Nou stil de viatza (99)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana1974 spune:
plin de porci doamnelor, noroc cu masina lui Mik ca le ia fatzau'
presimt miros de floricele pt next week, ce ziceti?
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Delidana spune:
Pai Roxa-boxa, eu nu stiu ce sa zic, tinem degetele incrucisate, batem in lemn si scuipam de 3 ori in sin, poate poate s-o adeveri ce zici tu.
Hai sa mai vina o
ca sa facem scor egal cu
. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Buna dragelor si Hristos a inviat ( Adevarat a inviat! )!
DeliaLa multi ani fericiti impreuna! 
Si ca tot pomeneai de
iata-ma
: ieri dimineata aveam 59 de kg! M-am urcat de nu stiu cate ori pe cantar, din diferite locuri ... incepusem sa cred ca s-a stricat!
Am fost foarte rezervata cu mancarea, mai ales pentru ca am tinut tot postul si in noaptea de inviere, dupa ce ne-am intors de la biserica am mancat o feliuta de drob si dupa aceea mi-a fost atat de rau
, incat am crezut ca mor! Nu am mai aparut pentru ca de 3 zile tot am invitati. 
Zuzilici sunteti o familie superba, care radiaza de fericire ... printesa mica si bucalata e o scumpete, nu ma mai satur sa ma uit la ea! Ai toata admiratia mea: ai lucrat pana in ultima saptamana de sarcina ( full time ), ai luat maxim 11 kg, din care numai Isabella a avut aproape 4 kg! Iar dupa asa o nastere grea arati excelent! 
Carmen nu stiu unde ai pus kg la care faci referire, nu se vede nimic, arati excelent, iar Iustin s-a facut un scump! 
Mamicadulce imi pare rau ca ai fost asa de trista de sarbatori, sper sa reusesti sa te linistesti si sa iasa totul asa cum iti doresti! 
Ioana75 Multumesc pentru urari! 
Anemona Felicitari pentru slabit! Tine-o tot asa! 

Tzuni Felicitari pentru mentinere ( 200 gr. nu inseamna mare lucru ) 

Daria, Crystina, Miag, Eftimie C, Carolina h, Sigrid, Roxana, Justassmallkiss, Mik, Sabina, Mamamariana, Puskin, Nastad, Georgiana si scuze daca am uitat pe cineva

Cami
anemona spune:
Delidana, multumesc
Cred ca am redactat in acelasi timp, credeam ca saptamana asta nu se pune, ca la ce tentatii s-au vehiculat pe aici... noroc ca nu sunt asa gospodina ![]()
La multi ani !!! Sa fiti la fel de fericiti si peste 100 de ani ! Si nu mai asteptati prea mult cu bebe, urmati exemplul lui Zuzi
.
Cami,
multumesc pentru incurajari, tu meriti si mai multe felicitari, ai reusit sa slabesti desi ai si gatit atatea bunatati, asa ca
Zuzilici, ce face printesa mica? Ai laptic pentru ea? Te lasa sa dormi sau faceti plantoane cu ea in brate? O pupacesc pe printesa mica 
Gata cu huzureala, maine merg la sala, ca o sa-mi expite abonamentul si nu termin cele 8 sedinte mari si late pe care le-am luat.
In weekend o sa merg la Sibiu si sper sa ma intorc mai supla de acolo
, ca nu prea o sa am timp de mancat. Cursuri, cursuri, cursuri...
Va pup, sa aveti o noapte linistita !
Anemona
Zuzilici spune:
Dragelor multumesc de felicitari, urari si complimente.
Noi suntem inca in perioada de acomodare, asa ca prea mult timp liber nu avem. Citim pe ici si colo atat cat putem sta. Dar pentru ca e primul bebel stiti si voi cum e
... la fiecare scancet ma duc sa verific cum stau lucrurile.
In orice caz sunt un pic dezamagita de greutatea mea.
M-am cantarit azi dimineata si am 80 kg.
In concluzie in 5 zile de la nastere n-am pierdut decat 7-8 kg, din care aproape 4 au fost Isabella.
M-asteptam la mai multe. E-adevarat ca nu tin nici un regim, dar traiam cu impresia ca daca alaptez or sa se topesca kg. cat ai zice "peste".
Am sa dau si eu raportul lunea doar asa ca sa stiu cum evoluez. Dar va spun de-acum ca nu fac nimic ca sa slabesc, nici vorba de regim sau gym in conditiile mele actuale.
V-am
pe toate inca o data si spor la slabit tuturor.
Zuzilici
de Isabella Maria
Eftimie C. spune:
Hristos a inviat!
Vin si eu dupa un mini-concediu si va urez tot binele din lume.
Merg sa
din urma si ne mai auzim....
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
szivarvany spune:
Zizilici - poi decat 6 kg ca mine, din care Giulia avea 3,700 kg ... e bine, sanatoase sa fiti ! Felicitari inca o data si spor la munca de mamica ! 
Pup la gasca, azi beau lapte si pap iaurt ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mephala30 spune:
Zuzilici, eu zic sa te abtii de la raport si sa alaptezi linistita primele 3 luni. Apoi, putin cate putin incepi sa mai lasi din 'pofte interzise'. Si nu ai motive sa fii necajita, asteapta doar sa mai treaca timpul si-ti vei reveni la kg.
mamicii si ingerasului
Cami, felicitari pentru noua greutate. 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Incepo prin a ma lauda: Pt ca de Paste nu mi-am cumparat nimic, m-am dus ieri la shopping cu intentia de a-mi cumpara o hainita, ceva... Si m-am intors de la magazin cu un .... home cinema! O frumusete! Si pt ca la DVD-uri ma uit stand in pat mi-am cumparat o perna noua si o lenjerie de pat pufoasa, un halat nou de baie si un prosop mare. Asa ca ma auto-rasfat!![]()
Zuzilici mama, nu plange pt kilogramele alea! Lasa ca le dai tu jos in timp, ca te stiu ambitioasa tare! Mai bine indreapta-ti gandurile acum spre Izabella, ca la kilograme ai timp sa te gandesti mai incolo!
mephala, am ras cu lacrimi cand l-am vazut pe piciul tau in maieu stand pe pat cu picioarele incrucisate si sprijinit intr-o mana! E mortal! Hahhaha, o sa fie mare crai! Sa-ti traiasca si sa ai noroc de el!
delidana, am o curiozitate: mancarea thai o prepari tu sau o cumperi?
cami sa stii ca mi-a stat inima in loc cand am citit 59 kg!!!! Nu se poate ca tu sa reusesti si eu nu! Si eu vreau. Imi doresc sa vad acul cantarului acolo, la 59 si-apoi ma opresc. O sa-mi fii exemplu!
Roxana, inca sap...
meniul meu de azi:
D: un iaurt de fructe
P: branza de vaci cu renclote
S: o salata de verdeturi cu un ou fiert.
2 l de apa + vitamine + voie buna
+ 2 filme (inca nu stiu ce)
Va pup pe TOATE FETELE si revin!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt rupta - azi am avut ora cu antrenorul personal si pot sa va spun ca a scos untul din mine! Azi mi-a facut programul pentru partea inferioara a corpului, urmeaza si programul pentru partea superioara. In concluzie ma voi duce in continuare de 3 ori/saptamina la sala, o zi pentru partea inf, una pentru partea sup si o zi de aerobic (ma rog, diferite - step, tae bo, etc) plus relaxare la piscina si ceva sauna. Acuma sper ca programul asta plus regimul alimentar sa ma ajute sa ajung la 70kg pina pe 3 iunie cind ma duc la nunta unui prieten la Barcelona...voi ce ziceti?
Aseara am mincat o felie de drob, citeva ridichi, o rosie, un castravete, ceapa verde, un ou si citeva felii de brinza. La culcare un iaurt degresat.
Meniul de azi arata astfel:
MD - 2 feliute de piine prajita cu philadelphia light, 1 iaurt degresat, o cafea decof
Prinz - 2 copane de pui (facute la cuptor cu sos alb) si o salata (salata verde, rosie, castraveti, ridichi)
Cina - cred ca la fel ca ieri.
Va pup pe toate! 
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.