Szeged - 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao! Vă urmăresc de câteva zile și azi mi-am făcut curaj sa vă scriu. Mai primiți un membru în clubul vostru? Sunt din Timișoara și am la activ 2 IA, 1 FIV și 1 FIV+ICSI, toate la TM. Eu n-am nici un fel de problemă sau am și nu s-a descoperit, în schimb soțul are orice probleme, oligospermie. Fertizările le-am făcut anul trecut, la FIV nu s-au obținut embrioni, iar la ICSI 3 embrioni dar nu s-au prins. FIV l-am făcut la Bega, iar ICSI la Munteanu.
Vrem să încercăm și noi la Szeged.
Mă bucur că v-am găsit pentru că așa sper să am cu cine să împărtășesc tot ce mi se va întâmpla în continuare.
Vă pup! Aștept răspunsul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

ZoRi, bine-ai venit printre noi! imi pare rau ca te-ai chinuit degeaba pana acum! sunt sigura ca de data asta o sa reusesti! cred ca toate fetele de la acest subiect sunt de parere ca ai facut cea mai buna alegere!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dragelor.
Azi e prima zi de injectii! adica va anunt ca am facut primul decapeptyl, in brat , ca asistenta de la cabinetul dr meu a zis ca asa fac ele... m-a durut un pic, dar suportabil si sunt convinsa ca in burta e altfel, mai usor! maine ma duc la o policlinica sa le fac pe amandoua, ca maine incep in paralel si Gonal F, si sper ca de duminica sa mi le fac singura.
Am zis amin si Doamne ajuta! m-am inchinat si ne-am rugat amandoi (eu cu al meu) sa fie prima zi din viata noastra de viitori parinti! de-acum, cu Dumnezeu inainte si cu multa incredere si optimism ca vom reusi!
Vreau sa va spun ca de ieri de cand au venit uratii, mi s-au detensionat sanii si e mult mai bine! de azi am inceput si Aspirin protect, continui cu Elevit si ma chinui sa beau 2 litri de apa pe zi , ceea ce nu e foarte usor!
Gata cu raportul!
Acum astept timisorencele sa dati un semn daca ne intalnim sau nu luni, pe 08 mai?!Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

Zori esti printre prieteni

andreea sa fie cu noroc aceasta prima injectie ...cum ai hotarat sa-ti faci injectiile?...toate la aceeasi ora, una dimineata si una seara...sau cum?...aspirina si elevitul ti le-a recomandat dr?...iti tin pumnii

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delphi, i-am scris dr Zadori si l-am intrebat cum sa fac injectiile; mi-a spus ca pot sa le fac si pe-amandoua odata, dar ca vrea sa le fac dimineata; nu mi-a zis sa le fac mereu la aceeasi ora, dar am sa incerc sa ma tin totusi de ora.
Elevitul si Asiprin Protect mi le-a recomandat el , din prima zi de stimulare, si mi-a mai precizat sa beau minim 2 litri de apa/zi.
Hai ca mai ai putin si ma urmezi!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Andicu, Bafta!!!

Fetelor ne intalnim luni??????? Ce ziceti de Piata Unirii pe o terasa? sau vreti la Mall? Ora 18 :30 sau 19 e bine? Cu mine s-ar putea sa mai vina cineva, Ioana, de la laparoscopie.

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, eu vin! Piata Unirii e in centru, zona aia cu Opera si Biserica?
Mirabella?
Auburn?
Astept sa ne ziceti daca va puteti face si voi timp.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele mulțumesc că m-ați primit în clubul vostru, sper să-mi purtați noroc.
Pot să vin și eu la întâlnirea voastră? Sper că nu sunt prea băgăcioasă.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Andicu fata draga, pentru ca observ eu nu mai scrii decat la "Szeged" (si mi se pare normal) am intrat sa-ti spun ca iti tin pumnii stransi, sa ia grija de tine , cand poti mai da-ne un semn de viata...si cine stie poate cand te duci tu la Szeged la eco sa-ti vezi ...te rog sa ma programezi si pe mine...
Dar pana atunci multa bafta si multi

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Andicu...stiu ca duminica plecati spre Timisoara!...iti doresc sa fie bine...drum bun...sa fie cu noroc...intr-un ceas bun!!!..ca sa fie asa cum ca doriti..sa aveti copilasul vostru!
Ma gandesc la tine!


anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput