine intreaba vanzatoaterea ca poate tu nu itzi dai seama care e camasutza pt tzatza.
Bulinutzo te-ai speriat si nu mai intri sau te hotarasi sa mai stai si tu in pat. Vezi ca incepe nush ce telenovela si intreabo pe Sabana de unde si-a luat gherghef.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
she_wolf spune:
Buna!
Cornelia_laura, la multi ani fericiti impreuna.

a.cicel, multa sanatate sotului tau. 
Kehleyr si noi facem tot 5 ani si tot in august, chiar pe 18 cand am DPN-ul. ![]()
Aseara am avut o senzatie ciudata, aveam impresia ca mi se deschide colul si alte prostii dintr-astea, m-am culcat chiar stresata.
Acum ma simt ok si sper sa n-am nimic.
O zi buna!
Claudia
(23+) si
Cristi (16.12.2002)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Vezi ca incepe nush ce telenovela
Iulenca faci misto subtil de mine?

Recunosc cu mana pe inima ca uneori simt nevoia sa imi asasinez complet neuronii
iulenca spune:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=195 - perle de copii
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
iulenca spune:
Kehleyr nu fac fata misto de tine. Crede-ma ca stiu cat de relaxant e sa te uitzi la o telenovea (la fel ca si cititul unei cartzi gen Sandra Brown) si mai ales in perioada asta e foarte indicat. Ca doar nu ti-o trebui sa meditezi asupra vreununui pasaj din Shopenhauer. Eu una nu am timp sa ma uit la telenovele. La munca am televizor si as avea si timp dar casc ochii toata ziua pe net iar akasa unde stau akum uimitor dar nu am cablu asa ca nu prind decat realitatea TVR 1 si 2 Protv. Nici nu m-am zbatut sa imi bag pt ca oricum ma mut si nu am timp seara de TV. E bun numai ca sa faca zgomot pana cand adorm. In rest mai bag cate un DVD cand am chef. La mine akasa cand o sa stau cu bebica itzi dai seama ca o sa butonez telecomanda cand o sa prind putin timp. Cat despre Y&R nu comentez pt ca o perioada prin liceau eram fan iar akum barbate-miu cum prinde liber pe la 4 e lipit de TV. Asa ca tin ciocu mic. Nici de Sabana nu rad cu gherheful desi imi cam vine :)). Eu una cu lucru manual nu prea ma inteleg, dar fiecare tre sa faca ce simte ca il relaxeaza mai tare. Pt mine si putetzi sa radetzi relaxant e sa citesc o revista pe buda - doar ca dezavantajul e ca imi mai ingheatza fundul si nu e bine...
iulenca
iulenca spune:
Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani)
Sufletul are o forma de inima. (8 ani)
iulenca
anasia spune:
iulenca, am intrebat vanzatoarele si mi-au arata niste camasi de babadii, le-am zis ca vreau cu animalute si mai tineresti, mi-au spus ca s-au terminat, le etaj 3 nu ammai intrebat;
ha, ha ha, ce tare esti! in ce zodie esti? vad ca cititul pe buda are adepti!
anasia 25+