Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kehleyr, sa stii ca nu esti singura care se uita la telenovele. Si eu sunt mare fan si uite ca nu mi-e rusine s-o spun.
De cind stau acasa ma uit la: Marylin, La tormenta si Lacrimi de iubire. Deci am ocupata toata dupa-amiza si seara. Si cind nu pot sa ma uit la ele, le pun la inregistrat si ma uit dimineata. M-as uita si la telenovela asta noua dar sper sa o dea in reluare dimineata, ca de la 22.30 seara incepe serialul La bloc pe Pro Tv, la care ma uit impreuna cu sotul si nu vreau sa renunt la el (adica la serial, ca la sot nici nu se pune problema!!!!).

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Cornelia la multi ani fericiti impreuna!
Iulenca ce imi place mie cand scrii tu mesaje esti asa simpatica!
De la noi nimci vesti nemaipomenite. Baby in ultimele zile nu prea a mai topait asa puternic, dar cred ca si-a schimbat pozitia parca e mai jos acum.
She_wolf , 25miky ziceati mai devreme de eco si aici ei iti ofera numai 3 eco. Eu am facut una la 6 sapt apoi la 12 si apoi la 19 cea morfologica si gata mi-a zis ca nu mai trebuie. Si incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios sa merg la privat sa mai fac macar una, nu pot sta asa inca 3 luni fara sa vad ce face bebe. Mai nasol e ca aici au astia niste scoruri la privat. Da asta e o sa mergem.
Ieri Florin s-a enervat pe astia de unde am zis ca luam caruciorul si sambata daca nu l-au adus a zis ca face scandal. Ca noi cand am mers sa il luam angajata aia a stiut repede sa ia banii si apoi sa ma minta pe fatza. Ca doar am si intrebat-o special nu poate zice ca vai is eu nebuna si m-am razgandit, i-am zis vrem unul nou nedesfacut nu cel expus care e plimbat de toti prin magazin si strans si desfacut si pun toti mana pe el. Macar daca dau atatia bani sa fie nou, nu? Si ea cica vai dar stati linistit ala e numai pt display normal ca avem altele nedesfacute in spate. Mi s-a parut mie ciudat ca nu a verificat stocul, dar am zis ei is eu nebuna stie femeia daca are sau nu. Si na plecam totul bine si frumos. Si a doua zi aflu ca mi l-a pus deoparte pe ala expus. Si am trecut duminica pe acolo ca aveam drum in zona sa vedem a venit sau nu comanda ca ne-au zis doua sapt, si zice nenea ala aaa nu a venit inca dar stati linistiti ca va sunam. Pai cum pot sa stau linistita ca ma suni si sa mai am incredere in voi daca aveti asa angajati???
Si a zis Flo ca daca nu suna astia pana sambata, merge si le zice sa ne dea banii inapoi si merg si iau din alta parte si gata.
Nu eram asa suparata daca zicea aia de la bun inceput nu avem unul nou nedesfacut dar putem comanda si gata, dar ea nu mai intai imi ia banii ma asigura ca are si apoi...

------------------------
24+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cornelia, la multi ani! casnicie fericita in continuare si numai bucurii!

mamaluidavid, chiar daca simti miscari in partile laterale, spre spate, nu e neaparat sa se fi pus bb perpendicular. si eu simt la fel si am crezut ca sta asa pana acum o ora jumate, cand am fost la echo si am aflat ca sta cu capul in jos.

si apropo de pozitia craniana, am aflat pe pielea mea, motiv pentru care sunt foarte suparata, ca circulara de cordon nu are nici o legatura cu pozitia lui bb. al meu sta cu capul in jos de cel putin 2 saptamani si are cordonul de 2 ori in jurul gatului! dr care mi-a facut echo a zis ca atat timp cat e in burta, e extrem de putin probabil sa se intample ceva, poate doar la nasterea naturala. dar si acolo e posibil sa fie ok. asa a zis si dr meu la telefon. dupa amiaza ma duc sa mai vorbesc cu el si o sa imi mai prezinte o doctorita de la euroclinic si am sa o intreb si pe ea. va dati seama in ce stare sunt, chiar daca mishi zice ca ea a avut circulara de cordon si she_wolf zice ca a avut si cristi. nu pot sa ma linistesc deloc. de ce trebuie sa mi se intample mie toate? adica eu sunt perfect in regula, dar lui bb i-a iesit prost TT, am trecut prin cosmar, apoi circulara de cordon, tot pe capul lui. poate o sa ziceti ca sunt nebuna, dar as prefera sa am eu toate problemele bulinutei si alte cateva in plus, daca el ar fi bine. desi toata lumea zice sa stau calma, eu nu ma pot opri din plans. daca pateste ceva tocmai puiul meu?
spuneti-mi si mie, fetele de la mamici de martie-aprilie au apucat sa ajunga la nastere sau s-a intamplat tragedia in timpul sarcinii? va rog, cine a citit, sa imi spuna si mie, ca nu am rabdare sa citesc tot.

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by iulenca
Pt mine si putetzi sa radetzi relaxant e sa citesc o revista pe buda - doar ca dezavantajul e ca imi mai ingheatza fundul si nu e bine...

Esti de milioane . Da' de ce iti ingheata, ai buda in aer liber?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Amabella linisteste-te draga mea, nu o sa fie nimic rau cu puiul tau. La mamicile de martie aprilie tragediile s-au intimplat la nastere si se pare ca din neglijenta doctorilor. Si daca bebele tau va ramine cu circulara pina la nastere, o sa ti se faca cezariana si astfel pericolul dispare complet.
Hai, linisteste-te, situatia nu e asa de neagra cum o vezi tu.

25+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

ia uitati ce am gasit apropo de circulara de cordon

http://66.249.93.104/search?q=cache:1EiMykSOiAAJ:www3.ziare.ro/articol.php/1120455430+circulara+de+cordon&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=4

Mergi la inceput

madyn, multumesc mult pentru incurajare! m-ai mai linistit ca mi-ai spus ca ce s-a intamplat cu acele mamici, s-a intamplat la nastere. eu eram foarte hotarata sa nasc natural, dar daca bb ramane cu circulara pana la nastere, chiar daca medicii imi zic ca e ok sa nasc natural, eu nu o sa risc si o sa fac cezariana. nu imi convine, dar fac orice pentru bebe mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ia mai terminati o data cu circulara asta de cordon. Nu o sa stam acum sa ne dam in bobi. Informati-va si cand o fi la vremea potrivita o sa vedem ce facem.
Eu ma uit la Y&R din clasa a11-1, adica de 11 ani. Si nu mi-e rusine. Daca mie imi place, asta e. Cui nu-i place sa nu se uite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella, daca nasti la Euroclinic ai posibilitatea sa alegi cum vrei sa nasti. Acolo sunt alte conditii mai umane. Eu zic sa te linistesti.
Cinta
Fetelor eu incep sa raman din ce in ce mai des fara aer, am respiratia destul de grea. Sunt din ce in ce mai grasa, dar la cioco tot nu renunt nici batuta. Si am si tensiunea cam mica. Altele va plangeti de tensiune mare, dar a mea tot mica e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Sabana si mie mi se intampla frecvent sa raman fara aer sau sa respir greu. In prima faza m-am gandit ca s-ar putea sa fie din cauza gynipralului. Dar din cate am citit este normal in perioada asta sa avem astfel de senzatii. Si nu cred ca e o chestie grava, asa ca zic sa te linistesti, sa nu te sperii degeaba.
A.cicel fruntea sus: aproape a trecut, mai ai putin si iti scoti sotul din spital, si se va face bine, si o sa vina si timpul tau

30+,

Mergi la inceput