Nelamurire
Mamici ajutati-ma putin caci sunt intr-o stare de neliniste,care ma cuprinde din ce in ce mai mult.
Dr. mea este plecata din tara si nu stiu daca sa cer sfatul unui alt dr. Luni 7.04.2003 am gasut chilotul patat cu maron, dupa care trei zile secretia a fost putin colorata, roz. Dupa aceea a fost totu ok. Azi cand m-am dus, la servici la toaleta, am gasit iarasi patat cu maro. Secretia era maro. Ce sa fac ca nu-mi vine sa ma duc la alt dr. Eu pe 13 intru in luna a treia si alte simptome "negative" nu am.
Ce ziceti ?
Raspunsuri
ralu spune:
Si eu am aceeasi intrebare. Sora mea este in 5 saptamani, aproape 6 si i-a aparut o pata maronie pe chilot aseara.
??????
Ralu-mamica Ioanei
Lavv spune:
mergeti IMEDIAT la doctor!
Nu vreau sa va sperii dar eu am avut sarcina oprita in evolutie cu simptomele astea. Dupa 5 zile de la prima pata nu -s mai putut face nimic. Poate la voi nu e asa grav si se incearca tratament cu Utrogestan .
Sanatate multa!
Lavv
Reliana spune:
La doctor de urgenta amāndoua! Nu-i de speriat dar mai bine Safe then sorry!
Dati vesti cānd stiti ceva!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
roxanam spune:
La doctor fetelor. Si eu am trecut prin ceva asemanator acum 10 zile dar am luat Alilestrenol si acum e totul in regula. Sa auzim vesti bune! Va pup!
papadie spune:
Vä rog eu frumos sa mergeti la dr. Luci ar fi trebuit sa fi mers pina la ora asta nu sa stai dupä noi pe forum:(((( Imi pare teribil de rau si nu vreau sa va sperii dar eu asa am pierdut doua sarcini!!! Mergeti urgent la doctor...asteptarea nu e buna! Sarcinile mele erau in saptamini mici dar la tine Luci poate fi o dezlipire de placenta. NU mai sta!!! Poate sa fie doar o alarma falsa dar e mai bine sa stii. Ce sens are sa te chinui tot weekendul??? Te rog sa nu te panichezi dar, pentru Dumnezeu, mergeti la doctor! Nu stiu cum sa fac sa ma scuz ca v-am spus toate astea ...nu vreau in nici un caz sa va sperii. Iertati-ma, va rog, si dati-ne de veste ca sunteti bine!
ralu spune:
Draga papadie,
Cred ca sora mea va sta pana luni asa. Nu a putut sa mai faca programare pentru astazi, iar doctorul ei este de negasit. Nu raspunde nici pe celular, nici la cabinet, nici acasa. La alt doctor nu vrea sa se duca. Eu sunt tare ingrijorata si pot decat sa ma rog la Dumnezeu sa nu se intample nimic rau.
Sora mea sta in pat, are greturi foarte mari si o mai doare din cand in cand abdomenul. Abia astept sa vina ziua de luni.
Multa sanatate la toata lumea!!!
Ralu-mamica Ioanei