Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 10
BraveGirl spune:
Fetele ...daca ati luat Evenimentul zilei, uitati-va la articolul de la pag.11...in poza de sus din stanga este al meu sot.
==========
Corina
Albumul meu
georgi75 spune:
Corina si tinem pumnii.
Gata gacici.A adormit fi-mea.Sa vedem acum cat doarme.Fug repede la treburi pana se trezeste.Vreau sa fac si o baitza.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Corina, sa fie cu bune rezultate internarea tatalui tau !Corina , pe versiunea electronica oare pot sa vad? Ia sa incerc!
Georgi,
bine ca a adormit intr-un final, cu suzi sau fara ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
salutare vorbaretelor!!!
noi am umblat pe afara ca e asa frumos si alexa nu mai vroia sa intre in casa cu toate ca pica de somn.
nota 10 pt angajatul model, sunu'
georgi, noi am scapat de suzi pe la 1,1 ani si a fost relativ usor. alexa o cerea tot la nani, dar a plis binisor citeva nopti si apoi s-a obisnuit. bafta multa!!!
corina, multa sanatate tatalui.
sunule, ai emotii??? multe???
alexa
daniela_daneza spune:
Si aici e frumos afara, e soare ..asa as sta si eu pe o banca la soare.
Addinel , ti-am trimis un e-mail cu poze .
Dany
georgi75 spune:
FARA suzi, normal.I-am dat-o dar nu o mai baga in gura ca e cu gaurele .Cred ca nu-i place ca o deranjeaza la limbutza.
Alina nush ce sa zic.A ta era mai mica.Noi avem dublu acum.Ma astept la orice si ma pregatesc sufleteste, imi fac provizii de tigari si asta e.
Cand se trezeste ii dau sa pape si plecam pa..E f. frumos afara asa ca cred ca o tin pana pe la 21.00 afara.Cu conditia sa fie cuminte.
Nu v-am zis ca ieri am fost la terasa cu tati.Si a fost f. cuminte.A stat pe scaun, a baut suc cu paiul.Ce mai... fericire maxima.
Va las ca-i gata apa.Ma duc sa-mi spal pletele ca nu mai imi sta parul de nici o culoare de la atata ceara si toate cele prin el.
Avem si POZE
SunSmile spune:
Uite aici Dany:
http://evz.ro/article.php?artid=257296
Fetelor eu ma tirez, ca m-am plictisit! Ma'c sa-mi scot odoru afara la joaca si apoi il astept pe iubi ca mergem la ziua unui prieten. Dar intru eu de acasa, nu scapati asa usor!
Alina daca te referi la meci...DAAAAA, am emotii cu carul si pana maine cred ca mai slabesc 2 kile. DAR...am incredere in baieti si ma rog la DD sa fie bine!
Hai pupi pupi
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Corina , pe versiunea electronica oare pot sa vad? Ia sa incerc!
Georgi,
Dany
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Multumesc Sunule!
Sa iti traiasca Corina ! Felicitari!
Sunule , plaeca daca poti si eu as pleca ca ma doare capul de mor , plus ca nu am nici treaba ...nu a intrat nimeniu azi ...unul care vindea pantofi, atata.Plimbare plakuta !Distractie maxima diseara ! Bafta Stelei , de si finul e tot stelist ...acuma ce sa fac..ma conformez!
Dany
andreea_trend spune:
Helloooo optimistelor....
Aparui si eu ceva mai tarziu, iar ... ca de, s-a dat liber la curatenie... si am facut o groaza de treaba... si acum ma relaxez...
Stiam eu ca am o mamica model
Giorgi... iti donez cate kile vrei tu numai sa scap de ele
Adinella... sanatate lui Andreiutz
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
georgi75 spune:
Si cum facem Andreea?Vin io la tine sau tu la mine?Auzi?De unde faza cu ARICI TRENDULICI? Te cheama ARICI? Ca pe mine asa ma cheama(dupa soatza...nashpa nume, da l-am iubit prea mult )
Corina sa-ti traiasca Bogdan.Auzi la ea... si destept, si frumos, si bogat... Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
Ete ca se facu 16.20 si fi-mea doarmeeeee.De data asta am invins.Sa vedem ce facem in seara asta...Cum mai face....
Hai pupi
Avem si POZE