Racusori, la apel! (14)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
nu mai am timp de nimik..nici de mine macar. am ajuns o delasatoare. mereu zic "azi ma vad cu x" si nu o fac sau "azi fac nush ce" si nu fac. nu chestii importante, dar ceva ce nu imi face f mare placere. probabil asta e cauza, k nu e ceva ce imi place dar...nu e un motiv
menna...sorry my love
geo...sa faca tati tot posibilul sa vina sa vada minunea, k sunt clipe unice, ce nu se mai repeta!!!!
july.....ce faci? vrei si tu statuie acum?
boneca, las' k fata se face bine...si pt concediu..o veni si randul nostru. pana una alta, treci mai des pe la noi
mona, unde esti???
cookie, ti-e mai bine? a trecut capul? daca nu...felii de cartof puse pe frunte si apoi o caciula in cap...trece garantat. cel mai bun medicament.
va pup pe toate si vb later. sorry k nu mai pot semna condica de dimineata dar am sefii f matinali. azi au ajuns inaintea mea
o seara placuta tuturor...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
hello,
am avut niste zile aglomerate, multa munca si putina distractie.
V-am citit pe toate, dar n-am mai avut "nerv" sa scriu.
Ieri am fost cu matza la medic, ptr. vaccinuri si deparazitare interna, dar cum am plecat asa am si venit, ca nu a reusit sa-i faca ninik, asa de agresiva era. A muscat, a zgariat, a scuipat,a facut urat si n-am reusit sa o miscam din cosul ei.A fost ca la circ. Habar n-am avut ca am asa o matza obraznica. M-a facut de toata rusinea.
Vb. aia: matza blanda zgarie rau.
Daca o vrea cineva o donez, cu specificatia: e blanda.
Ok, acu ceva si despre mine. M-am apucat de o dieta metabolica, dar vreau sa va spun ca sint rupta de foame tot timpul. Azi am mancat niste branza de vaci si 1 bol de salata.
Maine mananc peste cu orez si salata. Sper ca intr-o luna sa dau jos macar 3 kg.M-am ambitionat.
Pupici fetelor dragutelor si sa aveti o zi buna maine.
july_g spune:
Hello fetele! Mi-s jumate zombi! Consortu mai da pe acasa doar cand poate( a se vedea ca nu-s ingrijorata chestii de servici! si sa nu va aud ca bagati strambe!, ca l-am verificat!) Mi-e un somn de nu vad bine. O fi de la bere? Am reusit sa fac un pui la punga pe care il pap singurica ca nebuna, de nu ma mai pot opri!
Mona, eu zic sa castrezi matza! Eu catelusa mea am castrat-o si s-a cumintit tare! Vezi si ce zice nenea dotoru! Si iti tin pumnii cu dieta!Eu la dieta am dat 4 kg in 9 zile. Dupa aia am mai dat 10 in 5 luni!Si acu papa ca scrofelnita! Ce s-o alege de mine oare? daca m-ai vedea cu ce pofta rod un os ai rade de mine si cu spatele!
Mire, eu statuie am deja, da in miniatura!
Cookie, ti-e mai bine?
Boneca, hai fii mai activa, ca s-or fi saturat fetele de tembelismele mele!
Geo, iubita, sa ne pui poze cu bebeul in burtica!
Menna, tu ai ramas in pat de azi dimineata?
Fetele, neuronu, batu-l-ar vina! V-am spus ca mi-am schimbat culoarea la par? Ca nu mai stiu? Mi-s ciocolatie! Mire, pe tine nu te intreb, ca stii!
Va pup deja ca striga patu : Iulia, Iulia si eu tot pe net!
boneca30 spune:
hahahaha!!!!!!! i-a uitati ca azi sunt prima la apel ,cu si si chioara de somn,nu m-am saturat de dormit mai vroiam,dar sotul s-a rugat asa frumos de mine sa bem cafeaua impreuna ca nu am rezistat Viki pare ceva mai bine a dormit si mai bene fata de alte nopti slava domnului sa vedem cum se comporta azi mititica de ea!Yo ma uit prin casa si vad ca nu prea am ce face ,doar jucariile lui viki imprastiate un pic da se rezolva imediat .
Mirelav parca ma vad pe mine cand zici ca tre sa faci ceva si nu ai chef ,dar la mine nu prea tine figura lasa ca fac maine ca azi nu am chef ,da mai las si de la mine un pic ca zau m-am saturat toata ziua sa fac aceleasi lucruri,bine ca nu stau cu soacra!!!!!!
Geo sa inteleg ca esti graviduta,felicitari,cate luni ?auzi eu aveam o placere sa vina si sotul cu mine la control numai sai vad fata ca plangea mai rau ca mine de emotii cand vedea bb la eco si mai aveam nevoie de el sa si traduca ca de eu nu invatasem limba japoneza! si oricum e frumos sa mearga si sotul cu tine!!!!!!!!
pe burtik!!!!!
Monagan asa e are dreptate July-g castraza mami matza ca acu in primavara e in calduri rau si dak nu si-a gasit mandra pe mandru normal ca e in crizisoare
July -g chiar vrei sa te intrec la tembelisme ? sunt sigura ca racusoarelor nu le displac tembelismele tale si acum am intrat si eu cu ale mele tembelisme ,chestia e sa nu sarim calul ca ne dau afara moderatorii de pe DCce dieta zici ca ai facut de ai slabit 4 kg,in 9 zile?eu am facut monti daca ai auzit e fff bun si trebuie citit cu atentie si slabesti original,eu l-am lasat pe monti deoparte un timp si tare rau imi pare !!!!!!!!
dragutelor acu va tuk dulce si mai intru cat de curand,s-a trezit printesa
Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
july_g spune:
Neata fetele! Eu cu cafeaua si tigara prezenta!
Bineinteles ca zi noapte m-am culcat pe la 11 si ceva si la 2.30 eram treaza! Am refuzat sa ma ridic din pat si mi-am spus ca acu pot sa ma foiesc, ca sotu e la munca, deci tre sa adorm! As! Pe la 4 am venit la bucatarie, mi-am facut un ceai, pe care l-am baut, hic ( fetele mai marisoare stiu de ce fac asa, daca isi amintesc de Horatiu Malaiele)si banuiesc ca pe la 5 am adormit iar. Si m-au cotropit turcii de data asta! Daca acu doua nopti am visat ca ma pregateam de lupta, acu am visat ca am dat lupta!
Boneca, normal mama ca esti prima, ca la tine e cam dimineata bine, nu? Ai invatat japoneza intre timp? Is curioasa foc daca o romanca poate sa vorbeasca japoneza! Pe vremea cand mancam, beam si dormeam Shogun si Tai-Pan mi-am promis ca o sa invat japoneza. Intre timp, mi-a trecut!A, si dieta a fost aia disociata, de mi se acrise de fructe, lapte si legume!
Mona, s-a linistit pisica?
Cookie, ti-a trecut capul?
Mire, Menna, Geo, Ramona
Va doresc la toate o zi buna!
Georox spune:
Neata fetelor !
Am inceput si azi ziua in forta, incercand in disperare sa reduc comanda de consumabile, drept urmare am numai cifre in cap. Insa m-am incadrat in 200 euro, ca atat e bugetul. Poate pana la urma mi se va face si mie o statuie, iar daca nu, macar amprenta sa mi-o las in Palatul asta ! Bine ca se termina si ca nu mai am mult, doar 3 luni, ca ma termina!
Mirela, sotul sper sa vina pana la urma si sa nu apara nimic neprevazut, iar daca nu asta e situatia. Iar primul an voi sta tot in Bucuresti, pentru ca ai mei inca ne mai sponzorizeaza. Au zis sa termine si el facultatea, iar apoi sa incercam sa ne facem un credit ipotecar. Vom trai si vom vedea!
Boneca sunt in 19 saptamani si 5 zile,deci mai am putin si intru oficial in luna a cincea.
July nu pot sa pun poze cu bebe pentru ca nu am scaner la serviciu in birou si nu pot sa apelez la altcineva. Asa ca imi pare tare rau!
Mona vezi ce faci cu pisaca aia ! Eu am un motan, care e cam tembel de felul, insa nu face figuri urate.
Menna
Ramona
Si nu numai ! tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
monagan spune:
Mai fetelor, da nu o castrez pe Viky,ca nu e la calduri!!!!! Face figuri d-astea ca nu iese din casa deloc si se sperie de orice zgomot.Acolo la veterinar va dati seama ce a fost. Caini mari, mici, latrau, pe 1 il opera, pe 1 il tundea si asta cand a auzit sunete "ciudate", a sarit ca nebuna.
Georox, ai motan? poate ne incuscrim, ce zici? Vezi ca a mea e tare sclifosita.
Sa va mai spun ca mi-am cumparat si spirulina de Walmark, ca cica aia e mai buna. Am dat 357.000 lei,pe 130 de pastile si cand am ajuns acasa si am calculat mai bine...m-am cam fentat . Credeam ca ies mai ieftin cu asta decat cea de la Hofigal. Bingo, greseala. No ma mai fentez si eu din cand in cand.
Sa vedeti ce aktiva voi fi eu peste ceva vreme si plina de energie. Rupere va fi.(pe toate planurile, inclusiv la ala la care va ganditi voi.)
July,nu ai rezolvat inca cu turcii?
boneca, azi vad ca ai fost tare harnicuta si apropo, cum e limba japoneza? E usor de invatat?
Cele 2 M&M, vedeti ca azi va punem absente.!!!!
july_g spune:
Is terminata si fizic si psihic!Mai am putin si plec spre nebuni!Nu am avut timp nici sa mananc azi, nici sa respir, nici macar sa ma duc la buda!Drept urmare, ajung acasa zombie si pune-te sa trantesti ceva de mancare. Ce fripura innabusita o sa iasa, nu stiu! Ca eu de pe scaunu asta nu ma mai ridic decat sa ma duc in cada si apoi la nani! Tin niste cursuri de calculatoare.Am uitat de 2 ani cum e sa fii profesoara, sa te bombardeze "elevii" cu intrebari! si mai ales cand elevii au de la 25 de ani in sus! Am creierii imprastiati care incotro si nu vor cu nici un chip sa se adune. Si cand ma gandesc ca si maine tot asta fac si de luni o iau de la capat in alt oras, cu alti elevi, ma apuca plansul!
Va pup pe toate la un loc si pe fiecare in parte si ma duc sa-mi pun ceva muzica poate imi mai revin!
Jocelyn spune:
Am si io o intrebare... voua, racusori, va place sa faceti de mancare si toate treburile casnice?
Eu nu as face de mancare niciodata si cred ca treburile ar trebui sa faca altcineva fiindca am impresia ca ocupa un timp pretios pe care l-as putea petrece in cu totul alt mod.
Mi se pare o maaaare pierdere de vreme facutul mancarii, calcatul etc etc. Io cred ca ar trebui sa traiesc la un hotel, sa mi le faca altii pe toate. Acu mai urmeaza sa strang si banii necesari
I plan on living forever. So far, so good
MirelaV spune:
buna seara.
am nasul infundatttttt si ma enerveaza
asa...m-am plans..acum sa va spun ce fac. azi iar au ajuns sefii inaintea mea, dar ce e vina mea domle k vin ei devreme? k eu nu intarzii..ajung la timp dar...
ei nu zic nimik...dar io ma simt ciudat
cred ca pap si io ceva, fac o , apoi si k nush cum fac io dar mereu ma culc aiurea...tarziu...si dimineata trag de mine sa ma trezesc
abia astept concediul....azi m-a intrebat sefa cate zile de concediu am nevoie, sa imi planific eu plecarea si apoi sa vada si ei ce fac
menna...where are u my love?
va pupik pe toate si ne auzim..maine cred.
nite nite all..
aaaaa..acum am vazut k ai scris Jocelyn. mie imi place sa gatesc....de-as manca cat gatesc..ar fi rau de mine in schimb nu imi place sa fac curat....dar fac ne nevoie. imi place curatenia dar sa o faca altii..si-s si dezordonata. de calcat...umm...nu imi place, dar nici nu ma deranjeaza..si cam asta e. cand strangi banii de hotel..ia-ma si pe mine sa stau cu tine. dar musai sa avem un pc conectat la net mereu
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.