Mamici de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
she_wolf spune:
Buna!
Bulinuta, multa sanatate si ai grija de tine ca vad ca patesti tot felul de chestii, asta cu coasta iti mai lipsea. 
Cristina_Ioana, am citit si eu la mamici de martie-aprilie, ingrozitor, Doamne fereste.
Cristi a avut cordonul infasurat de trei ori in jurul gatului si nu mi-a spus nimeni nimic, am aflat de-abia dupa ce-am nascut. Nu stiu ce sa cred, nu s-a vazut sau doar nu mi-a spus doctorul pentru ca oricum faceam cezariana din cauza hipertensiunii...habar n-am.
Sabana, Amabella, Cristi era cu capul in jos din saptamana 25, daca nu mai devreme, asa ca nu cred ca are legatura cu pozitia.
25miky, eu tot 2 echo am facut pana acum, dar numai una oficiala
, pe prima am facut-o la 9 saptamani la un cunoscut, sa-mi confirme sarcina si ca totul e ok. Urmatoarea este pe 11 mai si sper sa aflu si eu ce este bb. ![]()
Claudia
(23+) si
Cristi (16.12.2002)
cornelia_laura spune:
Buna dimineata si o zi cat mai reusita pentru toate burticile!
Eu astazi sunt tare vesela
, implinim 3 ani de casatorie
, nici nu-mi dau seama cand a trecut timpul. Plus ca aseara am cumparat patut pt bebe
, deocamdata primul lucru din trusou. Si e asa frumos! E pat pliant cu etaj, are roti, plasa pe toate laturile si un suport lateral pt diverse lucruri necesare lui bebe. Daca vreti sa-l vedeti am pus poze in albumul ERIC. L-am luat de la o mamica de pe forum care l-a folosit doar 2 luni dar arata ca nou si am dat pe el 1,5 mil, pret ff bun pentru noi. Si Eduard are tot pat pliant dar fara etaj si la inceput dupa cezariana mi-a fost greu sa-l iau si sa-l pun in patut.
Va pup pe toate si revin .
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
27+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
iulenca spune:
Neatza Burtici.
Foarte misto patutzul Cornelia. Mi-ai dat o idee, o sa intru si eu pe la bazar sa vad ce mai vand fetele. Mie patutz imi face tata din lemn dar poate gasesc altceva.
Mor cand il vad pe Eduard, are o mutritza mortala si cred ca e un scumpel. Incep sa mi se activeze si mie tare de tot instinctele de mama pt ca imi e un drag de copii de mor. Pana acum nu eram asa innebunita ziceam eee un bebe si-atat.
Fetele azi ma duc la doctor sa vad cat de grasa e bebelica si cum sta ea la mami in burtik. Eu dupa cum o simt cred ca este o matza mica da... s-ar putea sa ma insel. Si diseara mi-a promis omu 

pentru ca nu am mai prestat de mult. I-am zis ca daca nu, ma supar si nu il las sa se uite cu baietzii la meci :)). E nebun, chef are ca se tot freaca de mine si seara si noaptea si dimineataza dar cand devine treaba serioasa zice ca-i e frica de fiisa. Azi insa nu mai are scapare, plus ca o sa il iau cu mine la dr. T si il parasc ca e fricos. Sa vedem ce o sa mai zica atunci.
va doresc o zi frumoasa frumoasa si sa va treaca numai ganduri bune prin capsoare.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
geliza spune:
Buna dimineata,
Bulinutza, cum te mai simti? de ce nu stai mama acasa, macar un timp sa te mai pui pe picioare si cand te apuca plictisul te mai duci o tura la serviciu? asta daca tot nu vrei sa stai de tot....aaaa, mai demult voiam sa te intreb? de ce ai stat tu un an in SUA? nu ai fost tentata sa ramai de tot? te intreb fiindca noi suntem posesori de GC si ne-am tot gandit, dupa ce ne-am hotarat sa nu ne mutam acolo, daca sa merg sa nasc acolo sau nu...intre timp, dupa 1001 calcule am renuntat de tot la idee
Iulenca, cred ca o sa ne intalnim la dr T diseara...cum ne nimerim noi amandoua la programari
...cat despre temerile sotului tau....sunt normale dupa parerea mea...le avea si al meu la prima sarcina...in ultima luna de sarcina chiar nu a mai vrut deloc...poate de-aia nu mi s-a inmuiat mie colul deloc
a.cicel, cum se mai simte sotul tau? cum ati petrecut pastele?
Fetelor, lasati deoparte toate temerile ...fiti optimiste ca totul o sa fie bine si nimic rau nu se va intampla....eu am avut probleme la prima nastere...cred ca v-am mai spus....ma mustra un timp constiinta, dar dupa aia mi-am zis "Asa a fost sa fie, asa a vrut Dumnezeu"....cred ca o luam din loc daca nu imi schimbam atitudinea...de atunci ma tot gandesc ca nimic nu este intamplator pe lume, si cu credinta vom depasi totae momentele grele...fiti optimiste si ganditi pozitiv...este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei
, bucurati-va la maxim de ea

Eliza
24+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cristina_ana spune:
Cornelia, felicitari pentru cei trei ani de casatorie. In mod cert au fost trei ani foarte benefici, pentru ca ati realizat doua minuni. Iti doresc multa fericire in continuare. Am vazut patutzul si mi-a placut la nebunie. Sunt innebunita dupa combinatia de albastru cu portocaliu. Eu in sufragerie mi-am cumparat canapea portocalie si mocheta albastru inchis. Asa ca vreau si eu patutz ca al tau!!!!!
Iulenca, fericito!!!!!!! Ce bine de tine ca o sa ai program artistic diseara. Ce-as mai face si eu nebunii, dar nu ma lasa pacatosul asta de col. Simt ca ma urc pe pereti! Si ce e mai rau e ca dupa nastere am inteles ca nu o sa prea mai avem chef de sex, cel putin in perioada alaptarii. Sper sa nu fie adevarat.
Va doresc o zi buna!
Cristina, 30+
anasia spune:
buna, fetelor!
iulenca
,ai dreptate, spui lucrurilor pe nume, chiar nu trebuie sa ne facem atatea ganduri negre ca o luam razna;sotul meu sta cu ochii pe mine ca nu cumva sa obosesc prea mult si sa deranjez bebelina;
bulinuta, nu te speria, e doar o intindire cum a spus cineva, dar chiar ar trebui sa lasi lucrul deoparte, crede-ma nu ai cum sa te plictisesti acasa, iti gasesti de lucru;iulenca a zis-o bine, bb mai trebuie sa stea mai mult de 10 sapt., deci...ai grija de tine, ca primesti bataita;
fetelor, am fost ieri in cocor si n-am gasit camasutele acelea frumoase, ;le-am cautat tot etajul 2 si degeaba, ori le-am cautat unde nu trebuie; ma luminati si pe mine?
cat despre pozitia lui bb, dr mi-a zis ca mai are timp sa se intoarca pana in sapt 28;
anasia 25+ 
mamaluidavid spune:
Buna burticoase frumoase!
Cornelia La multi ani si petrecere frumoasa! A si patutul e frumos,sa il foloseasca bb sanatos si sa doarma bine in el.Abia acum am vazut ca v-ati hotarat la numele Eric,frumos,foarte frumos ![]()
Noi pentru bb nu mai trebuie sa luam decat scaun pentru masina,o sa ne trebuiasca 2,unul pentru masina mea iar altul pentru masina familiei dar cred ca pentru inceput o sa luam doar 1.
Patut o sa il folosim pe cel Graco ce a ramas de la David,sunt curioasa daca bb2 o sa fie incantat de vibratii si muzica,pe David nu l-au interesat de nici o culoare
.
Eu am inceput sa imi fac provizii de body-uri si pantalonasi subtiri de vara,daca va fi baiat,ghinion
,toate sunt roz.
Mi-am mai comandat si niste salopete subtiri perfecte pentru caldurile de aici.
Din pacate altceva nu ne mai trebuie,avem totul ramas de la David,spun din pacate pentru ca mi-ar fi placut mult de tot sa fac cumparaturi pentru bb 
Si mie imi e frica de circulara,incerc sa nu ma gandesc prea mult,oricum nu pot preveni daca e sa se intample.
Bb meu cred ca s-a pus perpendicular,simt miscarile cidat de tot,prin parti,aproape de spate,macar bine ca am scapat de dansul pe vezica,era groaznic.
Eu ieri si azi m-am simtit groaznic,raceala e urata de tot,mi s-a umflat gatul rau,si pe dinauntru si pe dinafara
,capul de 5 zile ma doare incontinuu
,ma simt de parca m-a lovit un camion.
Azi noapte m-am tot trezit din cauza durerilor de gat si ca nu puteam respira,maca David nu s-a mai trezit,l-am dat cu Wicks Vapo Rub pe piept si spate,asa s-a linistit si a adormit.
Din pacate nu e indicata gravidelor
,m-ar fi ajutat mult. Asta este,trebuie sa indur si sa sper ca o sa imi treaca repede.
Hai ca m-am lungit prea tare 

Stefania 25 +
cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)
geliza spune:
Cornelia
, multi ani fericiti alaturi de minunile din viata voastra...si petrecere frumoasa 
Eliza
24+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Fetelor va multumesc frumos de urari!!
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
27+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard