Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Bine ati revenit la munca! Eu am lucrat ieri si bineinteles a batut vatul prin firma, asa ca azi sunt fresh si gata de atac. Dupa cum observati am un ton mai optimist, bani tot nu am , mai mai certat cu perechea si probabil m-am descarcat putin.
Multumesc de incurajari si inca nu am reusit sa scriu mai des. Dar cine stie poate reusesc eu candva.
Menna am fost si eu acum cativa ani la strand in Arad si mi-a placut foarte mult. Daca te gandesti ca eu sunt un rac de ala adevarat (nu ca voi nu ati fi) adica am facut inot, iti dai seama ce incantata am fost de locatie, mai ales ca pe-aici nu gasesti asa ceva. In vara aia am spus ca nu mai mergem la mare si vom merge la Arad la balaceala.
Pe mine nu ma tin bateriile sa ma distrez atatea zile la rand. Imi trebuie o saptamana sa-mi revin.
La noi zilele astea a batut vantul puternic si a fost tare frig asa ca nu prea am putut sa stam pe-afara. Astept cu nerabdare vara pentru ca m-am saturat de atata frig.
Am descoperit ca baietelul meu s-ar putea sa fie un viitor pescar , bucatar etc.
Mirela, Monagan, July, Menna, Geo si tuturor racusoarelor .
O saptamana usoara!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

CRISTOS A INVIAT !

Mi-ati lipsit enorm ! Din nefericire mi-a picat netul miercuri,(iar joi fiind ultima zi la mine nu s-au catadicsit sa il repare), din vina celor din santier bineinteles si nu am putut sa intru sa va urez Paste fericit. Insa sunt sigura ca ati avut parte de un Paste precum sufletul vostru.

Am avut concediu de pe 21.04 pana pe 28.04, iar pe 1.05 ne-a dat liber. Deci asa se motiveaza absenta mea. Multumesc ca va faceti griji pentru mine. Sunt bine, am inceput sa simt bebele cum misca pe 26.04, adica la 18 saptamani si 4 zile si am trait niste senzatii unice.

Din nefericire, am mult de lucru azi si nu pot sa va povestesc mai mult, insa promit ca va voi da mai multe detalii cand timpul imi va permite.

tuturor ! O zi excelenta petru ca meritati !

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Fetele mele propun imbratisare de pt fetele cucuietele care au revenit inapoi pe front

Ramona draga mea, apropos de zilele astea multe de distractie la mine ... sa stii ca nici pe mine nu ma tin bateriile, ca na ,nu am Duracell in cutiuta, motiv pt care am vrut cu orice chip sa ajung acasa duminica noaptea (mai exact pe la 3 dimineata) desii trebuia sa raman cu sora mea pana luni seara in Tm.
Am zis! Ca daca nu ma iau cu ei prietenii care s-au intors in seara aceea acasa, ma pun sa stau in gara pana vine trenul catre Oradea ...cunoscandu-ma mai bine decat oricine stiam ca am nevoie de o zi libera si linistita in care sa-mi revin, inainte de a revenii la birou ...si uite asa am ajuns eu ziua de luni sa o petrec acasa in patuc cu patrupedu meu,dormind ca 2 puturosi toata ziua
La Arad eu am mai fost, dar numai seara la concert ...pe strand nu am fost inca, cel putin la bazine inca nu am ajuns,ci numai la terase,insa am auzit ca bazinele sunt cu apa rece si numai cel de copii e cu apa termala... astept sa se mai incalzeasca vremea k sa ma balacesc.
Ps: Si eu am facut 2 ani de inot si 2 de sarituri de la trambulina . Deci suntem 2 !
Mire iubitaaaaaa ma dove sei amore ?!
Geo la Sofia !

pupici la toate, vb mai spre seara !

ps: cred ca de un tip de la catering

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, hello fete dragi! Eu vin dupa o zi in care dupa ce ca m-am trezit cu fata la cearsaf, m-a sucit sefu pe toate partile. Ba ca-i alba, ba ca-i neagra. Ba du-te, ba vino de am ajuns la concluzia ca ori e dus cu pluta pe Dunare ori o fi sindromul ala, stiti voi, ca nu vreau sa ma atentioneze administratorii sit-ului!So, nu stiu cand s-a facut 17.30 de a trebuit sa plec acasa. M-am intoxicat cu o bere si l-am bagat in origini si cu asta gata.
Geo, ma bucur pentru tine! Cred ca e o senzatie unica! O prietena de a mea tocma a nascut o fetita. Imi pare rau ca nu pot sa o vad live, ca e tocma la Piatra Neamt, da ma delectez cu poze si filmulete
Ramona, hai fruntea sus. Hai s-ti spun un secret pe care il stie toata lumea. Cu cat ai bani mai multi, cu atat cheltui mai mult si oricum nu iti ajung nicioadata. Vorbeste experienta din mine! Am fost o femeie careia nu ii ajungeau niciodata banii, dar aveam timp. Acu nu imi ajung banii si nici timp nu mai am! Si crede-ma ca acum castig cam de 3-4 ori mai bine ca acu 2 ani. Si tot nu ajung. Ca apar tot felul de prioritati. Asa ca zambeste. Rasfata-te cand poti si vei simti mai bine rasfatul.
Menna, de cata distractie ai avut parte! Is invidioasa, bre! Eu ma chinui de 3 luni sa ajung intr-o discoteca si nu mai reusec! Ca ba mi-e somn, ba nu am timp, ba nu ma lasa sotu, ba ma lasa da nu am chef! Si mama ce simt nevoia sa ma dantui! Sau daca nu dantuiala, macar o iesire undeva! Da ti-ai gasit! Vine saracu acasa, rupt in gura de la turnat betoane, facut stalpi si grinzi de ma simt ultima nenorocita ca visez la distractii!
Mire, tot ocupata, mama? Muncesti mai mult ca mine, bre! O sa-mi furi medalia!
Cookie, tu nu mai zici nimic?
Am uitat pe cineva? daca da, iertareeeeeeeeee! Imi ascuteam o baioneta azi noapte si ma pregateam sa plec la lupta! Asa ca mii de scuze, da mi-e neuronul obosit! S-a luptat cu nemtii!
Va pup si numa bine. Ne vedem pe la 2 la o partida de sumo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

apar si io dupa o zi de munca si o cina servita la prietena mea unde am mancat tocmai ce nu e bun si ingrasaaaaaaaaaa dar asta e
am avut o zi azi..k dupa concediu..nu stiam ce sa fac mai repede. n-am maini cata treaba am. july, nu iti iau medalia..k astia ai mei or sa imi ridice statuie...dar le-am zis io sa nu o faca prea joasa...sa se .. cainii pe ea
ma duc sa fac dus si ma bag in pat la tivi poate si adorm mai devreme azi k dimineata m-am ridicat din pat la limita limitelor si nu stiam nici cu ce ma imbrac.
menna...nu'nteleg muica italiana dat whith u. si sa nu ma trisezi cu radu pls
ma duc la dus
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

aaaaaaaaaaaa fato repede ma dai de gol cu numele!!!!
pe celelalte fete le pupic pe botic si ne vedem la dimi' ...ma duc sa ma bag in pat!
ne vedem la cafea

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Io prezent cu cafeaua si tigara! Azi ma asteapata o zi de caco asa ca imi fac curaj sa ma tarai la munca!
Va pup si ne auzim pe dupa amiaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna racusoarelor acum am si eu timp de cafeluta si o ,sunt cam suparata ca fata e racita ,sotul la munca ,afara e soare si frumos si eu stau inchisa in casa,de fapt ce ma supara ca sunt in concediu si nu fac nik interesant!toti prietenii sunt plecati in concediu si eu nu!acum va tuk si ne mai auzim!!!!!!!sper sa fiu si eu mai activa !

Roxy si Viki

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salut!
Fetelor, sorry, da' ma doare capul de mor, revin cand sunt intr-o pasa mai buna, sa va citesc si eu...am vazut ca ati fost harnicute...
la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Netul e de vina ! Se fura cablul in dementa, drept urmare internetul va merge si mai prost decat o facea.

In rest, treaba cat cuprinde, cu pauza de papa ca nu mai tine infometarea, aerobic in burtica si mers la dentist ca mi-au aparut doua carii. Noroc ca e liber azi ! Si pe 15 mai ma duc la Iosup, la o noua eco. Sa mai vad si eu minunea ! Si poate vine si tati de data asta.

tuturor !

Mergi la inceput