Clubul optimistelor (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa va doresc! Sa ma scuzati, dar am dormit mai mult nu....am niste emotii! Ufff....HAI STEAUA!
PUP

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata gagici!Noi plecam acum la Bacau, asa ca ne auzim diseara.Spor la palavrageala!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!
M-am trezit ca de obicei matinal, la 6.30 dar abia acum am deschis calculatorul si vad ca deja sunteti harnicute.
Suna, lasa emotiile , ca nu e cazul , castiga Steaua, mai ales daca ii voi ura eu finuluibafta pt.echipa favorita!Asa s-a intamplat de cate ori i-am urat asa a castigat!

Corina ce faci la Bacau ? Eu sunt de pe akolo ?

Georgiana, felicitari pt. succesul repurtat asupra suzetei!

O zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

pagina 2??????? Hai trezireaaaa.....mai lenese sunteti, Doamneeee! Eu mor aici de inima si voi??? Cu cine-mi astampar emotiile astea cumplite, huh?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gataaaaa....Am venit sa-ti tin companie....
Nici nu mi-am baut cafeaua si trecui pe la voi.
Am dormit neintoarsa toata noaptea.Adica nici fi-mea nu s-a trezit deloc sa-si ceara "titi".Sa fi scapat numai cu atat?Parca nu-mi vine sa cred...
Danezo in cazul asta felicitarile le merita fi-mea ca a inteles ca s-a rupt suzeta si nu mai are alta. Finu ala ce mai zice?E tot asa nehotarat? Ca vin io si-i dau putin sa se trezeasca.

Him ce inaltime ai de vrei sa ramai la 50 kg?Ca io am 1.75 si vreo 54-55 kg si zic ca mi-ar mai trebui cateva kile.

Andreea ce ne facem... ca si pe la bust imi trebuie un pic...Si tu tocmai de-acolo nu esti dispusa sa dai?Poate gasesc in alta parte? Lasa ca s-au inventat sutienele cu buretzei.

Corina drum bun.

Va pup pe toate si HAI STEAUA!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Ma bucur! Ca deja sunt la 380 bagata!

quote:
Originally posted by georgi75

Gataaaaa....Am venit sa-ti tin companie....
Nici nu mi-am baut cafeaua si trecui pe la voi.
Am dormit neintoarsa toata noaptea.Adica nici fi-mea nu s-a trezit deloc sa-si ceara "titi".Sa fi scapat numai cu atat?Parca nu-mi vine sa cred... Poate ca da! Ar fi superrr!
Danezo in cazul asta felicitarile le merita fi-mea ca a inteles ca s-a rupt suzeta si nu mai are alta. Finu ala ce mai zice?E tot asa nehotarat? Ca vin io si-i dau putin sa se trezeasca. Si nasha ii da bataie...da' mai usor asa ca-i stelist de-al meu!

Him ce inaltime ai de vrei sa ramai la 50 kg?Ca io am 1.75 si vreo 54-55 kg si zic ca mi-ar mai trebui cateva kile.
Io am 1,72-1,73(mereu iese una dintre inaltimi la masuratori) si 44 de kg. Cred ca mi-ar trebui cateva, nu?

Andreea ce ne facem... ca si pe la bust imi trebuie un pic...Si tu tocmai de-acolo nu esti dispusa sa dai?Poate gasesc in alta parte? Lasa ca s-au inventat sutienele cu buretzei.

Corina drum bun.

Va pup pe toate si HAI STEAUA!
ASA ASA

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ma ce harnicute sunteti... va pup pe toate si ... sper sa revin azi, am ceva treaba!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele imi beau cafeluta si am intrat sa vad ce mai ziceti ce mai faceti.Eu una daca tot sunt in concediu ce m-am gindit eu sa dau tapetul jos din sufragerie si sa dau cu lavabila pe 2 pereti mi s-a luat tapetul su tot cu glet asa ca de unde ziceam ca va fi floare la ureche sa dau lavabila m-am ales cu o mare prostie facuta asa ca azi astept sa vina meseriasul sa imi dea glet

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

hai steauaaaaaaaa!!!

vedeti ca sunt alaturi de voi? dar mai din umbra ca sunt iar ingropata in acte si rapoarte.

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor ce mai faceti?

M-am gandit ca ar fi timpul sa mai trec si pe aici sa mai iau o doza de optimism, ca-s chiauna de vreo saptamana....la noi a venit iepurasul cu doua masele si un dinte (toti odata) la fiica-mea asa ca jalea e in floare...nu spun ca nu mai doarme nimeni in casa asta de sambata trecuta (cred ca nu mai dorm nici vecinii)....asta e....

Dar cred ca azi tot optimismul e canalizat in alta directie...e si normal....dam si noi putinul care ne-a mai ramas tot acolo....HAISTEAUA!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput