Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cum subiectul anterior nu este inca inchis, eu am postat tot acolo... Abia acum am vazut ca Delidana a deschis subiect nou, asa ca repet postarea...scuze...

HRISTOS A INVIAT!
Intru si ce vad - veste buna ! Zuzilici - sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!

M-am intors si eu din mini-vacanta de Paste - cu ceva "greutate" - adica 78.5 kg...acum , dar zilele trecute cine ... Nu-i nimic, nu disper, ca de azi, gata, pe linga miscare am inceput sa tin si regim. Nimic spectaculos, doar fara dulce, fara sucuri, fara piine, paste, cartofi samd...
Oricum pina pe 3 iunie cind mergem la o nunta peste hotare mi-am propus sa cobor sub fatidicul numar de 70 kg...asa ca sper sa ma sustineti!
Meniul de azi:
MD: o felie de drob, 2 ridichi, 2 feliute telemea sarata si o cana de ceai cu indulcitor
Prinz: gratar piept pui cu salata (salata verde, rosie, ridichi, castravete, fara ulei).
Pentru cina o sa mai vad, dar cred ca niste iaurt degresat.
..............
Intre timp am mincat si prinzul, iar acum bag muuuulta apa! la toata lumea!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen (mephala) - am vazut pozele tale - ai un baietel tare frumos! felicitari pentru al doilea (sper ca am inteles bine?!)
Am vazut si pozele cu micuta Isabella - inca o data sa va traiasca!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daria, Gabriela, multzam de aprecieri.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Caut pe net o sala buna de sport, si una cu electrostimulari sau impachetari ... banuiesc ca voi ati discutat de mult despre asta, dar daca stiti vreo-una prin sectorul 3 (dar nu neaparat) va multumesc anticipat.

Incerc si eu sa maninc cit de cit mai sanatos; azi:
MD: 2 banane
Prinz: salata de rosii, ardei ,castraveti, ridichi + brinza topita + piine
La cina nu stiu; oricum, daca reduc dulciurile, o sa se simta bine la cintar.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am uitat sa postez meniul. M-am dezobisnuit in post, se pare...

- 1 felie de cozonac cu o cana de lapte
- salata grecesca, 1 chifla
- salata orientala
- fructe si crema de cremsnit (foile nu-mi plac)

Nu neaparat de regim, dar nici prea ingrasator. Incerc ca ma mentin vreo 2 saptamani la greutatea asta, ca sa nu creez socuri organismului dupa post si sa pot slabi ulterior.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,
Carmen, frumoase poze, ce a crescut Iustin, e flacau in toata regula! Tu esti o frumoasa, nu stiu de ce ai complexe de greutate acum, cind esti gravida si ai o scuza.
Tzuni, stai linistita ca 200g in plus sint ca si inexistente.
Carolinah, vad ca si sotul tau are talent la complimente mai...neobisnuite.
Ieri a fost aniversarea noastra si am iesit cu sotul in oras la un restaurant libanez....imi place foarte mult mincarea servita acolo, in special kebabul si hummus.
Mariana, azi la un supermarket in oras am gasit ciocolata cu 78% cacao, mi-am luat si eu una de 100g (vreo 500 si ceva de calorii), sa am in caz de urgenta daca ma pocneste pofta de ceva dulce. O incep cind ma reapuc si de ca sa nu ma simt chiar foarte vinovata.

Meniul:
MD: 1 banana, 1 kiwi, cereale cu lapte de soia
P: mincare thai: supa de tofu cu ciuperci, 1 copanel mic prajit, citeva linguri de orez, varza oparita (ca supa nu pot sa-i spun )
C: o supa japoneza, gyoza (un fel de galuste umplute cu carne), o prajitura cu capucino. Mai bine n-o mincam ca mi s-a facut si rau dupa ea.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, 'La multi ani fericiti impreuna!' Si un bebe cat mai repede...sau...cand vi-l doriti.
Referitor la grasime..asta e obsesia mea (cu scuze sau fara)

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, multumesc de urare. Bebe o sa mai astepte o perioada.
Fetelor, am modificat lista si pentru cele care au slabit: Mamicadulce, Carolinah, Mariana si Lacri.
Multe fete n-au dat raportul, banuiesc ca ori sint inca in vacanta ori le e frica de , desi am zis ca la raportul de saptamina asta nu-l scot.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Hristos a inviat !

Zuzilici, ai o fetita superba, o dulceata ! Sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de ea ! Este minunata, cred ca sunteti tare fericiti !

Fetelor, azi sunt pe fuga, dar vroiam sa intreb daca se mai da raportul saptamana asta sau zicem pas? Dimineata eram la 60,1, chiar m-am mirat, ca dupa sarbatori mereu o luam in sus.

Va pup, revin mai tarziu.

Anemona

Mergi la inceput

Anemona, se da raportul, asa ca felicitari si tie pentru ca ai slabit!

Mergi la inceput