Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Georgi,asa se intampla de obicei:griji si ganduri pe care ni le facem si cand colo ai nostrii copilasi sunt bine-merci!Si eu am fost asa in ceea ce il priveste pe Alex.Culmea e ca,crescand,Alex a inceput sa constientizeze starea mea de spirit si...parca il si vad...mi-a spus odata ca eu nu am de ce sa imi fac griji pentru el,ca se simte minunat cu bunica sau cu matusii,uneori chiar mai bine decat daca ar fi cu mine....Eeeeee,el a vrut,cica,sa fie delicat cu mine!
Nici acum nu mi-a trecut agitatia asta,insa relizez ca eu sunt panicoasa ,cand de fapt nu am nici un motiv.
Sa fie sanatoasa micuta Stefania si ai grija ca,grijile si gandurile astea de panica ale tale i se transmit si ei si va va veni foarte greu cand va merge la gradinita.
Cu disparutul meu de p-aici...nu am loc de Maius la calculator ca sa intru si de acasa...asta e.Abia asteptam sa ajung la servici sa va citesc...
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, mi-ar face mare placere.mergem la silvian, dau o prajitura.dar sa stii ca sunt cu pilotistul dupa mine, ca nu pot sa trag o basina fara el.uite iti dau si nr meu de mobil numai ca al meu telefon cam face figuri pentru ca intai razvan mi l-a bagat in apa si apoi al meu sot cica sa-l usuce pe radiator mi l-a topit si cam face figuri cu semnalul.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bine ca am scris mesajul dar numarul ioc.0744/456.248

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dupa o zi de alergatura multa, inainte de a pleca acasa am vrut sa va scriu ca suntem bine, ne-am bucurat din plin de zilele libere.
Am iesit foarte mult cu Kiki a mea afara, ba cu rolele, ba cu trotineta, ba intr-o plimbare mai lunga, la marginea orasului, la lacul artificial ce este acolo. Iar o zi intreaga i-am tinut la noi si dupa noi si pe finul meu si mamicuta lui(colega mea de banca din liceu).
Si la noi este un vant nebun, dar nu am renuntat inca la geaca de primavara, atata timp cat inca este zapada pe munti, astfel ca bate un vant rece.
Elena, sper sa se refaca cat mai repede George, sa poata iesi afara la soare ! Insanatosire grabnica !
La fel si micutei Ruxi !
Bravo, Alex ! Sa te vedem la urmatoarea etapa !
Mira, chiar daca este mai greu, ce poate fi mai minunat decat o reuniune partiala de familie ?
Sanatate si pupici, minunilor tale !
Laura, ma bucur ca esti bine, am simtit si pe vocea ta, precum ti-am zis ! Nimic nu este mai minunat decat sa devi mama !
Aveti o minunatie de fetita !
Ana, mi-am permis sa-mi notez si eu numarul tau de mobil, caci voi avea nevoie de el, cand voi fi la Buzias, daca reusesti sa vii pana la noi.
Adriana, l-am notat si pe al tau, caci nu se stie niciodata pe unde ne duc, cararile vietii.
Calatorie placuta si drum bun, mamei tale ! Asteptam cu nerabdare pozele cu gemanutzele si fratiorul lor !
Gaby, eu lucrez doar pana la ora 16, poate un pic peste, de aceea n-am apucat sa vad cererera ta pt. nr.-ul Laurei. Acum, ti-l poate da, chiar ea.
Ma bucur ca esti bine, chiar daca nu ti s-a depistat cauza durerilor de cap. Ceva remedii naturiste nu ti s-au recomandat ?
Georgi, eu nici acum nu pot sa merg undeva fara Cristina, caci as sta tare nelinistita si mi-as strica toata ziua. Noroc, ca nici nu avem evenimente la care sa participam fara ea.
Lory, ce surpriza placuta ne-ai facut ! Vacanta placuta in continuare !
Va imbratisez si va pup pe toate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Asta inseamna ca nu am luat-o io pe aratura, nu? Simptomele sunt normale...

Of Nina as fi luat-o si io cu mine dar iti dai seama ce insemna asta? Nu are decat 2 ani...
Si zau ca prinde bine si cate o pauza de-asta... chiar daca stai numai cu sufletul la gura.

Oricum io sunt sigura ca la mama e in regula. Va dati seama ca e numai cu ochii pe ea sa nu se intample ceva. Io sunt mai relaxata ca deh! sunt ma-sa.

Gaby nu ne mai da nici o veste? Ca pe Laura o inteleg .

Afara e innorat dar cred ca am sa ies totusi putin sa luam aer.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Va salut si va pup pe TOATE!
George e cam la fel, a fost bine pana dupa masa, cand iar peste 39... chiar nu stiu ce sa mai fac! maine merg cu el iar in spital, ramane oricum bica cu el ca si azi si vad ce vorbesc cu doctorita!
Va pup si ma reintorc la el, e asa de bleg! Toata sunt intoarsa!
Noapte buna si linistita, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Elena te pup si pe tine si pe George. Insanatosre grabnica va doresc.

Noapte buna

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
eu mi-am adus aminte azi ca prin minune ca la opera "se joaca" motanul incaltzat opera pentru copilashi...asa ca l-am luat pe alex si pe baietelul care trebuia sa vina la ora aceea la meditatie si i-am dus pe amandoi la opera...le-a placut asa de mult...chiar daca sunt obosita sunt multumita ca am distrat copilashiipentru alex a fost prima data cand a mers la opera....si nu se mai satura...ma intreba la fiecare sf de scena...sper ca nu se termina, nu???
elena, sanatate multa lui georgicatine-l in casa pa vantul asta pacatos.
fetelor va pup si va multumesc la toate pentru felicitari...pe 10 mai avem di nou concurs...tema..."primavara europeana"astept sugestii de la voi...acum ca stim tema dinainteeu chiar nu ma pricep la desen
am fugit...noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara si de la mine!!
noi asa si asa, Daria e din nou bolnava.... ca parca n-a fost suficient din oct pana in mai.... a facut magen-darm grippe... o placere, o zi intreaga a tot vomitat a doua zi a avut diaree. Astazi ceva mai bine, dar totusi m-am dos cu ea la doctor. Mai are 8 kg amarate Acum vreo luna avea 8.250.
Selin e tot cuminte, doarme de uneori uit ca mai exista, doar seara ii place sa fie tinuta in brate pana adoarme....
Inca cateva zile mai e la mine pacticanta, nu e cine stie ce ajutor dar decat nimic...
Samabata a trecut sora-mea cu fetele pe la noi. A fost o vreme mizerabila....am stat toata ziua cu gradinita in casa. Sa-ti dai cu capul de pereti nu alta!!! dupa ce au plecat ei a iesit si soarele. Parca e un facut de cate ori vin e urat
eu stau cam in aer, al meu sot vrea sa ne mutam, nu conteaza unde doar sa fie deasupra de ceata, eu nu prea vreau sa plecam de aici.... vreau sa lucrez si ma tot refuza, .... ata ete!!!
Nina, bineteles ca a fost bine chiar daca a fost asa de scurt. David se intelege foarte bine cu Caroline s-au jucat tare frumos ... si ale mici pe dupa ele. Dar toata ziua in casa... n-ai putut scoate nasul afara, frig si ploaie. Am iesit doar vreo juma de ora in spatele casei in curtea scolii si atunci s-au certat pe o masina. am vrut sa mergem intr-o hala cu jocuri pentru copii dar numai de la 4 ani aveau acces plus ca era mai mult de o ora un drum... si cu ale mici ce faceam?? Cel putin am profitat si am pus-o pe soramea sa mai mestereasca ceva la computer. Poate o sa mergem impreuna in vacata... ar fi frumos.... cu toate ca, cu 5 copilasi o saptamana nu stiu cum vom rezista
Anul trecut eram la Timisoara pe vremea asta!!! Din pacate anul asta nu!! Mi-ar fi placut tare mult sa ne intalnim! Mergeti in vacanta la Buzias? Cat stati?
Pupici la Cristinuca!
elena, insanatosire grabnica la George!! Stiu tare bine cum e sa-ti fie copilasul bolnav. Offfff, offfff!!
Laura cum e sa fi mamica??? Ai grija de tine si nu face efort! Mie abia dupa o saptamana mi-au dat drumul acasa, mai devreme nici n-am indraznit sa intreb. Teo e o dulceata!
Monica, ii e mai bine la Ruxi? al meu sot m-a trimis azi cu Daria la doctor ca nu cumva sa fie si urechile din nou.... azi noapte a dormit tare rau... dar cica ar fi dureri de burtica.
Ana, te invidiez ca te duci la mare!!! Si eu vreau dar mai am de asteptat. Deocamdata planuiesc o minivacanta de Inaltare... aici e liber, la un kinderhotel in Austria, unde poti sa descarci plozii si sa-ti faci de cap singur. Sa vedem daca s-o potrivi pana la urma!!
si cam atat....hai ca am recuperat absenta.... asa sper
Va pup pe toate!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
laurici ce face printesica? cum se acomodeaza in casutza ei?
mirace ma bucur cand mai ai putintel timp si pentru noi...imi pare rau ca dariutza este iar bolnavioara, sanatate multa...noi asteptam sa terminam tratamentul si mergem din dou la orl...dar intre timp trebuie sa vina nenea dr acasa sa vada ce-i cu fontanela ca parca nici acum nu s-a inchis de tot... daria o are deja inchisa? adriana la razvan cum este s-a inchis?...stiu ca si lui alex pe la 1 an si 10 luni i s-a inchis de tot...of, copilashii astia...chiar vorbeam cu o prietena care are si ea bb si zicea...draga daca e bine sanatos ceea ce ni se intampla rar...face el ce face si da un cap in perete ca sa ai be de ce sa planga si sa mergem la dr
elena,cum se mai simte georgica?
fetele, dar ce-i cu gaby, a plecat la iubitel?
dar cu dana din japonika?
nina, si aici bate vantul de m-am saturat...in fiecare zi aceeasi poveste...dar si cand or veni caldurile alea mari sa vezi atunci vaicareala pe noi...dar la voi atunci o sa fie bine...cristinucai
va pup pe toate scorpiutele...si pe cele care ati disparut asa fara sa ne spuneti ce mai faceti...klumea-blondy,Lorelai,Esme,Anda141, ralucah,Syd,roxy,(carmen abs motivat)...pe irina o iert ca ne mai zice 2 vorbe si ne anuntza ca e bine
mai fetelor sper sa nu plece lory si sa nu apuc sa ma intalnesc cu ea...
gata, am fugit...sa aveti o zi minuanta ca voi

monica

Mergi la inceput