Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Sabana si era sa uit: cu tensiunea la fel patesc si eu. Tu ei cumva gynipral, caci din cate stiu si scaderea tensiunii se datoreaza pastilelor. Dar mai bine mai mica , decat mare (tensiunea, nu altceva). Oricum nici tensiunea mica in sarcina nu e un motiv de ingrijorare. Cat despre ciocolata, sa stii ca nu cred ca mananci mai mult decat mine. Acum am trecut pe cea amaruie, cred ca am incercat mai toate tipurile si gusturile. Si culmea: mi-am luat ieri analizele si am glicemia sub limita inferioara (si de cate luni mananc dulce la greu!!)

30+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Ziua buna la burticute...
iaca mi-am terminat treaba si am citit si eu cate ceva din ce ati scris voi pe aici si acu ma bag si eu la scris un mesaj...
azi sunt mai binisor...tot nu am dormit asta-noapte calumea dar..asta e suport...
iulenuca draga mea sa stii ca o sa ma apuc de telenovele in curand..mi-am luat cuminte si ciufuleala..dar trebuie sa recunosti ca totusi sunt mai cuminte: uite vin mai tarziu la servici si plec mai devreme...pe cuvant...de tatic ce sa-ti zic? el saracu zice si se infurie dar stie ca nu se pune cu nebuna... io sunt leu si deja ii e groaza saracu de cel asteapta daca iese si bb tot leu stie ca va fi pus la colt...apropo de sa stii ca si eu tot asa i-am facut: obosisem de atata munca de lamurire asa ca l-am pus de fata cu T si acolo i-am zis avem sau nu voie? se intalneste cu bb sau ce? de se facuse toate culorile ..pup fata si zi de fata cu T ca o sa vezi ca merge
Madyn cred ca iesisei...felicitari ptr bb grasan...deci o sa avem elefantei...mi-e asa mi-a zis T
cinta multam de pup ..uite iti trimit si eu si hai sa-ti spun si al meu a plecat azi vine abia vineri iar eu in timpul asta stau la mama ca le e frica sa ma lase sa dorm singura sa nu mi se faca iar rau...
July si eu am senzatia asta cateodata...ufff
letitzia o sa incerc si varianta asta dra oricum acum vin mai tarziu si plec mai devreme de la servici
Sabana esti tare de tot cu ghergheful...eu nu am rabdare si nici nu-mi plac chestiile astea cu cusutul etc..dar tu esti tare de tot..pup fata
she-wolf multumesc frumos...cam asa simt...sti era o vorba din popor: cate bube rele toate-n babii mele..cam asa si cu ine...sa ma scuzati de expresie acum...
Cornelia-Laura La Multi Ani Frumosi si sanatosi pentru familia ta superba pupici multi
geliza eu m-am intors ptr ca nu m-am adaptat acolo...nu am putut trai acolo departe de tot ce am aici...imi place acolo sa merg ca si vizitator dar sa vin acasa pe urma
anasia multam iubita...camasutele sunt la etajul2 cum iesi de la scari rulante faci dreapta si iesi pe culoarul mare...acolo faci stanga si mergi pana in capat...cum stai cu fata catre capatul culoarului pe dreapta este magazinul numai cu pijamale, camasi de noapte etc...nu ai cum sa-l ratezi...ce explicatie am dat te ia capul nu alta
a.cicel ai grija de tine si sanatate multa multa sotului...sa stii ca eu am o fobie cu liftul...mi-e frica de el de mor...ufff cate mai vin si la tine
amabella eu te inteleg perfect...si la mine e problema ptr bb daca am boala asta tampita de care ma suspecteaza T de aia sunt si eu asa terminata...si tensiunea mea mare ii face rau lui bb deci te inteleg perfect...si mie imi vien sa-mi iau campii sur si simplu...stau si plang singura ca daca ma vede cineva urla la mine...
pup fata si eu zic sa faci cezariana orice ar zice dr...si eu fac...asta e...totul sa fie bine lui bb

pup fetele

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Cornelia Laura la multi ani inainte fericiti. Nu mi-ai spus cum ti-a ieit tiramisu (ala de demult).

Mishi mi-ai dat o idee legata de paturele crosetate. Cand imi iau concediu ma apuc de treaba.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Bulinutza iubita pup fata ca e cuminte si ascultatoare. Bravo Apropos de soti eu sunt tauroaica si el fecioara. Cate imi indura numai el stie pt ca si eu sunt capoasa rauuuu. Si fiisa o sa fie leu asa ca n-are ce sa mai faca - destinul ii e pecetluit - toata viatza o sa trebuiasca sa ne suporte. Dar ne iubeste mult asa ca nu il deranjeaza ca o sa ne urcam in capul lui.
:))
Si cu secsu asa ii fac - il duc la dr. ca altfel are circ mare cu nebuna de mine

Pupik inca odata si fata si burtica

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor.
HRISTOS A INVIAT
M-ia fost chiar dor de voi.De azi dimineata de cand am ajuns la serviciu de abia acum am reusit sa termin de citit ce ati scris de joi de cand am lipsit.Si ce vad?Numai probleme si numai ingrijorare.Referitor la circulara de cordon si eu am citit la celelalte fete ce s-a intamplat si de atunci imi sta si mie capul sa fac cezariana pt ca ma tem sa nu se intample ceva rau cu bb.O alta problema a mea e ca la ultima egografie facuta la 27 ss si 5 zile bb nu era inca intors.medicul a zis ca nu e nici o problema si ca inca mai ara destul loc sa se intoarca dar eu am citit ca la 28 de ss trebuia sa se intoarca deja.Saptamana viitoare merg din nou la egograf si sper ca pana atunci sa se intoarca.Eu fac ecografie din 2 in 2 saptamani pt ca merg la doi medici diferiti si ambii imi fac ecografie de cate ori merg la control.
eu luni am fost la un la padure.Am stat pana sera la 6.A fost asa de cald si placut.M-am relaxat si mi-am mai alungat din gandurile negre care ma macina si pe mine nu numai pe voi.Ieri am fost la valcea in vizita la socru si aseara am fost cam obosita dar azi sunt ok.Contractii am si eu in fiecare zi dar imi trec cu no spa deocamdata.
Bulinuta vad ca toata lumea te cearta si au dreptate.Lasa serviciu si gandestete doar la tine si bb.Sunteti mult mai importanti decat serviciu.imi pare sincer rau sa aud prin ce treci dar sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma.

mishi ma bucur ca totul e in regula si totul a decurs bine.(aproape bine).ai grija de tine in continuare si va fi bine.

a.cicel sanatate multa sotului tau.

cornelia la multi ani si casnicie fericita in continuare.

amabella deocamdata nu e nici o problema.Totusi cred ca indiferent de ce zice medicul e mai bine sa faci cezariana.

nicole 29+ si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, sotul meu e tauras, cu o leoaica mica pe drum, va fi vai de mine;vad ca aveti munca de lamurire cu sotii la , la mine e invers, mie mi-e frica, desi nu cred ca am motive;
bulinuta, mai trec sa vad daca ma descurc;
fetelor, de saptamana viitoare intru in concediu si am o mie de planuri in cap cu ce sa fac; mai intai sa rezolv problema cu pediatrul, nu v-ati hotarat inca la cine mergeti? apoi la cursuri lamaze sau din acelea pregatitoare,am auzit ca la spitalul Giulesti se fac cu o dr draguta;
anasia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia succes la gasit camasute ...tu intri in concediu definitiv? adica nu mai vi deloc la servici pana la nastere?
nicole pup fata
iulenuca succes diseara la dr si pe urma la pupicei

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, nu mai vin deloc, intru in co pana in sapt 31, pe urma in prenatal, daca dr n-o sa-mi dea prenatal dacat din sapt 32 imi iau medical o sapt si rezolv problema;om pregatit in locul meu am, asa ca sper sa nu ma mai cheme, ca nu mai vin nici legata;
ieri ne-a facut seful o surpriza placuta, ne-a scos pe toti la local, cu ocazia Pastelui;
anasia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Mai fetelor, nu stiu cat de veridica este informatia mea, dar medicul ecograf ( o ea) la care am facut eu motfologica mi-a zis ca in momentul acela , adica la 22 sapt, bebe nu avea cordonul in jurul gatului si ca daca era pozitionat bine atunci, asa ramane pana la nastere. Mentionez ca specializarea ei este medic ecograf nu ginecolog dar este cea mai buna din Constanta si nu stiu cat conteaza dar femeia are si ecograf 4d- l-am vazut pe bebe super.

