Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Zuzilici , superbe pozele, superbi parinti, iar de bb, nici nu mai vorbesc! Sa ai noroc de ea !
Mephala , da, a fost bine la mama acasa, dar si in Bucuresti e ok (aici, fiind singura, nu ma bate nimeni la cap cu nimik! ). Te felicit si pe tine pt al doilea baietzel si te vad in viitor o mamica tare rasfatata de flacaii ei!
Delidana , aseara cand m-am urcat pe cantar aveam 61,200 si cand m-am trezit aveam 61,400 . Si zau ca n-am dormit in frigider! Poate trebuie sa schimb bateria ceasului!

Am mancat multe acum de sarbatori, dar vad ca nu s-a pus. Adevarul e ca am incercat sa asociez corect alimentele, chiar daca erau mai multe cantitativ. Si-am baut si mult ceai verde. Asa ca, sunt happy ca nu m-am facut purcica, asa, ca de Craciunul trecut!

Roxana n-am uitat rugamintea ta, deocamdata sap dupa informatii.

Crystina, simpatica faza cu popa cel obraznic!

Va pup pe toate celelalte si mai revin azi!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Carolinah, ti-a facut sotul cel mai frumos compliment!

Tzunica, bine-ai revenit la rutina. Ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de cei dragi.

Dragelor, am pus cateva poze mai recente cu Iustin. Am scapat si vreo doua cu mine...cert e ca nu ma pot suporta in poze (sunt grasa si ma asteapta inca 10 kile, cel putin).
Aici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Carmen, te inteleg perfect cu pozele! Nici eu nu am poze cu mine gravida cu fetita nr 2 decat din primele luni cand imi era rau si slabisem zdravan. Si am poze de dupa nastere si sunt oribila, dar sotul nu ma lasa sa le sterg ca sunt amintiri. Ma rog... In alta ordine de idei, tu esti foarte frumoasa la fata, asa ca eu una nici nu-mi aduc aminte daca ai poze si cu corpul expus... Si de cate ori ma uit la Iustin, imi aduc aminte de fetita mea mica. Asa ochisori albastri are si ea...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Carolinah, chiar te-as ruga sa pui niste poze cu fetele tale si cu tine. Nu-mi amintesc sa le fi vazut (scuze daca ma insel).

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Adevarat A Inviat! Adica buna dimineata. Pentru raport: sint tot la 74; am luat jumatate de kg de sarbatori, care s-a compensat cu jumatatea de kg pierduta saptamina trecuta.

Zuzilici, felicitari, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! Am vazut pozele, sinteti o familie frumoasa.
Carmen, felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare.
Miha, bine ai venit! Multumesc pentru detaliile cu regimul cu semintele; pentru mine e cam greu, dar o sa incerc piinicile de la Ana.
Cami, iti tinem pumnii sa ne dai vesti de cit mai repede.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Carmen, fara suparare, dar mie imi place sa fiu anonima pe net. Numele meu si ale fetelor sunt fictive si nu pun nici poze. Persoanele de pe net cu care am contact personal stiu cum ma cheama si cum arat, dar pentru restul sunt un nume. Acesta este si motivul pt care nu particip la intalniri largite. Probabil ca sunt putin paranoica, dar imi place sa cred ca astfel imi protejez intimitatea (si suguranta) mea si a familiei mele.

(dar recunosc ca imi place sa ma uit la pozele altora...)

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Ne-am intors de la tara , am avut un Paste de kk. In noaptea de Inviere am fost cu Onitza la spital ca a facut febra foarte mare, mie nu mi-a trecut raceala nici acum.
Nu mai am calculator acasa , s-a stricat.Acum sunt in vizita si profit putzin, am stat cu gandul la Zuzilici.

ZUZILICI sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!Saptamana asta sunt libera , asa ca abia de saptaman viitoare putem sta de vorba.

MEPHALA o sa fi soacra cu 2 nurori?

Nu pot sa mai stau la calculator, va pe toate!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Carmen, fara suparare, dar mie imi place sa fiu anonima pe net. Numele meu si ale fetelor sunt fictive si nu pun nici poze. Persoanele de pe net cu care am contact personal stiu cum ma cheama si cum arat, dar pentru restul sunt un nume. Acesta este si motivul pt care nu particip la intalniri largite. Probabil ca sunt putin paranoica, dar imi place sa cred ca astfel imi protejez intimitatea (si suguranta) mea si a familiei mele.

(dar recunosc ca imi place sa ma uit la pozele altora...)

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Nici o suparare! Fiecare cu opinia si convingerile lui.

Album Iustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

MEPHALA o sa fi soacra cu 2 nurori?

cam asa ceva

Sanatate Onitzei si tie!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata de la o zombi :-)
Raport; stagnez cu cele 2 kg in plus si nu am mancat nika de duminica, doar cafea ca fi`mea m-a terminat oleaca :-)
Zuzilicea - felicitari pentru frumusetea de fetita !
Mephala - te-am mai felicitat o data da` nu m-ai vazut so, felicitari pentru feciorul al 2-lea, sarcina usoara in continuare ! Vazut ochios smecheros si tare frumos !
Pup gasca, de maine sunt pe baricade si ma tin pana slabesc ! Ce tare sunt in vorbe, nu ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput