Viata in Germania (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cristina, uite: Tröpfcheninfektion mit 50-prozentiger Kontagiosität. Eine Woche vor Ausbruch des Exanthems bis eine Woche nach Exanthemausbruch ist der Patient ansteckend.

de aici:
http://de.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6teln

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mersi, am vazut si poza si parca nu e chiar asa tare... nici eu nu mai stiu. Iritatia de ieri ii trece deja, acuma mai are in locurile unde i-a iesit azi-noapte. Bine ca nu e ceva mai grav, febra e in jur de 38 si o ustura un pic in gat cand mananca. Vad ca la rubeola nu zice nimic de gat. Nu mai conteaza, important e sa merga spre vindecare si nu invers.
va pup si va tin la curent.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Catrinel, sa va traiasca mandretea de fata, ca tare dulcica este! Chiar zilele trecute ma gandeam la voi , dar nu am apucat sa trimit PM.
Ma bucur ca ai nascut cu bine si ca sunteti amandoua sanatoase.

Dana, felicitari pentru sarcina!

Alina (Peca), ce mai faceti voi? Ti-am trimis PM acu' cateva zile, sunteti bine? Cum a fost la botez?
Si noi ne pregatim de botez si am niste emotiiii ca mandra mea are aproape 10 luni tare imi e ca o sa faca un taraboi in biserica si nu o sa stea la nasa in brate...

Andreia, multa sanatate, sper sa fie totul bine si cu tine. Sa ne dai de veste cum a fost operatia, cand ai timp

Insanatosire grabnica puilor bolnaviori!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Sfirsitoarea, am fost anul trecut la Marea Mediterana, in sudul Frantei. Pot sa iti spun ca nu simti ca esti la mare...nu miroase, nu simti aerul sa aiba alt miros si sa fie altfel, asa cum se intimpla la Marea Neagra.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Sfirsitoarea, am fost anul trecut la Marea Mediterana, in sudul Frantei. Pot sa iti spun ca nu simti ca esti la mare...[b]nu miroase, nu simti aerul sa aiba alt miros si sa fie altfel, asa cum se intimpla la Marea Neagra.[/b]Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

De ce e asa? Ce face diferenta?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cristina, multa sanatate la toti ai casei! Ce-i cu Andra are rubeola? sau nu!
Eu m-am plins sapt. la pediatra ca nu mai stiu incotro cu racelile si a fost de acord daca am timp sa ma ocup de hirtii sa-mi semneze pt. Mutter Kind Kur(o sa-i iau mai mult ca sigur pe amandoi cu mine). De curele astea se ocupa AWO si Caritas. Eu am fost la AWO azi de dimineatza, mi-a dat prospecte si mi-a explicat ca se obtine relativ usor aprobarea de la Krankenkasse. Eu vreau sa mai uit in seara asta in liniste pe prospecte, al meu doar cunoaste Germania, ca doctorara ne-a recomandat la mare dar sint multe posibilitati Ostsee, Nordsee, insula Nordanay. Pe urma trebuie sa sun la asigurare sa-mi trimita hirtii pt. cerere si la Awo tot pt. Antrag si mergi cu ele la pediatru(el le completeaza, asa mi-a zis) si apoi la asigurare. O sa-ti mai spun cind voi sti mai multe.
Ancutza, nu am habar de cit de faza cu cetatenia(ai nostri au si certif. de nastere romanesti si pasapoarte) da Marc are dreptul la dubla cetatenie dar fara acordul tatalui nu faci nimic, e cerut prin notar la transcrierea certif. in RO si la pasaport; in rest de acord cu Cristina, ia-o usurel si lasa faza cu divortul, urcusuri si coborisuri sint in orice casnicie!
Alina, multa sanatate si tie!

narcisa

Mergi la inceput

narcisa, nu stiu, iritatia ii trece deja iar febra ramane in jur de 38, chiar sub 38. In leg cu curele astea: este vreo regula cat de des trebuia sa fii racit ca sa primesti aprobare?

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Cristina, la noi in medie intreaga iarna au fost bolnavi cu pauze de 2-3 saptamani, nici nu ma mai tine neuronul sa gindesc. Din ce-ai mai scris tu si la voi au fost. Aaa si trebuie sa dramatizezi la aia de la Asigurare pe cerere ca nu mai stii incotro, ca nu mai poti...bla bla bla. Sint centre unde fac cu ei diverse, nici eu nu stiu exact, banuiesc aerosoli in cazul nostru, oricum au program de dimineatza pina seara cu ei, nu e concediu.
multa sanatate
narcisa

Mergi la inceput

Cristina, ca sa-ti descriu mai exact, la noi au fost raceli si raceli, unele mai rele, altele mai usoare; antibiotic au primit cam de 2, max.3 ori si unul si altul din septembrie, acum in februarie au facut un fel de bronsita cu tuse care nu se mai termina si lui Patrick i-au facut radiografie la plamini si nu avea nimic, dar daca asigurarea plateste si se poate, de ce sa nu mergem, platim destul lunar. Io una cu imunizarea asta cu Osciloccoccinium, echinaceea si restul m-am lasat batuta la ai nostri n-am vazut vreun rezultat si ce nu le-am dat, Imuno-baby sub 2 ani, ImunoJunior, Sanostol, evident nu toate odata, intelegi tu ce vreau sa zic.
Cum am mai scris, daca te intereseaza intreaba pediatrul de la AWO mi s-a explicat ca asigurarile accepta destul de usor cererile si ca nu economisesc in aceasta privinta.
vom vedea
narcisa

Mergi la inceput

narcisa, si ai mei au fost raciti toata iarna dar antibiotic a primit doar Andra 1 sg. data. Cam cat dureaza o cura din asta si ce ne face acolo?

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput