Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Alooooo...iar sunteti pe pagina 2? Mai ce fel de optimiste sunteti voi??? Pagina asta ar trebui sa zornaie de atata voie buna si energie!!! Ia hai...puneti mana si scrieti!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Io am intrat in priza:am bagat la spalat, am facut curat prin casa, mai am de aspirat si de spalat aragazul.Fetelor... sa nu va cumparati aragaz de inox....e foarte pretentios.Trebuie sters cu grija sa nu-l zgarii, sa nu ramana urme...
Maimuta mea tpaie prin casa de zici ca e bagata in priza. Azi i-am ciopartit suzeta.Sa vedem ce zice cand o va vedea.
Va pup ca vad ca si-a adus aminte de ea si o cere
va spun cum a reactionat.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Cunoastem! Si al meu tot de inox e si sunt realmente obsedata sa fie mereu perfect. Sa ne spui de maimu cum a reactionat!
quote:
Originally posted by georgi75
Fetelor... sa nu va cumparati aragaz de inox....e foarte pretentios.Trebuie sters cu grija sa nu-l zgarii, sa nu ramana urme...
Va pup ca vad ca si-a adus aminte de ea si o cere
va spun cum a reactionat.
Avem si POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Sa va zic:i-am spus ca suzeta s-a rupt, ca a rupt-o ea cu dintii.A luat-o si s-a uitat luuung la ea, a bagat-o in gura, a scos-o, iar s-a uitat la ea si a pus-o pe masa.Pe urma iar a luat-o in mana.Io ii tot spuneam ca s-a stricat, s-a rupt bla bla bla.Si i-am zis sa o arunce la gunoi.Si s-a dus si a pus-o la gunoi.
Acum topaie iar prin casa.Sa vedem ce face cand o bag la nani ca atunci isi cere suzeta mai cu foc.
Tineti-mi pumnii.
Io am mai dezvatat-o o data acum cateva luni.Tot asa,am taiat-o si a rentuntat fara probleme.Dar am nimerit exact cand ii ieseau maselele..si dupa 3 saptamani de nopti nedormite, i-am dat-o iar ca eram zombie si io si ea.
Sper ca acum sa fie totul in regula.
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Prezent !
Sunt la servici si citesc una alta....
E liniste si cred ca asa va fi azi.
Georgiana, spor la treaba! Si eu am de spalat dar pun diseara, dimineata eram somnoraosa plus ca ma doare tare capul..nu stiu d c..o fi fost ieri curent in masina....sau poate din alte cauze...am luat o bulina...poate trece...
Succes cu Stefania , la nani fara doamna suzi!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
NicoletaB spune:
sambata mi-am luat aragaz si hota din inox
deci va rog nu-mi stricati bucuria, desi de cate ori intru in bucatarie mai dau cu laveta un pic pe el ca parca n-ar straluci cum trebuie
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
deci va rog nu-mi stricati bucuria, desi de cate ori intru in bucatarie mai dau cu laveta un pic pe el ca parca n-ar straluci cum trebuie
sa le stapanesti sanatoasa
iti doresc nervi de otel de-aici inainte
Io trebuie sa-l sterg cand doarme fi-mea ca altfel se inghesuie si ea sa ma ajute...si doar ce sterg ca vine si ea cu buretele ud pe unde am sters eu
Avem si POZE
SunSmile spune:
Sa la stapanesti sanatoasa! Noi nu te speriem, o sa vezi tu singura ce manii o sa dezvolti vis-a-vis de lucrurile din inox! Succes!
quote:
Originally posted by NicoletaB
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
gata, prima intalnire se duse... daca imi merge asa si la a doua m-am scos! o sa am mai mult de lucru, dar asta-i viata!
mai fetelor, eu turbasem cu aragaz de inox. si ii mai turbasem si pe altii in jurul meu, mai aveam putin si faceam psihoza. vara trecuta mi-am schimbat mobila de bucatarie si mi-am schimbat si aragazul (de se mira toata lumea de ce-l dau aproape de nou). acum am o minunatie de culoarea nisipului si viata pe mine!
pupici pe botici
nunta mea
daniela_daneza spune:
Nicoleta sa le folosesti sanatoasa si nu te lua dupa "nasicile mele " ca ele sunt obsedate de curatenie.....
Spor la lucru Addinel!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"