Viata in Germania (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ariadna multumesc pentru raspuns.Am sa iau de la farmacie si am sa ii fac acasa.Dar am o intrebare apa iese din ureche daca sta cu capul aplecat sau trebuie sa fac eu ceva pentru asta?Si scrie cred pe prospect cum se intrebuinteaza si cate picaturi se pun in ureche?Multumesc pentru ajutor.

Roxy mamica lui Cristi(05 iunie 2000)

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

roxy,si eu am folosit cerumenex,e bun.Intreaba la farmacie,poate este formula speciala pentru copii,or sa-ti spuna ei cate picaturi.Si ulei cald de masline e bun.
Narcisa,ati gasit bicicleta?sper ca da!bine faci ca insisti sa o gasesti,sper sa aveti succes!si la noi la gradi se lasa bicicletele afara,langa usa de la intrare si e plin zilnic si toate sunt nelegate.Eu am lasat tot timpul carutzul acolo,cu cosul plin de paturele,caserole si cate si mai cate dar nu a disparut vreodata ceva.De-acum o sa ma duc si eu cu laufradul ca a invata si marc sa mearga bine ..tot nou eNumai o caserola foarte frumoasa pentru masa de pranz am pierdut,dar nu din carut,ci n-am mai gasit-o cand am luat copilul.Chiar mi-a parut rau dupa ea,era foarte practica si n-am mai gasit la fel.Bineinteles ca nu stie nimeni nika.
In schimb,confuzii se pot face,mai ales la sticle,unde multi copii au la fel,chiar si eu am luat o data o sticla identica cu a lui marc si sa vezi cum m-au intrebat educatoarele de ea de parca ar fi fost poleita nu alta

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Multumesc pt. raspunsuri Alina si Ancutza, a aparut azi de dimi Laufrad-ul la prima ora. Il luase o fetita, are la fel un Kettler rosu si mamica o adusese dimineatza la gradi si a fost luata de prietenul mamicii si daca ea a zis ca e a ei a pus-o in masina si s-au trezit acasa cu doua; si noi ne-am facut nervi de lunea! Asta e bine ca am gasit-o, la gradi nu mai pupa cu ea, e peste drum de casa, dea-bia se urca si in doua minute coboara, are dreptate al meu sotz! Are destul loc sa circule cu ea in jurul casei, are loc slava Domnului! Face max. 100 de pasi pina la gradi! Oricum trebuie sa gasim o modalitate sa-i facem un semn se poate intimpla oriunde!
Si la noi stau multe biciclete zilnic acolo, si educatoarea sefa mi-a zis ca niciodata n-a disparut vreuna!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele vin si eu cu o intrebare la voi.Aveti ideea in cazul unei casatorii oficate in Ro cu recunoastere in De si apoi cu divort in Ro ce trebuie facut?
Se mai tine inca un proces de divort in De sau este suficient traducerea hotararii de divort pronuntate de catre un tribunal din Romania?Persoana respectiva este in Ro acum si doreste sa se intoarca in De, avand viza permananta in De, problema este cea cu divortul, plus ca inca nu si-a schimbat numele,desi ex sotul dorea ca ea sa renunte la numele obtinut prin casatorie, fapt care tribunalul a decis ca ea sa revina la numele purtat anterior.
Daca aveti vreo ideea, daca ati mai auzit, ar fi super, daca nu cred ca singura sansa ar fi sa intreb un avocat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna,
sa nu va fie cu suparare dau si eu buzna la voi!!
am o intrebare. Vreau sa merg acasa in septembrie cu prichindeii mei: Ati fost careva pe ruta München sau Sttudgard -Timisoara. Cu ce companie??
Odata am avut o adresa dar am pierdut-o stiu ca exista ceva direct!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Miraklucker. comapania Carpatair are zboruri directe München-Timisoara si Stuttgart-Timisoara. Intra pe site-ul lor la carpatair cu .de. Scriu asa ca sa nu fie considerata reclama.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele,am si eu citeva intrebari si v-as ruga sa ma ajutati,daca puteti.
Am aflat de curand ca sunt insarcinata,iar ieri am fost la dr si mi-a confirmat sarcina.Mi-a dat o brosura cu toate testele care se fac gratuit si cele care le platesc eu.
Nemaiavand copii nu pot sa apreciez care analize,din cele cu plata,sunt necesare si care nu.
V-as ruga pe cele care ati nascut sau poate sunteti gravidute sa ma luminati si pe mine in legatura cu ele.
Dr. meu nu vorbeste prea mult,dar data viitoare o sa-l mai intreb oricum.
Am vazut ca 3 ecografii sunt gratuite,restul trebuie sa le platesc.Prietenele mele din Ro faceau in fiecare luna ecografie...oare sa fie necesar?Voi ce parere aveti?
Pupici si o zi faina la toate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Daconst sarcina usoara Eu am facut in plus toxoplasmoza (numai la prima sarcina) pt ca am pisica. Si la a doua sarcina am platit triplul test (la prima a fost gratuit deoarece a fost considerata sarcina cu risc). Eco am facut la fiecare vizita la ginecolog adica minim o data pe luna. Teoretic se fac 4 eco pe sarcina dar dr mea a zis ca prefera sa vada cu okii ei si sa fie sigura ca totul e ok (eco 2D nu e o procedura invaziva).
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna danacost,felicitari pentru bebe si sarcina usoara.
si eu sunt burtica de 22 saptamani.
eu am facut cam toate analizele din brosura pina acum,mai mult pentru linistea mea sufleteasca.oricum asistenta te intreaba daca vrei sa le faci sau nu.
la noi in land se platesc mai toate si fata de alte parti mi se par mai scumpe(zic asta ca prietena mea din nrw a platit mult mai putin ca mine)
-prima data am facut toxoplasmoza si litiaza-85€
-apoi triplu test,si ala se plateste-105 €
-acum urmeaza sa fac in 27 mai testul pentru diabet,care este cel mai ieftin dintre toate-15€

-eco am facut in primele 12 saptamani intrvaginal apoi 2 pe burtica(morfologic) pina cum dar mai am una neplatita si apoi daca mai vreau platesc.
-de fiecare data trebuie sa dai sange si urina ,iti determina nu stiu ce parametri pe acolo.
daca mai ai intrebari si te pot ajuta,cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vai ce ma bucur de raspuns fetelor,sunteti niste bomboane!
Osna,pe tine te-am nimerit la fix fiind cu burtica mai mare.sa nu te superi daca te stresez cu intrebarile,dar nu am pe altcineva sa intreb aici in Germ.
Oare sa-ti scriu pe privat?Sa nu plictisesc lumea?Tu ce zici?
Hai ca mai pun aici ceva intrebari poate mai ajuta si alte viitoare mamici care locuiesc aici.
Deci urmatoarea vizita va fi pe 29mai,deci in saptamana a7a.Probabil imi va face prima ecografie,ce ar mai trebui sa cer sa-mi faca?
Toxoplasmose-Untersuchung,das Frühscreening (asta habar n-am pt ce e?),Down-Syndrom(aici sunt 2 metode,pentru care sa optez?Nackenfalte sau Triple-Test?) si ar mai fi hormonelle Überwachung?
Sper ca nu v-am zapacit cu intrebarile,dar toti sunt termeni noi si doctorul meu nu e prea vorbaret.
Multumesc mult inca o data si sarcina usoara si bb sanatos sa va dea D-zeu!

Dana

Mergi la inceput