Nou stil de viatza (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Acu' ca ma lamurisi si eu, iti urez draga Delia-serifa, si la cat mai multi si mai fericiti ani impreuna cu sotiorul tau si bb-i frumosi si reusiti, cand o sa vi-i doriti
Tzuni, mai tu te-ai rasfatat nu gluma...Sa le stapanesti sanatoasa-slaba si frumoasa
Fug la munci

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici! vad ca sunteti ok, bravos!

Uau Tzuni, home cinema, excelent! Inseamna ca tragi cu okiul la greu pe zona artelor la topicul cu filmele bune, mi-am facut si eu acasa o listutza cu filme de vazut! Spor! si Enjoy! Daca vin la Bucuresti, poate ma rezolvi si pe mine cu un film bun, hmm? Si sa stii, ca () Cami are drepate, jur ca nu exagerez, arati de 58 de kg, nu de 59 cum vrei s-ajungi, dar eu iti inteleg cel mai bine piticul de pe creier, ca si io am avut acu o luna 58 de kg si vreau s-ajung acolo iarasi!!!

Dragelor, eu sunt shopoholic rau de tot, sunt bolnava dupa haine si pantofi, sufar ca nu-mi ajung niciodata banii pentru ele si cum imi cumpar o pereche de pantofi in 2 zile realizez ca sunt altii si mai frumosi...cum ma vindec???

mai trec...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Roxa-boxa, toate suntem asa.Si eu mi-am luat pantofi acum cateva zile si acum am vazut altii si mai frumosi, dar si mai ieftini
Suntem niste shopoholliceeee
Mai, eu ma duc acasa la nani; dar mai intai mananc ceva interzis...ca saptamana asta mi-am dat dezlegare.Voi puteti sa-mi dati , ca sa ma mobilizez de luni....
Mai, fetelor, acum Zuzilici nu mai este , ci , nu ar trebui sa refaceti listuta......GATA , am vazut si eu caa s-a scris la acea categorie ce trebuie..mereu vad sau aflu ulltima cate ceva.Ce Doamne iarta-ma e cu mine?Eu cred ca mi-e somn; ma duc acasa la

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai fetelor dragelor si scumpelor, daca erati barbati, cadeam de mult pe spate de atata admiratie ! Adevarul e ca da, ar cam trebui sa trec la mentinere - acum la 61 kg si un pic arat acceptabil. Treaba cu 59 de kile mi-o sufla mereu piticul de pe creier!

...si ca sa vedeti cu e lumea asta, azi la munca 3 tipe mi-au zis "vaaaai, ce-ai slabit! Ce bine arati! Cum ai facut?" . Astept acum barbatii!

Acum ca am home-cinema o sa dau banii pe DVD-uri. Vreau colectie de filme. Ca de carti mi-am umplut casa!

Roxana, daca vii in Bucuresti, sa-ti aduci floricele ca berea si filmul e pun eu la bataie!

EftimieC, multam de urari!

Delidana, catzeii husky sunt favoritii mei. Intr-un an am iesit in parcul cu caini. Era iarna. Purtam pantaloni negri si geaca alba. In fata mea s-a asezat un mascul husky frumos din cale afara, si ma privea cu ochii aia lui albastri tinta in ochi. La inceput am crezut ca are ceva cu mine, ca vrea sa ma atace. Cand colo, a inceput sa ofteze! Stapanul lui mi-a spus ca animalutzul mai mult ca sigur s-a indragostit de mine! Hahhahha, macar cainii s-o faca!

Cami, cat de curand vin la o portie de frumusete ! Te tin la curent.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, da-i doua dupa ceafa piticului, poate ameteste si te lasa in pace. Eu vorbesc, ca si mie mi s-a pus pata ca trebuie sa ajung sub 65.
Eu cred ca dl. Husky te-a confundat cu o dalmatianca si de aceea era .
Eftimie C, mersi de urari.

Meniul:
MD: ananas, cereale cu lapte de soia
P: mincare thai: orez prajit cu ou si niste varza fiarta.
C: 1 felie de piine cu parizer de ciuperci, 1 felie piine cu hummus, 2 linguri de salata de beuf si ardei rosu.
Gata, de miine imi iau sandvis la pachet ca nu mai tine figura. Aproape de fiecare data dupa ce maninc mincare thai imi vine pofta sa dau cu ceva dulce sa dezinfectez stomacul.
Azi am pacatuit cu 2 bomboane de ciocolata (una era cu alcool ), m-a servit o prietena si era foarte entuziasmata ca le-a adus tocmai din Italia, mi-a fost rusine s-o refuz.
Am facut si niste exercitii de intindere la saltea, vreo 220 de abdomene si cam 15 minute de .
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, sa stapanesti sanatoasa tot ce-ai cumparat. Imi place ca ai grija de tine si te rasfeti.

Delia, nu stiu cum e mancarea thai, dar dupa cum suna...as prefera sa sar peste masa.

Am facut si eu niste ex. de intindere: m-am intins ca matza, ca ma doare spatele (ha, ha, ha!) si acum ma rasfat cu o inghetata de fructe.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Mia, da, in principiu merg la sala simbata (am din nou programare de la ora 16 cu antrenorul) si cum sa nu te iau si pe tine???!! Eu zic sa ne intilnim acolo pe la 15:30 - e ok cu tine? oricum mai vorbim pina vineri (iti dau pe pm si mobilul meu).

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

ok...vb la tel

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Sherifa Delidana, la multi ani!!!!!!

Mergi la inceput

fetelor, am uitat sa va spun ca pe 20 mai sunt invitata la o nunta la Marriott...si trebuie musai sa arat impecabil,asa ca voi intensifica efortuirle de slabire...si va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii in legatura cu hainele, de unde sa-mi iau ,ce cum, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni acum am vazut ca ai fost la cumparaturi! Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele! Abia te asteapta fetele la o portie de frumusete , de fiecare data imi pomenesc de ce prietena frumoasa am!
Zuzilici ce mai face printesa? Ai mai facut poze noi? Nu te mai plange de greutate, parca te vad "snur" in 6 luni!
Miag Incearca la Yooko ( la Unirea au un magazin special pentru ocazii si au niste tinute elegante si deosebite, iar preturile nu sunt foarte mari ).

Cami

Mergi la inceput