Cat despre candida, vorbeati la inceputul listei, cred ca si eu am o agravare a ei zilele astea. Eu am avut dintotdeauna candida, adica de pe la 14 ani. Am facut zeci de tratamente , am mers la zeci de medici. Mi-o si inchipui cum si-a infipt tentaculele in vaginul meu si nu mai da drumul cu nimic: clotrimazol, gynozol, lomexin, nizoral si alte alea. Numai ca zilele astea cred ca m-am iritat de la o tampenie de tampon zilnic always( ca nu mai suportam vata) si acum ma cam deranjeaza. Am inceput aseara niste spalaturi cu musetzel si o sa combin si cu niste galbenele. Daca nu da roade am sa merg la medic sa mai bag niste ovule. Am inteles ca sunt permise in sarcina dar nu stiu in ce trimestru.

si inca ceva. Asa cum pe voi vad ca va framanta cordonul , eu am alt stol de pasarele in cap- colul. Mi-e teama sa nu se deschida si sa nu stiu si sa stau asa. Exista vreun indiciu daca se deschide colul? Sau in ce conditii se deschide? Stiti vreuna?

Pana una alta va pupic si va dorez multa sanatate si ganduri cat mai frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

OLA, burticutze

In primul rand, la multi ani si multa fericire si casa de piatra in continuare, Cornelia, si din partea noastra!

Si multa sanatate Andreea pt sotior. Lasa ca iti scoti tu parleala pe toate partile dupa ce iti vine iubi acasa sis e pune pe picioare

Noi am fost aseara la doctoritza din policlinica. Care a ras de toate angoasele mele cu placenta joasa, etc. plus ca de vreo zi jumatate nu il simteam pe bebe, ci doar in partea dreapta, imediat sub nivelul coastelor e un loc care imi zvacneste continuu, cu mici intreruperi. Dar nu e ca atunci cand loveste bebe. E ca un spasm, pt ca locul se misca spre interior si nus pre exterior. Ironia a facut ca, normal, ciar la doctor sa nu mai zvacneasca si desi a gasit cu greu inimioara la bebe, de se intreba si ea pe unde o fi si ce o fi facand, nu binevoieste sa ma supuna la ecograf.

pe de alta parte, ne-a re-asigurat ca nu e bai sa zburam in Italia in iunie si ne-a promis ca ne da bilet de voie pt compania aeriana. Si mi-a zis ca pot sa fac orice vaccinuri daca am nevoie. Asa ca aseara, de la cabinetul ei m-am infiintat direct la cabineutl cu vaccinari pt a-mi lua prima injectie din seria de 2 pt vaccinul impotriva encefalitei. Aici exista o insecta/ capusa care se gaseste mai peste tot, inclusiv in parcuri. Si care poate fi periculoasa, daca nu faci vaccinul. A facut asistenta de acolo ochii cat cepele la vederea burtoiului si a zis ca mai intai ne da prospectul sa-l citim. Si apoi, daca tot mai vrem, imi face si vaccinul. Si cum nu erau contr-indicatii pt gravidute decat pt primul trimestru, am facut vaccinul.

Diseara vine o prietena si sta la mine, asa ca nu voi fi singurica nici eu, Bulinutza si ma si vopseste, asa ca maine imi dau gata barbatelul

Sabana, si eu am zilele mele de dependenta de ciocolata. Acum, ptiu-ptiu, nu am ami papat de vreo 3 zile. Dar ma ospatez cu fructe si pepene rosu, in schimb. ricum, la un alt subiect mi s-a sugerat sa incerc sa substitui ciocolata cu iaurtul de ciocolata. Am sa caut si io pe aici sa vad cati purici face.

Va pup pe toate si ma intorc la munci.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput