Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce suisuri si coborasuri? A editat Mamica mesajul...n-am fost pe faza.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va pup fetelor.Hristos a inviat si un Paste fericit va doresc.
Eu scriu iar pe fuga cat e pitica in baie...noi tinem calculatorul tot fara curent pt ca altfel nu ne putem intelege cu Delia,care vrea numai la desene animate.

Zuzi felicitari pt minunea adusa pe lume,sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa.Sanatate multa si tie.

Carmen,pe fuga am citit...dar sper sa fi vazut bine...vine barza tot cu un golanas,nu?Felicitari si tie si sarcina usoara in continuare.Pupici dulci lui Iustin.

Doina,Cristinutza...va pup dulce si pe voi si papusile voastre.

Pup si salut si celelalte fete...Tzuni,Delia,Mia,Carmen E,Daria...si toate celelalteeeee si inca o data sarbatori fericite.

Eu sunt ok...dar in criza de timp pana termin cursul.O seara buna in continuare.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor multumim mult de urari si asa cum stiti ingerasul nostru se numeste Isabella Maria, s-a nascuta natural (cu epidurala) in Vinerea Mare pe 21.04.06, cu 3890 kg, 51 cm, AGAPAR 9. Cadou mai frumos nici ca puteam primi cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste! Anul acesta Sfintele Sarbatori au fost parca mai Fericite, Luminoase si pline de bucurie, liniste si implinire sufleteasca.

Christos a Inviat! va ureaza cu drag Isabella Maria impreuna cu mami si tati.
P.S. Avem poze chiar sub semnatura puiutului.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Zuziiiii,felicitari din nou ma gandesc cu drag la voi,mi-aduc aminte de nasterea mitzului meu!
Mi-e dor sa vad bebe mic,dar nu pot deschide pozele tale!!!te rog,fa ceva cand ai timp:)
te pupam,si pe fetita!!!sa ne spui mai multe despre cum a fost,cum te simti,CE simti!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mami dulce , lasa mai fata sa-si traga sufletul, sa scape de "depresiunea" post partum, sa apuce sa-si dea seama pe ce lume traieste.

Zuzi, iti doresc multa putere si curaj, mai am vagi amintiri despre perioada imediat dupa ce am nascut, e frumos, dar e si foarte greu. Noi suntem alaturi de tine si ne gandim cu drag la tine si micuta Isabella Maria. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.

Fetelor, ce faceti? Sper ca nu bagati la intuneric asa cum am facut eu pe la 20:30... acu ma dau rotunda ca inca nu se impart bice

R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Zuzi, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Multa, multa putere de acum inainte..of! de-abia astept s-o vad pe micuta!

Ioana, tot ocupata esti..bafta la curs, sa-l termini cu bine si multi pupici Deliutzei!

Ma duc la nani!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Hristos a Inviat!

Zuzilici, sa-ti traiasca copila! Tu aratzi infloritoare dupa nastere. Se pare c-ai nascut destul de usor.

Eu am avut ghinionul sa-mi iasa destul de buni cozonacii. Am facut unul cu nuca si unul cu rahat (mama ce pofteam cozonac cu rahat! de am dat 3€ pe 150g de rahat) Am papat si fripturica de miel miam-miam.
Ieri am fost la padure, am facut picnic acolo si ne-am plimbat un pic, mai mult alergand dupa copii.
Pentru raport: 68.5. NASOL. Ma invart in cerc! Tre sa ma apuc de vreo cura drastica. Bina c-a trecut Pastele (ma gandesc cu groaza ca la sf lunii mai e ziua lui Anaïs).
Pe aici nu-i liber azi ( a fost lunea trecuta, de Pastele Catolic) asa ca azi sunt pe baricade la job!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bey! io nu vreau azi la raport! daca ziceti ca tre, io va scriu, da ma jur ca nu vreti sa stitzi ...mai stau sa vad, poate pana deseara mai scad

Zuzi, am vazut pozele printesei, ieri nu am fost atenta, poza asta mi-a placut cel mai mult:
Isabella la o zi acasa, in carucior si aia cu voi 2, ultima, la spital, cand Isabella e roza si finutza :)) si tu esti fericita :)) si ti-a mai trecut oboseala.

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Zuzi, am vazut pozicile..sunteti o familie tare reusita! Printesa este super, tu esti dulcica rau iar tati e tare mandru..Multi pupici!

Pentru raport: +750 de grame.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Pentru raport - 72.4 kg.
Asta e pentru ca am mancat o gramada de cozonac... am renuntat la mancare pentru cozonac.
Zuzilici, felicitari si refacere usoara.
Mai scriu zilele astea. Azi am avut o zi grea la scoala si ma asteapta altele 2 la fel.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput