Buna!
Stie careva cum se pot prinde jaluzelele sau storurile pe termopan fara a gauri termopanul? Exista vreun mecanism sau vreun adeziv special?
Multumesc
Oana jaluzelele orizontale sau roletele se pot prinde pe bagheta si atunci nu se intampla nimic: nu strici profilul.ele vor fi exact cat suprafata sticlei...
noi le-am prins cu banda dublu-adeziva
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
Dar care e problema de nu vrei sa le gauresti? Si mie mi-era teama sa nu stric ceva dar m-am lamurit ca nu este nici o problema.
Jaluzelele verticale se prind in tavan oricum.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Si au am gaurit termopanul si are nimic.Nu "trage" prin gaura.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Si eu vreau sa-mi pun rolete/ rulouri dar sotul zicea ca ii e frica sa dea gaura in termopan sa nu-i distruga feroneria(asa se zice?) El se gandise sa dea gaura fix deasupra geamului, insa mi se pare o idee nu prea buna pentru ca ma gandesc ca o sa-mi dea de furca cand deschid geamul.
Am gaurit termopanele fara probleme si am pus mandrete de jaluzele.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
exista la praktiker jaluzele care se lipesc de termopan.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Citat: |
citat din mesajul lui buli exista la praktiker jaluzele care se lipesc de termopan. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
nu lasa nici un fel de urme, e un sistem f civilizat, jaluzelele sint de mai multe dimensiuni si culori, arata chiar simpatic.
si nu-s nici scumpe.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@