Nou stil de viatza (99)
Raspunsuri - Pagina 12
miag spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Miag Incearca la Yooko ( la Unirea au un magazin special pentru ocazii si au niste tinute elegante si deosebite, iar preturile nu sunt foarte mari ).
Cami
merci pt sfat

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
lacri spune:
asa e ,nici nu-ti mai incapi in piele cand spune lumea :dar tu ai mai slabit.........mai ales cand stii ca te-ai chinuit.
nu stiu ce am avut azi dar m-am simtit rau.numai stari de ameteala si voma asa ca in seara asta am comis-o ,merit vreo 500 de bice am papat niste cartofi la cuptor cu fripturica de pui si putina mamaliga.
nu prea mult dar am mancat mult prea tarziu la 9 si ceva.

maine sunt cuminte,imi scot parleala.il scot pe Fabian afara si am sa merg cateva ore pe jos.
noapte buna.
va pup
Fabian si mami Lacramioara
miag spune:
Neata natiune,
Eu de azi sunt la dieta cu grapefruit.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Eftimie C. spune:
Neata si de la Piatra Neamt, unde afara e superb si totusi eu inghet in birou.Nororc cu cafeluta si cu voi 
Meniul meu e plin de interzise, mai ales ca diseara avem meci
HAI BAIETII! 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata! Eu abia ma mai misc - ca urmare a exercitiilor de ieri am facut febra musculara la muschii abductori - dar las' ca-mi trece! Miine dimineata cred ca ma duc la piscina si sauna.
Nu va zic ca sunt asa de hotarita sa slabesc - mai ales cind ma vad dimineata in oglinda - iar cind deschid DC-ul si vad ce rezultate ati avut voi, ma ambitionez si mai tare - vreau neaparat lunea viitoare sa am si eu la rezultate o
si nu un
...
Aseara am luat ultima masa la ora 18:30 si apoi am iesit la plimbare cu Stefan vreo 2 ore.
Meniul de azi:
MD: 3 feliute piine prajita cu philadelphia light si o cana de iaurt degresat
Prinz: friptura de pui cu salata
Gustare: un baton de slabit si iaurt degresat
Cina: cred ca ultima bucata de drob, un ou si rosii, castraveti, ceapa verde si ridichi.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Buna, fetelor!
Voi avea un sfarsit de saptamana groaznic. Sper sa am timp sa dorm macar 6 ore. Am de muncit o multime! Dar ma descurc eu cumva...
Inca nu stiu ce mananc azi, am inceput cu 2 renclote cu apa si o pastila cu vitamine si habar n-am cu ce voi continua. O sa va scriu pe parcursul zilei!
Va pup
Tzuni
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Eftimie C. spune:
Leeloo, bafta
.Sper de luni sa fiu si eu la fel de ambitioasa ca tine
Tzuni, mai harnicuta mai esti
.Da' luni ai liber?Sa te duci la mare?
Ce spun eu, tu ai fost deja la mare, pe anul acesta 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
lacri spune:
neata!
voi cu cafeluta eu alaturi de cana mea cu lapte si cereale.am incalzit cam tare laptele si m-am cam fript la limbuta.
tot raul spre bine ........
daca ma doare limba mai tarziu fiindca m-am fript ....nu mai mananc
si uite asa slabesc
....glumesc.
o zi buna la toata lumea.
va pup
Fabian si mami Lacramioara
miag spune:
Salutare natiune!!!
Leeloo, multumesc mult pentru invitatia de sambata de la Marriott. Esti o dulce.

Abia astept sa vin si abia astept sa ma apuc si eu serios de treaba. Chiar azi vorbesc la CNX pentru a vedea cum rezolv cu abonamentul VIP.
Tzuni, nu te epuiza mama draga...serios cum adica sa dormi 6 ore tot week-endul???????????

Lacri, buna treaba....o sa incalzesc si eu cafeaua poate imi taie pofta de mancare...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mephala30 spune:
Crystina, n-ai mai dat de cateva zile. Serviciul te-a acaparat sau Lilly e bolnavioara? 
Tzuni, vezi poate-ti raman mai multe ore de somn. Daca nu, dorm eu si pentru tine,
.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin