Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, foarte frumoase pozele, se vede ca sinteti fericiti iar Izabela e o papusa roza si dulcica.
Pentru raport, 66.5 kg, adica stagnare.
V-am pupat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am ajuns si noi acasa. A fost super, am trecut si pe la Ipotesti (lac), iar vremea a tinut cu noi. O zi superba!

Zuzilici, o frumusete de fetitza aveti!

Ioana, unei mamici ocupate si Deliei!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Paste mielul fericit, oul sade inrosit, ( de rusine s-a scumpit), iar iubitul iepuroi sa va aduca euroi. Fericire ,sanatate, mult noroc si spor in toate!
HRISTOS A INVIAT!!!

O urare ptr. toate !!!

Dragele mele azi nu am indraznit sa ma uit la cantar, dar sa il "calaresc".Asa ca nu ies la raport. Nu pooot!!!
Zuzulicu...sunteti neshte frumusei .Va doresc asa sa ramaneti toata viata.Frumosi si fericiti!!!Iar puiului tot binele din lume!!

Florile mele: http://community.webshots.com/album/549408962VMpRxt
Perlutza mea: http://community.webshots.com/album/549408998XEKeMr

-----------------------------------------------
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara dragelor.

Zuzi,sa va traiasca printesa....e o papusa dulce foc.

Cristina,n-am ce face in perioada asta...sunt ocupata tare.Plec dimineatza inainte de 7 si mai intru in casa dupa ora 6 seara...pana ii dau mancare la pitic,pana o spal,pana o pregatesc de culcare...mai am si treburile casei...de invatzat nu mai spun....sunt in criza totala de timp si un mare stressssssssss....dar trec ele lunile astea si imi revin.
Pupici tie si la pitica.

Carmen si tie,lui Iustin si bebelului din burtica, multi pupici

Am facut sandwichurile pt maine si ma duc sa invat la psihologie

V-am pupacit!!!

Poze Delia:http://pg.photos.yahoo.com/ph/justasmallkiss/detail?.dir=/4746re2&.dnm=45ddre2.jpg&.src=ph

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

PS: stagnez la kg!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Hristos a inviat!
Zuzi felicitari!sa va traiasca printesa si sa va aduca numai si numai bucurii!Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si sa mult noroc in viata!
vin si eu la raport:54 kg.mai nu stiu cum dar asa arata cantarul ,jur!
ori ca saptamana trecuta am tinut post iar vineri si sambata am avut o graoza de treaba si pe deasupra am fost si racita si nu am mai avut timp pt mancare ci numai pt apa ori chiar nu am exagerat cu papa zilele astea de pasti .
mai am un pas pana la realizarea dorintei mele de 53 de kg.............dar va spun sincer ca nu ma opresc aici mergem mai departe ca nu sunt chiar asa de multumita de cele 54 de kg ale mele (parca tot plinuta sunt) si mai vreau sa mai dau vreo 3 kg asa sa ajung la 50
asa ca nu scapati de mine asa usor.va mai stau pe cap
sper sa nu mi se suie la cap ca am scapat asa usor zilele astea si sa nu ma infing in mancare ..........ma tin tare
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioana (justasmallkiss), m-ai dat gata, sunt varza!!! Delia ta arata exact cum eram io cand eram mica, vai, nu-mi vine sa cred, imi vine s-o mananc, gata, sunt nostalgica, ma duk sa . E adorabila!!!

Delidana, boss, de dimineata cre' c-aveam vreo 59.6 kg...

de miercuri ma bag la ceva dieta cu fructe, de la o prietena, ne vom sustine reciproc...si din pacate voi veni mai rar, din cauza de task-uri multe si grele, dar va tin eu la curent!

tuturor,
Roxa-boxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mi-e tare rusine...sefa, pune la mine o turma de ....am +1kg...
Recunosc cu mana pe inima ca am mancat...ca sparta!Nici nu se putea altfel, cu atatea vizite si mese in familie...Da' eu zic totusi ca e o greutate artificiala, se da jos numaidecat(sper) pana saptamana viitoare!

la fete si felicitari celor care au reusit sa se mentina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,!!!
eu am slabit de Paste,desi nu pot sa zic ca n-am mancat..si tort,so drob,friptura..numai ca am avut un Paste foarte trist si cred ca numai ieri am slabit un kil,desi nu m.am abtinut de la mancare.
Partea buna e ca azi dimineata arata cantarul 80.300,poate maine ies iar din prag.
Partea "proasta" e ca vineri mergem in concediu,doua zile la sigrid,apoi la soacra-mea pentru nunta de care v-.am spus si...iar adio pragul meu.E ca un facut,v-am spus eu.
Va doresc o saptamana formidabila,dragelor!!!
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!

Zuzilici, felicitari pt fetita dulce si mare si sanatoasa! M-am uitat si eu la poze si mi-au dat lacrimile...

Carmen, felicitari pt baietel de la burtic!

Eu stau f bine la raport, ca dupa 7 saptamani de post am fost f ponderata cu mancarea, de teama sa nu mi se faca rau. Asa ca (de unde in Joia Mare aveam 57.9) pt raport am 58.4 Kg, si sunt multumita, ca am papat putin din fiecare, inclusiv delicioasele prajituri facute de maica-mea. Dar nu cred ca am pus pe motiv de mancat mult, ci pe motiv de schimbare de mod de alimentatie, de la post la dulce.

Asa ca mergem inainte, mai ales ca de saptamana viitoare incepem din nou sportul in familie, ca singura nu prea am avut spor. Dar acum a ajuns si barbatu-meu la concluzia ca prea s-a slabanogit si e cazul sa faca ceva, asa ca vom face din nou sport la domiciliu impreuna. Si ca sa inchei intr-o nota "optimista", sa va spun ce compliment am primit de la barbatu-meu (care m-a cunoscut si s-a indragostit de mine cand aveam 10 kile in plus)... Mangaindu-ma tandru, mi-a spus ca parca isi plimba degetele pe gard (coastele mele). Ahhh, multumesc frumos, iubitule, esti foarte amabil!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput