Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

leeloo2004, eu zic ca ai sanse sa-ti atingi scopul in ceea ce priveste kilogramele! Bafta multa! Apropo, la ce sala mergi?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Tzuni, fata mea, tu ai 1.78 si Cami are 1.65, nu stiu daca ai remarcat acest aspect...

Zuzi, din experienta mea inca proaspata iti spun ca mai dai jos vreo 3 Kg in urmatoarele 2-3 saptamani, dar dupa aceea trebuie sa ai grija sa nu iei din nou. Ca eu asa am facut si am mancat ca in ultimele luni de sarcina si am inceput sa iau din nou in greutate. Asa ca am lasat naibii dulciurile si prostiile si am mancat sanatos si am alaptat copilul 10 luni (6 luni exclusiv, desi munceam deja, dar pompam) si la 6 luni eram ca noua (si luasem vreo 14 Kg). Asa ca eu zic ca daca te setezi pe mancat sanatos si suficient, vei da si tu jos si va avea si Izabella ce manca.

Eu azi pap asa:
- telemea cu rosii si putina painica
- mamaliga cu branza si ou
- salata mixta
- fructe

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!!!

Pentru raport, cu intarziere, 65.1 kg!!!!!!

sherifa Delidana, pls trece-mi si mie in listuta noua greutate, ca sunt tare mandra de ea

zuzilici mamici de printesa iubita, ti-am zis eu ca in vinerea mare nasti?????????? Ai vazut, stie Mia ce zice...
Isabella e o frumoasa...mi-au placut pozele si mami e la fel...si tati....

leeloo (gabriela) mergi la sala we asta????? vin si eu , daca mergi singurica , asa sa fac un test sa vad cum e pe acolo....ma iei? la ce ora?

pupici la toAta NATIUNEA asta de fete frumoase, destepte , slabe si iubite...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia, da, in principiu merg la sala simbata (am din nou programare de la ora 16 cu antrenorul) si cum sa nu te iau si pe tine???!! Eu zic sa ne intilnim acolo pe la 15:30 - e ok cu tine? oricum mai vorbim pina vineri (iti dau pe pm si mobilul meu).

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

va pupacesc!
La multi ani fericiti Delia!!!!!!!!
sunt tare bucuroasa ca lumea din jurul meu a inceput sa remarce ca eu am slabit.eu nu am spus la nimeni ,inafara de voi, ca vreau sa slabesc.am zis ca daca dau cu goarna atunci sigur nu o sa am ambitia sa ma tin.
nimeni nu stie nici sotiorul meu.el a remarcat ca ma feresc putin dar daca ne vedem mai mult seara atunci nici nu prea avea ce vedea .
am fost la iarba verde si toate fetele au ineput :da tu ai mai slabit ,da da ai slabit.ce mare mi-a crescut inimioara,nici nu mai incap pe scaunul asta din cauza inimioarei mele uriose.
sunt tare bucuroasa.
va pup
mai vorbim
multa sanatate.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni te bat ... vrei sa ajungi "femeia snur, fara t--e, fara c-r"? Arati absolut superb asa cum esti, mai bine decat in poze! Ar trebui sa te mentii asa, este suficient cat ai slabit! Are dreptate Carolina h , gandeste-te ca sunt 13 cm diferenta intre noi! Nu te juca cu sanatatea ta, mai ales dupa pneumonia de anul trecut! Eu am inceput sa ma cert deja cu Costin, pt. ca nu vrea sa ma lase sa mai slabesc mai mult de atat, zice ca "sunt apetisanta asa"!
Miag Felicitari pentru ambitie si reusita!
Anemona, Carmen

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamaaaa, ce mult ati mai scris si ce de vesti
Zuzilici, wow ce scumpete mica ai acasa.Felicitari, mamica frumoasa si curajoasa si cu tatic mandru.Sa ne povestesti cum a fost nasterea, ce impresii ai cules de la tati, ce spune proaspata bunica-ajutor de mamica.Vrem sa stim tot
Carmen, si eu ochisorii lui Iustin si pe ai fratiorului
Tzuni, esti sigura ca vrei sa mai slabesti?Eu zic ca esti numa' buna asa.
Miag, cred ca esti singura care a slabit...
Restul fetelor, un pup dulce si de luni promit sa ma alatur voua si sa ne apucam serios de treaba.
Raportul meu e cu si e cam 1kg plus; deci sunt iar in categoria grea.Delidana stiam eu de ce ti-am spus sa nu ma scoti de acolo.E cumva ziua ta si eu aflu, ca de obicei ultima?
Ne-auzim dimineata, ca pe aici e toata lumea si nu pot sta mult pe net.Mai trebuie sa mai si muncesc...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata (la amiaza)!

Delia, la multi ani fericiti impreuna.
Carmen E., ieri a fost aniversarea Deliei si a sotului.
Lacramioara, felicitari. Si la cit mai multe kg date jos!

Aseara mi-am facut urzici cu usturoi si ou (prajite). Meniu de azi:
MD: citeva patratele de pasca
D: salata + cas + drob (2 feliute)
C: restul de urzici cu usturoi si ou

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

[size=3]Bine-ai venit Isabella!!![Sa fii fericita si o asculti pe mami cea frumoasa si curajoasa/size=3]

Zuziliciule..esti f f bine, alapteaza linistita si nu te strsa, ca sa aiba bb lapte!

carmen, esti f frumoasa, termina cu prostiile.
va imbratisez fetelor...

si eu aici...pt 2 zile;-)
am un kg in plus, deci 54.5:(((, insa ieri seara rusii, asa ca sper ca se duce repede.Asta dupa ce se termina ciocolata alba cu lamaie:))))

ma duc sa predau referatul...mai am xeroxuri...mici corecturi...
pup la voi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,
Zuzilici, si eu zic sa o iei usor si sa nu te ingrijorezi prea tare de greutatea pe care ai acum, se vor duce ele kg, vointa sa ai....despre raport mai vorbim cind termini cu alaptatul, pina atunci...
Miag, da sa traiti! Felicitari!
Tzuni, sa-ti stapinesti sanatoasa "cumparaturile". Daca iti plac filmele cu ciinii Husky, iti recomand "8 below", un film care mie mi-a placut foarte mult. Da chiar asa mai Tzuni, vrei sa ajungi o scindurica, ce naiba! Eu zic ca femeia e mai fumoasa cu forme. Tu ar trebui sa fii la mentinere. Mincarea thai nu o cumpar si nici n-o prepar, o maninc doar daca n-am de ales, si cum nu mi-am luat mincare de acasa, a trebuit sa maninc la cantina de la munca. Asta sa-mi fie invatatura de minte!
Fetelor, multumesc pentru urari, intr-adevar luni a fost aniversarea casatoriei noastre.
Gabriela, felicitari pentru sala si tine-o tot asa!
Cami, ai schimbat prefixul!
Lacri, nu-i asa ca te simti minunat cind lumea iti zice ca arati bine?
V-am pupat si mai revin.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput