Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, fetele!
Ce cautati pe pagina3? Ori ati plecat toate la iarba verde?

Eu is iar cam adormita, ieri dupa-amiaza am baut o tzapanoasa ca sa rezist la Twin Peaks (btw, se da pe Pro Cinema) pana la ora 12...ora criminala pentru mine ...da' ce nu fac eu pentru serialul asta
Pe cine intereseaza, programul TV se vede aici, daca nu aveti la indemana ghidul TV...sau daca vreti sa faceti economii la bugetul familiei, asa ca mine

Dragelor, va si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Mona, ma bucur ca ai fost pana la urma la iarba verde!
Mire si tu cred ca te-ai distrat!
Cookie, Menna? Geo parca imi amintesc ca era in concediu.
Ieri a venit finuta mea la mine sa stam de vb ca fetele si de la mine am plecat la alta prietena care era si ea singurica si ne-am facut de cap , . Azi imi iau mama din dotare si plec la curteVa pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata la aproape ora 11 dar de maine incep munca ummm...nu e deloc bine
am dormit k porcu' pana la 9 si pana la 10 nu m-am ridicat din pat. acum imi beau si si apoi....nush...treburi se gasesc..dar cheful se cumpara de undeva? cumpar si io daca e de vanzare..dar nu prea mult
si ce sa va mai spun eu voua? nu prea am ce...k n-am noutati. aaaa...va spun k mor de dorul mennei care vad k m-a abandonat fara sa o intereseze k eu sufar aici in tacere, k numar secundele in asteptarea ei, k ma topesc de dor...(ce ziceti, sunt buna de vrajitoare?)
asaaaaa....acum va parasesc...dar nush ce fac....va zic io later ce idei mi-au venit.
va pupacesc si va doresc o zi minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hello ! Hello !

Va avertizez ca urmeaza o polologhie!
Aviz celor care nu au timp / rabdare sa stea sa citeasca episodul telenovelei "Me". Va recomandat sa va luati ; ;; ...fiecare dupa caz,de ce are nevoie

In sfarsit am ajuns si eu sa am olecuta de timp sa va scriu, pt ca zilele astea fu' tare ocupata cu distractia asta
Vineri chef, sambata chef, duminica pe la strand prin Arad si pe la cluburi in Timisoara
M-am intors azi pe la 3 dimineata in Oradea rupta in tz bucati ,de abia m-am recules pe la 12 dupa amiaza sa ma dau jos din pat.
Abia acum am terminat de mancat,caci sincer am o lene crunta in mine, ca nici sa-mi ridic fundul dintr-un loc nu aveam chef, d'apoi sa ma deplasez pana la frighi sa vad ce am de haleala
Ieri m-am plesnit usor cu vreo 3 paharele de Sherydan's
si pe la 23 beam cafea sa-mi revin,pt ca ma lovise amorteala si numai chef de chef nu mai era in mine ...asa ca am baut rapid cafeluta ,cu gandul ca nu o sa mai adorm eu curand, insa n-a fost sa fie ...oboseala,aerul,drumul,distractia,anturajul m-au obosit atat de tare (in sensul bun) caci in clipita in care am pus capul pe dusaaaaaaaaaa am fost...
Ma gandesc acu cu groaza ca am intrat in saptamana cu multe cele ... lucru, scoala, nunta, sesiunea imediat ... si nu e nime' sa ma scapeeeeee ,ca's prea multe
Cred ca ma pun in pat, aprind tv-ul si ma relaxez pe azi, asa cum stiu eu mai bine ....in casuta mea,in patutul meu si in LINISTEA mea ...uf! ce bine e !
Draga mea Mirelus ... vreau sa stii ca atunci cand intram pe forum sa va cetesc din umbra eram cu ochii pe tine ...si cu gandul tot la tine .
Ma gandeam ca, daca ai fi fost macar la o distanta mai mica de mine, te luam de mult pe sus, sa vezi ce nebunii fac eu cat nu's aci prezenta. ... dar las ca vii tu la mine si recuperam noi
O sa REREdescopar Oradea si cu tine ,caci tocmai am facut-o zilele astea cu o cunostinta din Timisoara care a venit in vizita la noi , plimbandu-l peste tot cu sora mea ... a fost grozav si i-a placut f mult...mai ca nu vrea sa se mute aici
Poate te conving si pe tine
Mona felicitari de reusita cu duminica ...ma bucur ca ai reusit si tu sa-ti duci planul pan' la capat,nu de alta ,dar ar fi fost mare pacat sa nu fi iesit din casa pe vremea aia grozava (zic grozava,ca la noi asa a fost)
Ps: Imi pare rau ca tu ti-ai inceput lucrul de azi, dar las ca sunt si zile cand tu stai acasa si noi tragem ca nebunele pe la birouri ... sa ne povestesti cu ce drag si spor s-a lucrat azi la tine la birou
July , Cookie
Geooooo esti ok? Hai mai puiule ,da-ne si noua un semn de viata

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

bine v-am gasit.
Ne-au dat drumul acasa pe la ora 13. MINUNAT.
Menna, , da tare ocupata ai mai fost!!!Bine ai revenit, ca ne-ai lipsit.
Gata, ca sint rupta de foame si imi fac o salata, ca asta e in meniu azi."Salata fara ulei".Daca ma gandesc ca am inceput cura, parca mi-e foame tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

da ce ati patit toate? asa obosite sinteti dupa ziua de azi???. Inseamna ca a fost tare greu.!!!!!!!
Unde sinteti!!!! nu ma lasati aici solo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

prin casa si io misun. ma uit la tv. din ce nu aveam chef sa fac nimik dimineata, am facut putina ordine, papa bun si .... atat cred
mai misun si eu putin si ma duc la somn k de maine...gata vacanta uiiii....k tare bine fu
menna, ma faci sa rosesc
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

am intrat si eu sa va si sa va spun somnic usor la toate ...
azi v-am servit supa prelungita asa ca ,ajunge atat pt acu' ...

pa si pu

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fete dragi! Nu-s ce am da ma simt cam indispusa. Am visat numa bazaconii si se pare ca mi-am intrat din nou in ritm. Adicatelea , iar ma trezesc la ora 2.
Sa aveti o saptamana usoara si numa bine!

Mergi la inceput

'neata si din partea mea
am intrat numai ca sa va urez o saptamana usoara (din ce a mai ramas) ...
ma intorc la treburile mele ,respectiv sa mananc si sa-mi beau cafeluta de dimineata

vb later

Menna

Mergi la inceput