Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 12
SunSmile spune:
Uite stelista "undercover" unde era! Ai dreptate...ora 22, pe tvr1!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Mami de Alexa, parca la 22.00.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Nasica, cum sa nu fiu stelista cu atatea persoane dragi sustinatori infocati ai ac echipe.
Cam slaba activitate pe aici? Si eu care credeam ca va gasesc la alt capitol....pai sa recapitulam: sunul e la petrecere, georgiana la plimbare , addinel nu are acces la calc e pupicu, are ceva de terminat...dar restul?
Georgi, parca ai aveai alta titulatura sau ma insel?
Dany
Himmelsduft spune:
Georgi, nu am copii inca, ne dorim insa. Asteptam si vedem ce o vrea bunul DD.
Care dintre voi vroia kg, cred ca Georgi si Flavia, luati si de la mine, dar numai 2, ca sa ajung iar la 50. Daca nu le vreti nu ii bai, ca tot incap in marimea 36. De mancat mananc normal, eu cred ca daca as tine vreo dieta, as pune dupa asta mai multe kile pe mine.
Corina, ma bucur ca ai rezolvat cu internarea. O sa fie cu siguranta bine tatal tau, dupa operatie. Multa sanatate lui si tie putere sa ii fi alaturi. Sotului tau felicitari si sa te mandresti cu el,
La noi azi a plouat, dar a fost cit de cit cald. Eu am avut azi o energie, ca m-am apucat sa schimb pamantul la toate florile ce le am prin casa, ca sa minunat jumatatea mea. Apoi am mai facut un tort de lamaie, am pus poze in album.
Somn usor fetelor si cite un
Himmelsduft
photos
daniela_daneza spune:
Himmelsduft, multmumim de pupici si somn usor si tie!Am s eu 4 floricele, vii sa le schimbi pamantul ? Platesc bine! DA-I si o felie de tort ? Am vazut pozele din album , dar numai cu animalute si praji, cu tine?Pe cand te vedem?
Pupici si de la mine!
Dany
Himmelsduft spune:
Hai ca va dau si voua cite o felie de tort, ca au mai ramas, daca nu le luam maine la lucru.
As veni sa iti schimb si pamantul, dar numai la vara, ca doar atunci vin in Romania.
Cu pozele, nu vreau sa le pun pe net, ci doar la ascuns , Flavia ma stie, poate sa va zica cum arat
Pe maine,
Himmelsduft
photos
daniela_daneza spune:
Sar*mana !
Te astept la vara, nu-i bai!
Flaviaaaaaaaaaaaaaa., spune-e si noua cum arata Himmelsduft( of...greu de retinut titulatura asta a ta ) .
Dany
daniela_daneza spune:
Ce bine ac ftele nu sunt pe aici, maninca eu toate feliile de tort ! Ura ! Lasa sa ma ingras eu ...ca ele cine stie ce delicatese mananca...pe akolo pe unde le umbla piciorusele.
Dany
SunSmile spune:
Bau!
Am aterizat si noi...ca tot la copilu nostru e mai bine. Dar a fost super fain...m-am certat cu rapidistii...si culmea...i-am rapus! Adevarul e k devin nu vehementa ci dementa cand cineva se ia de Stelutza. Chit ca pierde e echipa cea mai frumoasa si mor cu ei de gat!
Dany...asa, asa...sa fii stelista...pt finu si nasica!
Him da si mie o feliutzaaaa...da' pt Alex, ca io cu dulciurile nu prea le am. Si...te astept in privat sa ne vb..sa ne vedem si noi la fatza!
Pupi la TOATE fetele mele dragi!...si steliste(mai mult sau mai putin....da' daca tot v-am zapacit) Ne auzim maine cand o sa fiu cu adevarat DEMENTA!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Fetelooor!
Scuze ca nu semnai condicaaaa.Ma dati afara?
Venii din oras ca omu, si ma napadira musafirii...care plecara la 00.45.Ei nu se gandesc frate ca mai are omu' treaba pe net?
In fine scapai.Niste nebuni...un el si o ea care nu se hotarasc sa faca nunta odata...uf!Treaba lor.Cica cu ce traiesc ei?
sa va zic o veste buna.Fi-mea a adormit repede si FARA suzi.Nu m-a mai strigat decat de 3 ori da pe urma s-a culcat.Sunt fericita acum.Sa vedem la noapte daca o jeleste.
Va pup acum ca ma duc si io la nani.Maine va raspund la fiecare.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE