Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, ce slujba, ca dormeam amndoi la ora 22. Am cazut franta, eu din cauza bucataritului, Iustin de cat a hoinarit afara cu tat'su.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Paste Fericit tuturor!
Credeam ca n-o sa fie nimeni pe forum azi... Eu stau pe acasa si maninc salata de beuf, mai am un pic si o termin. La mine asta e mincarea traditionala de sarbatori: Paste, Craciun, Anul Nou....
Despre tort...hmmm...cum sa zic..., pot spune ca am dat-o in bara cu brio, dar sa vedem si partea plina a paharului, probabil ca m-a scutit de vreun kg-doua in plus.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Io m-am uitat pe net pe Realitatea la slujba, i-am aratat si lui Lilly. S-a aratat foarte contrariata in momentul in care se lua Lumina si i-a spus lui Ryan :"naughty man-playing with fire" (se referea la popa ca e obraznic ca se joaca cu focul).

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Delia, lasa ca-i bine si asa! Si io la dulciuri is cam in plop..Mi-am luat si eu ieri niste floricele invelite in cioco alba..o sa ma rog si eu poate nu le-or fi iesit astora bune.

Mergi la inceput

Si eu suspin dupa cc pasca si cozonac. Astept maine sa pap la mama.

Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, sa maninci o felie de cozonac si pentru mine , mai ales daca e cu nuca.
Crystina, lasa acuma, sa-ti fie de bine. Haioasa faza cu "naughty man".

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia, fii linistita, voi manca pe putin 4=5 felii. Nu deodata, ci in timp
....a, te-am ajuns la nr. de kile.

Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, sa papi si pentru mine vreo 3 felii de cozo si o portie-doua de pasca..yum-yum! Distractie placuta la parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hristos a inviat!!!!!

Am fost aseara la biserica si puiul meu,profund neastamparat in general,a fost atat de cuminte...am ramas inmarmurita de comportamentul lui. Pana dupa 12 a fost atat de dragut ca ma uitam la el si-mi dadeau lacrimile de cat de mult il iubesc,nu ma puteam opri sa nu-l sarut,cred ca imaginea asta n-o sa mi se stearga niciodata din minte.
Am stat in fata,el pe un scaun si a tinut tot timpul lumanarea,imi cerea foc sa o aprinda si eu tot ii explicam ca acusa iese popa si ne da lumina.Cand auzea popa,intreba de papa,adica de tati

.
In rest drobul e de vis,dar tortul,desi bun, mi se pare prea dulce,imi pare rau ca nu mi-am luat unul Sacher,am stat un sfert de ora sa aleg intre martipan si sacher si probabil,orice as fi ales m-as fi gandit la celalalt

Va urez din suflet o zi frumoasa alaturi de familiile voastre si pace in suflet si in case!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!
Mamicadulce, imi pare rau de ceea ce ti se intimpla...eu sper sa fie doar o furtuna intr-un pahar cu apa...fiecare casnicie are suisurile si coborisurile ei...curaj, noi sintem aici si te asteptam daca vrei sa te descarci.
V-am pupat si ne mai auzim miine!

Mergi la inceput