Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 14
addinel spune:
iar pe pagina 2. chiar nu poate sa va lase omul singurele o ora ca asa repede cadeti?
pupici pe botici
p.s. hai steauaaaaa!!!!
nunta mea
daniela_daneza spune:
Hei, ce sariti asa, ca mai are si omul servici, nu?
HAI STEAUA!Hai Steaua!
Nasica, stai calma, daca acuma esti la 380 , diseara la cat o sa fii!
Georgi, atunci felicitari Stefaniei! Bravo!
Ma duc sa imi fac un ness ca de cand am ajuns am capiat de cap cu telefoanele si fax-urile....Inclusiv finu dorea ceva repede.....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
iar am avut musafiri...sora mea si fratele sotului.Cafele, alea, alea si uite cat e ceasul...
Oricum azi mi-a zis mama ca nu se spala si asa ca am liber.Mancare am facut aseara, am dat cu aspiratorul...Trebuie sa tin ordine cat de cat ca de azi am dat anunt pentru vanzarea apartamentului si poate vin doritori sa-l vada.
Danezo vezi ce faci, ca sora mea a primit o cerere in casatorie luni.Pe bune!Inca nu e hotarata.Cum sa fac mai fetelor sa o conving sa incerce.Are 39 de ani si nu a mai fost casatorita.Tipul sta in Craiova, are casa , servici, se cunosc de vreo 5 ani...Of! Mi-ar parea bine pentru ea ca ma uit ca de sarbatori ii e f. greu singura si noi toti cu familii si copii. Oricum hotararea ii apartine.Nu vreau sa zica mai tarziu ca si io am impins-o sa faca pasul asta.Tineti-mi pumnii si pentru apartament si pentru sora mea.
Sunule mai e putin...O sa batem.Sa vezi tu...Am io o presimtire...
Eveline te compatimesc.Io cu maselele am tras 3 saptamani.Si eu si vecinii mei....Nopti nedormite... eram ca un zombie.In ultima saptamana ii dadeam cate 5 ml de Nurofen seara si a fost mai bine. si pe tine si pe bebelina.
va las ca trebuie sa-mi hranesc maimutza si s-o pun la nani.Sa vedem daca mai cere 'TITI'
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
NicoletaB spune:
hello fetelor
am aparut si eu intr-un sfarsit
astept sa se termine ziua de azi, caci la 21 am electro asta inseamna ca pierd meciul
apropos la cat incepe?
georgi75 spune:
La 22.00 Nicoleta.Deci cred ca mai prinzi din el.
Sun unde esti mamă?Bagasi capul in nisip ca strutzul?
Io am bagat-o pe maimu la nani.Bay fetelor... nici nu a pomenit de suzeta.Nu-mi vine sa cred.Sa scap asa usor??????Doamne ajuta!!!Inseamna ca am cel mai cuminte si mai intelegator copil de pe planeta(sa nu dati cu biciul mamicilor;fiecare si-l lauda pe-al lui...)
Cum v-am mai zis am program de voie.Dar cred ca bag si io un nani dupa ce adoarme ea.Ca sa fiu in forma la meci.
Avem si POZE
teodora35 spune:
giorgi e bine ca ai scapat repede de a cere suzeta sunt alti copii care fac mult mai rau si nici nu se pot intelege cu ei si pina la urma trebuie sa le-o dea ca nu au incotro.Eu am avut mare noroc fetita mea nu a vrut sa ia suzeta nici macar un minut cum i-o dadeam cum o scuipa dar acum e mare si ma pasc alte probleme mai delicate
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
NicoletaB spune:
multumam' geogri de informatie
la 22 sunt acasa
poate ratez primele 5 minute, dar tot prind restul
SunSmile spune:
Geo vindeti casa? Super...sa va iasa cum vreti! Si unde o sa stati?
Nu am disparut, numai ca am multa treaba...ma eliberez intr-o ora asa, dar sunt cu ochii pe voi!
Felicitari pt Maimu.
Dany...daca zici tu te cred! Eu am o incredere oarba in baieti, dar mi-e frica....sportul e imprevizibil!
Hai pupi..revin
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Teodora .Fetita ta e deja o frumusete.si arata f. bine pentru varsta ei.asa ca-mi dau seama cam ce probleme te asteapta de-aci inainte.Maine-poimaine imi vine si mie randul....Oricum, sa fii mandra de ea.
Sunule incurcasi borcanele.Io am zis ca bate Steaua ca am io o presimtire...
Da, vand apartamentu pe care-l am(2 camere) si-mi cumpar cu 3 camere.Sper sa reusesc.O sa stau tot aici pana ma mut in celalalt.O sa fac o intelegere cu cumparatorul sa ma mai lase 1 luna-2 luni.In general asa se face.
Vad ca pe la TV deja incep astia sa se agite cu meciul.
O sa fie bine.
Avem si POZE
georgi75 spune:
Va astept la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74463&whichpage=1" target="_blank"> AICI
Avem si POZE