cum prindem jaluzele sau storuri pe termopan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Anca: multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Oana, te-ai lamurit cum se prind pe bagheta? Care bagheta ca nici eu n-am inteles?
Am luat si eu rolete si nu stiu cum sa le prind ca n-as vrea sa gauresc termopanul, daca le montez deasupra nu de mai deschide bine geamul.

Ce fel de adeziv spuneti ca se gaseste in Praktiker? Cum se numeste, sa caut si eu aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu adeziv sa gaseste in praktiker, ci jaluzele lipicioase

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

si eu am problema asta dar o sa folosesc siliconul si daca peste ani schimb sistemul il razui si gata nici o urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu am luat din Dedeman jaluzele autoadezive, nemtesti, care au un sistem de lipire si nu trebuie sa gauresti ferestrele. si au si partea exterioara termo-izolanta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

si eu am problema asta dar o sa folosesc siliconul si daca peste ani schimb sistemul il razui si gata nici o urma!

Ce fel de silicon folosesti? Poti da mai multe detalii cum le lipesti?

Acum daca tot am cumparat rolete le-as pune pe asta, imi plac mai mult ca jaluzelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Exista in Dedeman sau Praktiker storuri sau rulouri care au si o parte cu banda adeziva si o parte care se prinde deasupre cantului de la geam, fara a-l deranja la inchidere/deschidere, noi asa avem puse si acasa si la parintii mei si n-a trebuit gaurit termopanul.

Lora, mami de Iustina si 26+

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput