Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
monica, eu stiam de la gaby ca maine pleaca la iubitul ei.o fi in pregatiri.ma bucur ca sunt mai bine copii si ca ai fost la opera.
elena, insanatosire grabnica lui george.
nina, noteaza numarul.nu ma supar.si asa am auzit ca lory a fost in cta si nu a avut nr meu asa ca noteaza-l ca nu se stie.ma bucur ca ati profitat de zilele libere si ca v-ati distrat.pup-o pe cristina.
eu fug la cafea si intru mai tarziu.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am pus si eu poze de la paste si de 1Mai.daca aveti chef:http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=/f5dfre2

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

neatza scorpiute.
o zi faina sa aveti.

Iar bate vantu afara...Simt ca innebunesc...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpioance minunate,

Mey,vad ca toate intrebati de Gaby a noastra...Sper sa nu ma injure,dar va spun eu ca Gaby e inca in analize si investigatii.A trecut prin multe laboratoare de analize si tot asa,investigatii peste investigatii...Cu durerile de cap nu i-a dat nimeni de capat...A facut si RMN,e sanatoasa...In schimb e o problema cu trebile ginecologice,in sensul ca are un chist ovarian.Azi merge la un alt control,la alt medic ginecolog...Abia astept si eu sa ma sune sa imi spuna noutati.La baiatul ei pleaca in 4 Mai.

Adriana,am notat telefonul...Ce haios:citeam postarea ta si pe masura ce ma apropiam de capat imi ziceam:sa vezi ca a uitat sa scrie numarul...Noroc ca exista scroll-ul pe mouse...Ce m-as bucura sa ne vedem si,in special,abia astept sa cunosc pilotistul,iti dai seama.Oricum si eu voi veni cu Alex...Te sun eu cum am olecuta de liber,sa stabilim de o ora-doua la o cafeluta...Super!L-am vazut pe pilotul no.1 facand gratar cu tati al lui...ce baiat harnicut ai!Vezi?Ti-ai luat de-o grija,ca acum ai ajutor de nadejde!Mai vorbim!Va pup!
Nina,foarte bine ca ti-ai notat numarul meu...Cum am mai vorbit:o sa caut sa fac absolut tot posibilul sa ajung la Buzias in perioada cand veti fi tu si cu Cristinuta acolo.Va pup!
Elena,insanatosire lui George!Ati trecut pe antibiotice?De care?Va pup si ma gandesc la roscovan,sa se faca repejor bine!
Georgi,sti tu ca e o vorba:frica pazeste bostana!Asa ca indiferent ce spun eu sau fetele,tot ce simti tu e cel mai bine!Asa suntem noi,mamele!
Monica,ce mi-ar place sa am si eu copilasi asa cuminti,sa ii pot duce la teatrul de papusi macar....Succes in continuare cu concursul!Nu stiu ce idee sa iti dau pentru tema de concurs,sorry!Sa aveti mult noroc si sanatate!
Mira,multa sanatate Dariei!Imi pare tare rau sa citesc ca e bolnavioara...Cu plecatul meu la mare...din pacate nu este o plimbare de placere,insa e bine ca ma voi intalni cu sora mea si alte rude...Distractie frumoasa de Inaltare si...sa va faceti de cap!

Dragelor,va pup si va doresc numai de bine!Sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana ce-mi place de razvanel cum sta el 'tolanit' pe jos langa casauite-asa visez eu sa am o curte numai a mea si sa se joace copilashii pe-acolo...ehe hei...dar ramane la stadiul de vis
va pup pe toate, sa aveti o seara placuta...eu am meditatii pana tarziu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Pupici la toata lumea. Plecaciuni ca nu am lipsit nemotivat.
Vad ca toata lumea e bolnava si mamici si pitici.

Eu am avut o zi Imi vine sa pe toti doctorii din Sibiu. Dar nu are rost sa intru in detalii ca sunt lungi si plictisitoare. Scurt, fizic nu am nimic ca sa cauzeze migrene. Ginecologic detin un chist care primu doctor zice ca e de 6 cm si al doilea ca e de 31 mm. Inchipuiti-va starea mea.
Endocrinoloaga mea care e si terapeuta mea psiholog mai nou, zice ca da`l in masa de chist (scuza-ti limbaju), sa ma duc la baiat sa ma bucur de o scurta vacation si dupa.... mai cerem parerea unui "expert" in ginecologie si ne operam daca trebe.g.
Am de gand sa urmez sfatul si maine sa zbor fara chist (in gand) la baiat in Hamburg.

Lori ma bucur ca te mai vad pe aici. Nu am mai sunat din motive intemeiate, dar in ultimul weekend din mai ne vedem: PROMIT. Poate ne vedem si cu Moni si cu Laura Feteleee.... am vazut o bebelina frumoasa.... prima mea bebelina pe forum. Pot sa ma consider godmather spirituala? Laura sunt impresionata de ce repede te-ai recuperat. Ia zii, este vreun barbat mai mandru ca al tau? Cu doua fete frumoase si cochete..

Se anunta vreme frumoasa pentru toata lumea care vrea sa iasa cu copilasii. O sa intru sa va spun cum sunt.
Pup Nastasie, Ana, Monica Elizabet, Laura, Georgi, Hellene, Nina, Lori, Dandush... am uitat pe cineva?

Fericita care maine zboara la baiat, Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Eu inca sunt fiarta, aseara febra, dimineata febra, asa ca l-a trecut pe injectabil si... nu vreau sa va zic ca si eu am plans si acum bocesc. A suferit cat i-a pus branula, a fost horor, m-am speriat cum l-a marcat momentul, cum se ruga de "doamna asitenta" sa termine repede. In final i-a zis: "Muciumec doamna, mi-a tecut", a ramas tipa masca, sa auda de la copil "maltratat" asa ceva, fara sa fie indemnat. L-a intrebat la inceput cui trebuie sa faca injectia si el: "la mimeni, ca doaie taie", o dulceata de copil am, asa m-a terminat psihic astazi!
Gaby, ma bucur mult ca pleci, si poate "pleaca" si chistul ala de la tine fara veste, eu ii fac voo doo sa plece! Mi-am facut poze cu papucii de la tine cu telefonul si acum urmeaza sa ne luam cablu sa le descarc si... sa vezi ce misto sunt!
Mira, se pare ca nici pe tine nu te-a ocolit boala, asa ca pupici Dariei si voua tuturor! George ii spune lui David ca s-ar imprieteni sigur daca ar fi colegi!
Ana cuscrita draga, apoi ma bucur ca acum ne conversam mai des... alta viata!
Monica,cand te vezi cu Lory sa o pupi de la noi!
Adriana, scumpic pilotistul... ai de ce sa fii mandra! Cum merg reparatiile la tine?
Georgi, sper ca ai iesit sa te plimbi, la noi inca mai bate putin vantul! Il urasc ca de la el s-a imbolnavit George!
Nina, ce mai face Cristina?
Va pup pe toate, gata pauza, George vrea tinut mereu de manuta, mi-e asa o mila de el!
Seara buna, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Elena, m-ai terminat cu baiatu tau. Eu om mare detest branulele. Apai el, cat o suferi.. pupi de la mama si trece. SI pe mama pupam noi si dam putere.
Imi va trece mie si uratenia aia de chist.
O sa lupt ca o eroaie. :) Iti mai multumesc de gandurile bune si tie si celorlalte fete. E asa bine sa stii ca se gandeste cineva la tine.

Pupi..

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elenabaiatul de multe ori din partea mea...of...saracutul...Doamne ajuta sa se faca bine mai repede
la noi a venit doctorul pediatru in seara asta sa o vada pe ruxi nu stiam daca sa-i mai dau sau nu vigantol si am zis sa o mai vada si altcineva in afara de orl-ista sa vada cum se mai prezinta amigdalele...cica e totul ok...dar tot nu ma linsitesc pana nu merg si la orl sa-mi confirme si doctorita.
am vorbit cu lory astazi, zicea ca si alinutul tuseste...am tot vorbit noi pana cand mi-am adus aminte ca trebuie sa vina dr-ul si am luat-o la fuga spre mamaunde-l chemasem pe dr...asa ca am intrerupt convorbirea cam brusc....dar sper sa mai vorbim si sa ne si vedem.
gaby, sanatate multa si drum bun
laurici, mai povesteste-ne de micutza teo
va pup pe toate...noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Elena imi pare rau ca tot aveti probleme. Mesajul tau m-a facut sa sufar alaturi de tine.Dar sincer m-a si amuzat citind cum vorbeste George al tau. si sa va faceti bine repede(ca pot spune ca si tu esti oarecum bolnava, nu?)

Gaby te si pe tine si iti doresc drum bun si distractie placuta la baiat. Necazurile lasa-le aici. Ai timp sa te gandesti la ele cand te intorci. si sa ne auzim cu bine.

Pup si restul gastii cu piticutzii aferentzi.

Io pana la urma am iesit afara pe la 19.00.Paradoxal, seara se linisteste vantul, asa ca tot am iesit putin. Vad ca pana acum ne prezentam bine. Dar vreau sa zic ca de 2 zile am dat iar drumul la centrala pentru ca se facuse frig in casa.Azi-noapte chiar am lasat-o toata noaptea pentru ca am facut baita( amandoua).

si ne auzim maine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput