Mamici de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Muuh spune:
Amabella poate daca te monitorizezi mai des gen odata la doua saptamani sau chiar odata pe saptamana poti fi mai linistita. Presupun ca nu te ajuta cu nimic daca iti spun ca eu am avut dubla circulara de cordon si m-am nascut prin cezariana dar nu din cauza asta ci pentru ca eram muuult prea mare pentru bazinul mamei (eu 4200 gr ea e micuta, bazin micut in fine). Iti tin pumnii oricum sa fie totul perfect.
cornelia_laura la multi ani!!
La Y&R ma uit si eu de cand eram in liceu si invatam dupa amiaza dar acum nu am mai vazut de muuuult ca e programat la ore nasoale pentru mine dar intru eu in concediu si recuperz.
Mitza
26+
pika-pika spune:
Cornelia_Laura felicitari pentru aniversare si cat mai multi ani de acum incolo!A iesit bun tortul?
Kehleyr si noi tot in august avem aniversarea.
Pe 14,dar noi suntem mai micuti,implinim 3 ani.
Si eu fac azi tort,e ziua sotului,am o reteta de blat foarte usoara daca vrea cineva...e de cacao.In rest am cumparat ciocolata si frisca gata facute,sa vedem ce imi iese.Ma apuc de dimineata de gatit.![]()
Nici la mine sotul nu prea vrea
,e asa de fricos,pana la urma l-am convins.Faza e ca nici eu nu prea am chef,am chef dar asa ca inainte...cu burtoiu' abia ma misc
,ca sa nu mai zic...ce sexy cred ca sunt!!!Cateodata mai fac misto de sot si il intreb daca accepta un dans erotic cand nu vrea
Intr-o zi a zis ca ii place de mine cu burta,sa raman asa
...Sa vedem ce mai zice dupa ce nasc
Fug la treaba ca am terminat micul dejun.Am emotii,sper sa-mi iasa totul bine si frumos.
30+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
mikiion spune:
Imi puteti sugera o carte despre cresterea copiilor. Sa mi-o cumpere mama si sa mi-o trimita. Am ceva in engleza primita, aici dar sunt atatea cuvinte speciale pe care nu le inteleg..........
Si parca cand o sa fiu stresata si cu copil , si singura, nu o sa ma apuc sa caut in dictionar.
Ceva care sa mearga pana la 3 ani, si care e cautat in Romania.
Merci
Mihaela
sanziana spune:
Amabella pe site-ul pe care ai intrebat si ai observat ultima intrebare pe 26.01.2006, intrebarile apar pe masura ce primesc raspuns. Eu am pus cel putin 2 intrebari si nu am primit raspuns in aceasta perioada. Probabil de atunci nu a mai raspuns dr. T. Din ce mai citesc si eu pe aici vad ca e plecat mai tot timpul, asa ca nu cred ca o sa mai vedem raspunsuri.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
iulenca spune:
Neatza gagicoase!!
Ce se aude astazi ? Vreau optimism de la voi.
Eu aseara am fost la Dr. T, fiimea e o fatza mica are vreo 670 de grame si sta asa asa cum a rugato mamica ei cu cracii in jos. De fapt mi-a zis doctorul ca e o mica contorsionista ca avea oarecum labutzele de la picioare undeva in dreptul capului - ca o mingiutza. Cand mi-a spus T. - daca ramane asa facem ceza - am scos un yesssssss. Si el la mine - vrei cezariana ahhh ???? Era super vesel. In rest totul e bine nu trebuie decat sa crestem. A fost si sotzul cu mine se uita ca matza in calendar la monitor si dadea din cap aprobator dar nu a vazut decat moaca lu fiisa altceva nu a inteles.
V-am zis ieri de ce il iau nu? Ca sa ii zica dr. de secs. Eu eram cam emotionata ca bebe e bine si zic oare mai avem ceva de intrebat ???, doctorul zice scoate lista io zic n-am lista , ma uit la sotz el nu comenteaza si iesim. Pe drum imi aduc aminte ca am uitat sa il fac de ras pe al meu. Si el jubila ca a scapat si de data asta. Offfff.
A zis dr. ca vrea doar paciente ca mine si Geliza ca noi suntem cumintzele si nu ii facem nici o problema. Daca o tinem tot asa si nastem amandoua cu cezariana cred ca ne opereaza in aceeasi zi. Bebelele noastre sunt fix in grafic - 24 sapt de la UM 24 de spat fix dupa masuratori.
Amabella linisteste-te. Cum zicea si Muuh stresul e mai periculos pt bebe acum decat e circulara de cordon. Deocamdata nu e in pericol, el se mai poate misca si poate chiar sa si-l desfasoare din jurul gatului. Oricum pana la nastere nu se poate interveni asa ca nu are rost sa stai intr-o sare de agitatie continua.
Apropo de dr. T si de raspunsul la intrebari - sa stii ca si el a facut aceeasi scoala sa nu crezi ca are el vreo solutie miraculoasa la toate problemele. Probabil ca raspunsul lui ar fi acelasi pe care l-ai primit si de la ceilalti medici. Pupici 

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Amabella spune:
muuh, iulenca si celelalte fete, va multumesc pentru suport. ufff! daca as putea sa ma linistesc gandindu-ma ca unele dintre voi v-ati nascut cu circulara iar altele au nascut puiutzi cu circulara! problema mea nu e nasterea, ca stiu ca acolo se rezolva, ca daca nu merge normal, fac ceza si gata. nu-i problema. mie mi-e teama sa nu se intample ceva pana atunci. sa nu se rasuceasca de prea multe ori pana i se termina cordonul si... nu mai zic ce se poate intampla. si bebitzul meu se suceste si rasuceste tot timpul, si mi-e frica sa nu fie in aceeasi directie ca si pana acum. ma bucur cand vad ca e foarte activ, ca asta inseamna ca nu il supara circulara, ca daca l-ar lasa fara oxigen, nu cred ca ar mai avea atata vigoare.
iulenca, draga mea, zau ca imi trebuie o intalnire cu tine, ca poate ma molipsesc de optimismul tau. esti ata de tonica si de simpatica povestind de tot felul de chestii, ca imi vine sa te iau acasa, ca sa imi tii moralul ridicat.
luiza
28+ si
mic si iubit
pumpkin spune:
Pika_Pika, La multi ani pentru sotul tau ! 

Sa-ti traiasca ! Sa fie sanatos si iubit de tine si de bebe ! 

HAI STEAUA ! 

Miky
30+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!![]()
pika-pika, sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos! Inseamna ca e taur ca si sotul meu, buna zodie cel putin din punctul meu de vedere.LA MULTI ANI !!
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
27+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Azi ma cam deprima vremea de afara. Pe langa faptul ca e innorat e si destul de rece. Si asa greu trec zilele in care stam mai mult prin casa
...
Aseara a fost totul foarte frumos
. Robert a venit pe la 7.00( cu un buchet uris de liliac, preferatul meu), am mancat toti 3, aranjasem o masa mai deosebita, tortul a iesit bun la gust si reusit ca aspect, am suflat in lumanari. Am baut bere, adica eu si Eduard din aia fara alcool...sa fi vazut cum dadea noroc
cu tati...abia astept sa fim 4 in ipostaze din astea ca tare fericita ma fac
...o sa fiu pe buna dreptate "capra cu 3 iezi"....
Va pup pe toate.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
27+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
letitzia spune:
Pika-Pika la multi ani sotului tau, sa-ti traiasca si sa iti ofere numai bucurii!

Pumpkin dar esti stelista rau!
Desi eu sunt dinamovista (cred ca eram, ca daca o mai tin asa renunt la ei) astazi voi tine cu Steaua!

30+,