Clubul optimistelor (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Imi trebuie nervi de otel
e foarte miorlaita, nu-i convine nimic, a cerut toate maimutoaiele posibile si imposibile;sunt toate gramada in pat.Acum si-a luat si mingea.Si tot nu pare sa se linisteasca.
I-am luat suzeta de la cos, i-am dat-o in mana si se uita la ea...mi-e mila de ea dar nu mai vreau sa i-o dau pentru ca mi se pare ca deja dintii din fata sus si-au cam modificat pozitia.
Oricum, macar nu mai plange acum.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc de urari fetelor
mania asta o am de cand stau singura: clante, intrerupatoare, aragaz si picuratorul de la chiuveta
de franjurile la covor am scapat
pai cand am fost sa le cumparam al meu se ruga de mine nu lua d-asta ca o sa ma enervezi vazandu-te toata ziua frecand la el, i-ati d-asta albul ca e mai lejer, dar eu nu, ca-s geamana capoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgiana imi pare rau , ca te maraie Stefi , dar ii lipseste si ei ceva drag...te inteleg ca trebuie sa o dezveti...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

georgi, urat dar necesar momentul dezvatatului de suzi. mie imi povestea mama (D-zeu s-o odihneasca!) ca nu vroiam sa adorm decat cu 3 suzi: una in gura si cate una in fiecare mana. cand nu dormeam, pe cele din manutze le aruncam pe unde nimeream si urlam sa mi le dea inapoi. frate-miu si acum mai e traumatizat

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Geo tinem pumnii sa adoarma Maimu linistita! E fata mare mai, ce atata suzeta?? Dar ma rog, tu stii asta!!!!
Bhey nene….voi ziceti de mine ca-s agitata, dar sa-l vedeti pe seful meu. A facut doua faze intr-o ora. Vin unii de la o televiziune sa-i ia interviu si el cica...pai hai si tu la mine! Ok. Insa acolo a inceput cu mistourile...ma luase de umeri si cica:…uitati, angajatul model al firmei, este intotdeauna cu un pas inaintea tuturor, stie sa faca orice si se mai si imbraca bine. Io rosie toata…el continua: uitati cata dezinvoltura…cu bluza deasupra buricului, centura atarnata, blugii taiatzi….Bhey..aia radeau de mureau, el la fel(eu il inghionteam permanent)….Noi avem o relatie din aia cu “hai ma lashi”..”cauta-ma”. Dupa ce pleaca astia cica: auzi bre, hai stai aici ca vin francezii aia sa ne spuna ce vor. Ideea e ca avem niste clienti, care vazandu-ne descurcareti, s-au gandit sa “extrapoleze domeniul nostru de activitate” si ne-au rugat sa-i ajutam cu ceva. Anume sa gaseasca ingrasamant pt pamant si alte minunatii din astea. Domnul meu dus cu pluta o suna pe una (recomandarea cuiva) si incepe: Buna ziua dna! Ma numesc boa boa, din partea lui x si asta e problema. Femeia a salutat amabil(era tel pe speaker) si au inceput sa discute in termeni complet neinteresanti pt mine. Si seful meu(dragul de el) cica: auziti, da’ niste semintze cu narav pt pasarici aveti??? Nu de alta, dar e gripa asta aviara si nu vrem sa ne fie afectata productia de cocosei!!! Eu radeam cu lacrimi si-mi faceam cruce…femeia a gustat si ea gluma…ma rog, cel putin aparent. Partea proasta e ca la final BULA a realizat ca pe tanti asta o cheama Paun. Si si-a dat seama ca a facut o gafa, dar…..
Si uite astea-s peripetiile mele zilnice cu al meu sef dus si troglodit…! Asa ca daca va par tampitzica sa nu va miratzi…familie, prieteni, joburi…peste tot am “specimene” de la care invat!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Sunule tare faza.Mi-as dori si io un sef ca al tau.

Ora 14.20 si fi-mea nu doarme .Plange, ma striga, ma duc, ma goneste, tace, iar plange si tot asa...Acum are vreo 5 minute de cand nu m-a mai solicitat.
Sper sa treaca cat mai repede de faza asta ca deja am nervii intinsi la maxim...
Dupa amiaza trebuie sa o obosesc bine sa adoarma diseara.Deja am emotii...si pentru asta seara.

si vine ta-su acasa si-i spun ca i-am taiat suzeta(dupa ce in prealabil discutasem ca trebiue s-o facem si pe-asta).Si-mi zice ca n-am avut de lucru. .auziti si voi.Si la nervii mei, i-am zis sa se care mai repede la firma ca poate-i zic vreo 2...
A plecat saracul fara sa mai manance..Las' ca-si ia un hamburger ceva si-i trece.

Am tras un oki la maimutza.Sta in kur pe perna si se uita la desene.Ii pica okii in gura si se vede pe fata ei ca e obosita.Dar macar nu se mai smiorcaie.

si va tin la curent cu evenimentele

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Salut fete! Am fost azi cu Andrei la doctor si cica e bine!!!
Cred ca doctotita mea e nebuna!!! Andrei abia respira, muci cat cuprinde, tuse in gat... si ea imi zice ca e sanatos tun... Ba mai mult voia sa ii faca si vaccinul... sunt eu nebuna sau ea s-a scrantit la cap???
Mi-e rusine sa o schimb dar as schimba-o,... ca de multe ori a luat-o pe aratura!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cool faza Sunule ! Bravo nasica! Esti trendy ? Asa te vreau..Cu finul nu am vb decat f scurt ca vb pe mobil.....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Adinella cum adica ti-e rusine?Da-o frate incolo de rusine...Pai ti-e rusine cand e vorba de bebele tau?
Io in locul tau m-as duce si i-as zice in fata ce am de zis si gata.Auzi la ea...ce poate sa-ti faca?Iti ia caii de la bicicleta?
Gata, m-am linistit.sincer m-am enervat cand am citit postarea ta.

a mea maimuta sta culcata de data asta.Nu m-a mai strigat si se uita la TV.Sper sa o ia somnul

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimiste! Am ajuns si eu acasa putin mai devreme.L-am internat pe tata.
Acum vreau sa ma culc ca am dormit doar 4 ore si sunt rupta de oboseala.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput