Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.azi matinala din cauza lui razvan.a cam inceput sa tuseasca si iar probleme cu nasul,plus ca il am si pe sot cu gatul umflat si ii fac lka frectii cu carmol la greu.acum sunt "mama eroina" de doi baieti.
elena, imi pare tare rau ca ati ajuns la injectii, sa scapati cat mai repede de ele si sa va faceti bine.pup mult.
ana,si eu am notat nr.daca ai timp sa ne vedem e ok, daca nu tu vezi-ti de treaba linistita, nu sta dupa mine.oricum vine vara si o parte din voi tot veti veni la mare si ne vom vedea.
monica,si eu as fi dorit asa o curte, dar din pacate eram in unele poze la nasii nostri in curte si in altele la giurgiu la niste prieteni.si eu raman tot cu visul.sanatate multa la copilasi.
gaby, drum bun.astept vesti de la tine daca se lasa cu clopote.
georgi, si la noi culmea era asa frumos pe la 20 seara.nu mai batea nici un vant.cica iar se strica vremea.
cu santierul cred ca pe saptamana cealalta o las.dimineata a ajuns mama asa ca azi la ea sunt.deci imi motivati absenta.promit ca maine pun poze noi cu gemenele.de la botez.
va pup pe toate.fug la cafeluta.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neataza scorpiutze.
Adriana pe Razvan sa se faca bine repede.Si el si tati.

La noi e deja un soare super afara si nu mai bate vantul. In sfarsit...Dar am vazut la TV ca de maine incep iar ploile...Nu mai vreau ploaie.
Io am avut azi-noapte microrelital cu Stefania care s-a trezit pe la 2 ca ea vrea "nene"(desene). Si dupa ce i-am aratat ca nu mai sunt, ca s-au dus la nani tra la la... nimic.I-am stins Tv si mai tare urla.Si am lasat-o sa urle...bineinteles io in camera cu ea. Si cred ca am tinut-o asa vreo juma de ora. Pana la urma a renuntat. Nu stiu ce se intampla ca in noaptea precedenta s-a trezit si mi-a cerut plastilina.

Sper sa treaca repede de faza asta. Ai vostrii va asculta cand incercati sa le explicati ceva? Ca a mea daca e cu nervi pe ea urla si nici nu vrea sa ma vada. Dar incapatanarea a mostenit-o de la mine si deocamdata nu ma depaseste. Asa ca...

fetele si puii lor mici si revin

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai evribadii...

Gaby draga mea....inca o data iti doresc drum bun si linistit,distractie maxima si dragoste cat incape!
Adriana,ramane cum am stabilit....Pupam pilotul!
Elena,mi s-a rupt sufletul citind de Georgica...Pe cuvant!Cand aud de vre-un copilas ceva asa...imi dau lacrimile.Si mai ales de ginerelul meu scump.Chiar azi dimineata imi povestea bona Luanei de nepotelul ei ca va fi operat la Bucuresti la rinichi,saptamana viitoare.Mi s-a rupt sufletul.Ca l-am vazut si il stiu pe baietel,e asa micut si sighinas pentru aproape 4 anisori cat are...S-a nascut,mititelul,cu ceva congenital la rinichi si daca nu il opereaza risca sa ajunga mai tarziu la dializa pe viata....Of Doamne!Sa pupi flacaul tau de la noi si sa ii transmiti gandurile mele bune si insanatosire grabnica!
Monica,sanatate la Ruxi....Sa ne spui si noua care e treaba cu ORL-ul...
Georgi draga,ai mai vazut tu baba frumoasa si copil cuminte?!...Cine spune ca copilul lui nu face prostioare si nazdravanii...apoi,Doamne-iarta-ma,copilasul ala ori e bolnav ori e maltratat...Lasa fatuca sa faca si prostioare,chit ca stiu cat de greu iti e sa suporti toanele,ifosele,sclifoselile si razgaielile ei.....Am si eu un exemplar acasa...care il imita pe exemplarul mai mare,Alex,cat cuprinde si cand se indeamna unul pe altul la prostii si nazdravanii...nu stiu pe care sa il pedepsesc mai intai...Pupam fata nazdravana!

Scorpiute....eu va urez sa aveti o zi minunata si cu multe realizari!Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

PLEEECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
La 2 juma trebe sa fiu in aeroport. Pacat ca stau la 2 min de el, ca plecam si eu mai repede sa pierd ceva vreme pe drum.

Plec
Sa vedeti voi ce de si de
hiihihihihih.

fetele cu drag.

P.S. Poate luati si de la mine un kil de fericire si buna dispozitie.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Drum bun Gaby si distractie placuta.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
sanatate multa la puiutii bolnaviori si drum pentru pentru gabysa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Am mai scris odata si mi s-a inchis DC!
Salut la gashka!
Noi azi mergem s a facem a 2-a injectie... sper sa nu tipe ca i-am explicat ca nu mai doare, ca e "fluturasul" = branula care nu lasa acul acolo... povesti, insa sper sa fi inteles!
Poate de maine i le fac eu sa nu fie speriat, e mai bine asa!
Va pup pe toate, ca ma cheama "bolnaviorul"!
Cu drag de voi Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragele mele scorpiutze !
Gaby, calatorie placuta si sa ajungi cat mai curand in bratele iubitului tau, sa petreceti o vacanta de neuitat impreuna !
Fetelor, nu vin nici eu cu vesti prea bune. Cristinuca a facut ieri de dimineata o hipoglicemie, aproape ca si in octombrie. Asa s-a trezit. I-am dat repede zahar si in scurt timp a inceput sa-si revina. Doar ca mai tarziu au apucat-o varsaturile si durerea de cap. Pana la amiaza si-a revenit de tot, ca nici sa doarma nu mai vroia, desi pana atunci tot intr-o stare de somnolenta era. Nu am fost la spital, am reusit sa trecem peste hipoglicemie, acasa. Am o fetita tare curajoasa si puternica, este o minune de fetita ! [:i]
Doar ca, acum, un timp, vom lua glicemiile si noaptea spre dimineata, la ora 3, sa nu ne mai surprinda o noua hipoglicemie. Sunt ingrozitoare, cosmarul oricarui diabetic si a celor din jurul lui.
Abia asteptam sa ajungem la Buzias, desi avem o problema....trenul Galati-Timisoara nu mai trece prin Buzias, are o ruta un pic deviata si ajunge dupa ora 22 la Timisoara, iar de acolo numai catre 4 dimineata avem alt tren spre Buzias. Trebuie sa gasim o masina, ceea ce ne va costa de 4 ori cat drumul cu trenul. Dar la Buzias trebuie sa ajungem !
Elena, te cred ca ai plans, nu stiu ce mama nu ar face-o ! Imi amintesc ce greu a fost cu penicilinele in august, anul trecut, la Cristina. Doamne, bine ar fi, nici un copilas sa nu treaca prin asa experiente !
Pupam si noi curajosul roscovan, sa se faca bine cat mai repede !
Mira, insanatosire grabnica Dariei ! Uf, greu este cu kilogramele astea ! Atat de usor se duc si atat de greu se pun !
Multumesc pt. atentia facuta Cristinei ! Dimineata am gasit un aviz in cutia postala. Multumesc si surorii tale, i-am recunoscut numele !
Monica, ce frumos...la opereta pt. copii !
Pupici Ruxitei, sa se refaca de tot !
Primavara europeana....hm...la ce se refera ? O harta a Europei unite...totul curat, frumos, pomii infloriti, iarba de un verde crud...mieii zburdand pe campii inverzite, iar oamneii, copiii isi dau mana peste hotare.... Frumos vis, nu ?
Adriana, mititel si neastamparat, asa il vad eu pe Razvan.
Sa stiti ca si noi avem parte de un vant...numai dimineata si seara lipseste.
Ana, chiar daca nu mergi de placere, sper sa profiti de aceasta ocazie si sa te simti bine alaturi de cei dragi din C-ta.
Laura, sper ca tot cuminte este printesa mica !
Georgi, la ce inveti si pt. ce ?
La nunta si botez, e clar ca nu poti merge cu zambareatza dupa tine !
Adevarul este ca....cum o inveti, asa o vei avea ! Stiu deja, asta pe pielea mea.
Va doresc o dupa-masa si o seara cat mai placute ! Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of, nina...saracutza cristina...pe langa nebuniile astea de "sezon"...raceli, gripe, viroze enterocolite, otite si mai stiu eu ce...ea mai are si problemutza asta cu glicemiile...Doamne ajuta ca totul sa fie bine...ma bucur ca ea este o fire otimista si mai ales ca-si revine repede.
elenabolnaviorul
eu am terminat pe ziua de azi...nici nu-mi vine sa cred...astept sa se trezeasca astia mici si paote ies cu ei un picutz desi iar bate vantul
pupici la mamici si bbici...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Dragele mele,
apar si eu dupa vreo trei capitole;am fost cam puturoasa la scris in ultimul timp, dar prea imi lua mult timp internetul...am mai renuntat la el ca s-au cam aglomerat treburile...
Aflu cu tristete ca aveti sau ati avut puii bolnaviori in ultimul timp...si Ioana mea a avut varicela si dupa ea o inrautatire a dermatitei ei atopice.Momentan si-a revenit pe linia de plutire,multumesc lui Dumnezeu!
Avem inca un hop mare de trecut cu totii in familie:examenul de capacitate al Alexandrei.Sambata si duminica asta are examen de aptitudini la liceul Tonitza.Suntem in mari emotii cu totii.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate la copilasi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput