Nelamurire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Vai,vai, vai! Nici nu stiu ce sa mai zic! Sa mearga la Urgenta! Nu imi vine sa cred ca vrea sa stea asa pana luni!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Ralu,Lucia ,poate fi o insuficienta hormonala si nu e bine dar asta se poate rezolva cu utrogestan.Mai poate fi si o problema cu colul,mai ales daca are contractii si atunci poate e nevoie de cerclaj,oricum trebuie mers urgent la dr! Luni e prea tarziu! Iar daca doctorul nu raspunde la telefon si nici nu ed de gasit mai bine il schimba ca tot asa poate pati si mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dragele mele fete,

Sa stiti ca i-am aratat sorei mele raspunsurile voastre, si datorita voua ieri la pranz s-a dus la urgente. I-a facut ecografie transvaginala plus inca ceva care nu a retinut cum se numeste. A gasit-o in regula. Au spus ca una din 4 femei are simtomele astea in primele luni si ca sarcina merge bine. Datorita ecografiei transvaginale, au detectat si inima bebelusului si au si auzit-o. Deci totul este foarte bine. I-a facut pe loc analize de sange si totul i-a iesit bine. Maine (luni) se va duce si la doctorul ei ginecolog.

Multumesc pentru tot si multa sanatate!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

LA DOCTOR RAPIIIID !!!!!!

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu am avut la fel cand eram in 4-5 saptamani de sarcina. Apoi din nou, dupa inca o luna, ambele cam in jurul zilelor in care imi venea normal ciclul. Am fost la doctor, s-au alarmat si m-au trimis la ecografie, unde s-a dovedit ca totul a fost in regula. Bb are acum 1 an si 2 luni. Si mama mea a avut la fel. Deci se poate sa nu fie grav, dar trebuie neaparat confirmat de doctor. Am vrut doar sa va mai linistesc putzin, poate nu e nimic. Totusi, nu statzi, ca sa nu va ducetzi la altcineva, trebuie sa mergetzi la doctor cu orice pretz.
Sanatate si sarcina ushoara!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ralu bine ca s-a dus la dr! Si foaarte bine ca e OK! :-))))
ruxij asa am avut eu la a doua sarcina dar din cauza singerarii abundente bebelusul nu a rezistat:-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Multumesc mult mamici care aveti grija sa raspundeti celor care au nevoie de cate un sfat. Am fost la dr., dar nu am gasit-o pe a mea insa avea o inlocuitoare care a fost foarte draguta si m-a consultat.
Mi-a facut o fiola de gravibinom, iau in continuare utrogestan si surpriza mi-a facut primul examen ecografic unde am vazut ca totul este in regula. Ea zice ca este vorba de o insuficienta hormonala si trebuie putin ajutat cu progesteron pentru a se putea fixa bine sarcina.
Nu ma steptam sa ma emotionez asa de tare, tinanad cont ca sunt la a doua sarcina, cand l-am vazut pe bebe la ecograf. Isi baga manuta in gurita si se misca de zor pe acolo. Mi-au dat lacrimile si am fost foarte emotionata, la gandul ca in burtica mea este o noua viata. Sunt momente unice pe care le doresc sa le traiasca toate cele care-si doresc acest lucru. Acum voi sta o perioada acasa iar maine ma voi intalni cu dr. mea care imi va da mai multe amanunte. Deocamdata trebuie sa stau cuminte fara sa fac efort.
Multumesc inca odta mamici grijulii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lucia :-))) Bravo, bine ca e totul bine!
Incearca sa stai cit de mult poti in pat.
Pupici pe burtici************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

ralu ma bucur ca sora ta este bine.
a avut efect discutiile si si-a schimbat
parerea.
eu ma bucur foarte mult pentru acest forum.
cum la noi in familie nu prea sa discutat despre
anumite lucruri ce le gasesc importante. M-am bucurat
cand am gasit aici raspunsuri.
Multa sanatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

ralu ma bucur ca sora ta este bine.
a avut efect discutiile si si-a schimbat
parerea.
eu ma bucur foarte mult pentru acest forum.
cum la noi in familie nu prea sa discutat despre
anumite lucruri ce le gasesc importante. M-am bucurat
cand am gasit aici raspunsuri.
Multa sanatate .

Mergi la inceput