Mamici de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Cristina-Ioana pe unde esti azi?
cam slaba miscarea pe forum...pesemne sunteti la nani sau la plimbarica
fetele ca sa vedeti cumintenia intruchipata pe mine..plec acasa...la mama ce-i drept ca al meu iubi e in delegatie dar plec

va pup fetele si vb maine

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Inca o data va multumesc frumos de urari, sunteti niste dragute!
Am facut un tort care mi-a iesit tare frumos. E prima data cand fac eu blatul de tort, pana acum il cumparam. In rest friptura cu cartofi prajiti si salata.
Din pacate nu putea fi ziua buna pana la sfarsit. Socrul meu a avut un accident de masina. El nu a patit nimic dar masina e cam "sifonata" plus ca a implicat alte 2 masini. Si Robert sta cu el pana rezolva la politie si la asigurare. Inseamna ca va veni destul de tarziu dar n-am ce face. Tocmai bine, sarbatorim singurei in liniste dupa ce se culca Eduard.
Amabella, incearca sa te linistesti. Stresul asta face mult mai rau decat un potential real pericol pt bebe, care ti-au spus si doctorii ca e putin probabil. Gandeste-te ca ai o datorie fata de bebica sa fi optimista pana la capat. Ai sa vezi ca va fi bine!

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Hei! Dragi mamici, ati revenit in forta dupa Pasti si mi-e tare greu sa tin pasul cu voi!
Amabella, nu te intrista! Sa speram ca va fi bine si daca medicul a vazut care e situatia, sigur va lua asta in considerare la nastere. Nu te intrista!
a.cicel, te inteleg ca esti si tu tristuta, multa sanatate sotului si tie multa tarie!
Si eu sunt de cateva zile cu stari depresive, sunt nervoasa, nu pot dormi, plang din orice, ma rog, poate o fi de la sarcina, hormonii sau altceva...
cornelia, la multi ani si multa sanatate!
Va pup si va doresc o seara frumoasa!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna burticute !
Cu siguranta nu va mai amintiti de mine, deoarece am postat doar de cateva ori. Dar v-am citit in fiecare zi. Am vazut ca s-a complectat listuta. Pumpkin cand ai timp te rog sa complectezi si la mine:data nasterii (a mea)19.04.1980, DPN a ramas la fel, si o sa nasc la Spitalul din Targu Mures, Dr. Marginean. Si o sa fie fetita!!!!!!!!!!!!!!
Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi!
Adina23+ si

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna burticute!
SimonaU am vazut ca esti din Tg Mures. Vreau sa te intreb la ce medic mergi?
Eu sunt din Alba Iulia dar merg la Dr Marginean la Mures.
Si o sa nasc tot acolo. Dar am citit in unul din mesajele tale ca la prima nastere ai avut un travaliu de 20 si ceva de ore????
Sper ca am retinut bine. Nu ti-au dat nimic?
Iti multumesc anticipat pentru raspuns
adina23+ si

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cristina_p76, cred ca medicul tau echografist nu e bine informat, de vreme ce mie mi s-a intamplat exact ceea ce zicea ea ca nu se poate intampla: nu numai la 22, dar si la 26 de saptamani, bb nu avea cordonul in jurul gatului, iar acum vezi bine ca il are si inca de 2 ori!!! mai mult, acum 2 saptamani, la echo, era asezat chiar in prezentatie craniana si, repet, fara circulara de cordon, nici macar simpla. iar azi, la 28s3z, avea cordonul de 2 ori in jurul gatului. deci se poate.

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

am pus intrebari despre circulara de cordon si pe site-ul infertilitate.ro si am constatat ca ultima intrebare la care se raspunsese era din 28.01.2006. oare de atunci nu a mai intrebat nimeni nimic sau asa greu se primeste un raspuns?

Mergi la inceput

si inca ceva: am fost azi si am vizitat euroclinic si, asa cum zicea si sabana, e SUPER. mi s-a promis ca, chiar daca o sa nasc normal, medicul meu va sta langa mine tot timpul, pana nasc, nu ma lasa cu moasele. nu mai mentionez conditiile de cazare si cele din salonul de neonatologie. dupa ce ai intrat acolo, nu iti mai vine sa pasesti in alt spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup burticoasele!

Buli, prezenta la apel...
Am umblat azi ca zuza nebuna, dar m-am simtit bine si asta conteaza...acush stau cumintica la orizontal si astept sa ne aduca tati un gratarel cu salata, pe care o sa il savurez cu gandul la ciocolata Sabanei
Iulenca, Kehleyr, ati fost absolut mortale cu buda in curte si inghetata
Si voi fetelor, sunteti mortale cu telenovelele, crosetatul, ghergheful si toate cele... adevarul e ca asta e o perioada din viata noastra cand indeletnicirile astea ne umplu ziua, revistele, cartile usurele, emisiunile la care nu ne-am fi uitat alta data acum par acceptabile, ca sa treaca timpul mai repede...uffff dar mai avem putintel si nu vom mai avea timp de telenovele deloc sau numai cand ne va da bb voie
Iulenca, esti tare rau cu cuscrul si cuscra, poate asa o convingem p-asta mika sa stea locului acasik...da Buli, de tine e vb, ca scot nuielusha acuma

Fetelor, sunt rupta in doua si franta de obo, dar fericita si vesela, bebelinu' vb cu mami toata ziua si face tumbe, la naiba cu contractiile si toate problemele, trecem noi peste toate
Ma bag la patutz si va pupacesc dulce...ne auzim maine, daca nu voi golani din nou

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ce mai faceti burticutelor?

Mi-a fost foarte dor de voi. Timp de 2 saptamani nu am avut internet acasa. A trebuit sa mutam calculatorul in alta camera (pentru ca am amenajat-o pe cea a bb-lului) si pana au venit cei cu cablul...

cristina_ioana am vazut ca si pe bb-lul tau il cheama Luca. Pe al meu il va chema la fel. Cred ca e la moda numele asta, al tau e al 4-lea Luca.

Iulenca, si eu am fost azi la dr. si mi-a recomandat sa nu mai fac
. Eu am avut o mica scurgere maronie dupa ultimele 2 partide. mi-a zis ca din cauza colului.

Va pup !!!

Consi

Mergi la inceput