O altă Timisoara! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
diana1971 spune:
Buna fetelor
Angy- eram cu capul in nori..am uitat sa-ti raspund.
am ajuns la logos pt ca eu am predat la oradea la acelasi tip de liceu si directorul de acolo m-a recomandat....nici o pila nimik.
E drept ca am avut rez la olimpiada pe judet (locul4) ceea ce pt un lic micut si nou era cevaaa.cum e la vidu??
maine pun poza noi...acum mor de somn si ma doare operatia ..in interior (de cateva zile)
va pup
diana
ingerash spune:
Sa vad acuma cine-i mai buha ca mine ca m-am incapatanat sa fac ce mai aveam de facut la atestat si de cateva ore stau cu ochii in cifre si deja o iau razna. Bine ca am de la 10 dimineata si mai apuc si sa dorm putin. Da maine cine o sa aiba cel mai mult facut din atestat? EU
Mitzuka, ce suuuuuuuuuper!!!!!! ce bine ca am dat de tine , pai sa-mi zici si mie cand afli cate locuri sunt la fara taxa si care a fost ultima medie anul trecut plz :)
Restu' fetelor, va pup pe toate, si pe absente ;) da' jur ca nu mai am inspiratzie si ma doare si spatele , am nevoie de somnnnnnn
angy11 spune:
Buey,am venit acasa co o foame de forum si cand caut sobectul,nimeni,nimic.
Miro,ne-ai linistit cu eco,uite ca nu ma gandisem sa te caut pe la maminci..
Cu poza ce sa zic,data viitoare cere la tanti doctora,ca vei primi.
Cosmina,Albi,Simina,pe unde sunteti?
Diana,da m-ai lamurit,la noi ce sa mai fie,ca unii nu si-au revenit dupa vacanta,altii iau o pauza in urma olimpiadelor,ma refer la elevi,altii incearca sa se mobilizeze cu admiteri....eu n-am anu asta clasa VIII asa ca am scapat si de pregatire si de comisie la admitere.
Cosmina2 spune:
Salutare la toata lumea.Ieri am scris un mesaj si cand sa-i dau drumu nu am mai avut conexiune.Mama lor de erdees(vorba lu'Albi).Apoi cand am avut conexiune am alergat pe aici ca o...sa nu mai zic.Vlad pleaca la noapte in excursie la Venetia si am pregatit bagaje.Seara cand am terminat,iarasi nu am avut conexiune si asa ca m-am enervat si m-am culcat.
Pe langa toate...in loc de 2 doi copii(vorba lui Diana),pana Marti,am 3 cu tot cu Marius care niciodata nu gaseste nimic si bineinteles ma intreaba pe mine.
Bey,numai citate din voi am dat pe aici.Mai stiam cateva....
Sper ca apuc mai tarziu sa intru,dar nu promit.
diana1971 spune:
Buna fetelor
ce mai e nou? eu nu ma simt prea bine..ma doare cezariana in interior de cateva zile,daca ma interneaza am incurcat-o,...,sper ca nu e nimik nasol .
Cosmina- da stiu ca ai baftaaa ....uite in caz de necesitate.
uite aici am poze cu andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=1006&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/my_photos
sunt calde ... de ieri
va pupam
diana si andrei
corinadana spune:
Hai ca ieri am fost absenta! Dar am alergat toata ziua.
Mitzuka te intrebasem de Ivanda ca eu am prieteni sarbi din Ivanda si stiam ca acolo s multe familii de etnie sarba.
Mirona dar ce ai in burtica? Stii? Bebeloi sau beblita?
Noi ieri am mers sa i ascultam pe copiii cei mari clasa 4 de la Uca de la scoala cum canta. Ce frumos a fost! Au cantat cantece din mai multe tari. Tare dragut.
Azi Raluca are zi "grea" la scoala. Au ice cream party apoi sa vada un film si apoi e birthday party a unui colegut.Si aici draga nu au cataloage!. Copiii nu s ascultati ca n tara! Si nici nu stau tot timpul intepeniti in banci. Nu se ridica cand raspund si este o relatie mult mai calda intre teacher si elevi. Se saluta cu HI!In fiecare zi directoarea scolii le vorbeste prin microfoane le ureaza o zi buna si la plecare din nou ptr cei ce pleaca cu autobuzele o calatorie in siguranta si ptr toti o dupa amiaza placuta. Frumos!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Cosmina2 spune:
Am terminat pe azi si m-am si facut loc la calculator dandu-mi la o parte sotul care se uita la un film in loc sa se uite pa DVD.Mai bine i l-ar da soacrei Dianei sa-si puna cafeaua pe el.
Si daca tot veni vorba de soacre...ma gandeam eu la o asemanare intre soacra si bere,dar nu o pot zice aici si asa ca astept de la tine,Diana varianta corectaDa,sa sti ca azi mai putin si-mi trebuia asa ceva...pt. ai mei pe care cred ca i-a tampit vremea.Cand ii trebuia la unu ceva cand la celalalt pana ...am facut cu ei alinierea.
Angy,chiar ca-i aiurea cum au pus vacanta,dar si mai aiurea e cum va incepe anul scolar.Sper ca peste vara sa-i bata soarele in cap si s-o mute iarasi in 15 Septembrie,nu de alta,dar v-a trebui sa mergem din 15 August la scoalasi asa nu am chefff dupa 2 ani de stat acasa sa ma duc in toiul verii la scoala.
Ingerash chiar ai fost buha azi noapte.Cum e cu atestatu'?E gata?
Miro sa sti ca discutii despre ce e bb am avut si eu cu Marius cand eram gravida cu Vlad.Marius pusese pariu cu cineva ca va fi fata.Si nu asa...avea cica argumente stiintifice(fix 2 numai logic putea rezolva problema)Cand am stiut ce e si i-am spus ca e baiat s-a suparat ca a zis ca-l mint numai sa piarda pariul.El in ziua aia nu putuse sa vina cu mine la eco si a zis ca m-am inteles eu cu Cioata sa-i scrie pe biletel ca e baiat.Iti dai seama?Asta a fost cand aveam 4 luni si a avut timp pana la 9 sa se obisniuasca cu ideeaSi are acum 2 fete nu una,care fac pipi din picioare
Simina mai putin si te intorci la lucru.Ti-a trecut raceala?
Corinadana chiar ca are zi"grea"Uca ta.Da,au alt sistem de invatamant,dar recunosti ca sunt mai bine pregatiti copii din Romania?Mie tare nu mi-a placut ce stia o nepotica de-a sotului la 10 ani(nu stiu in ce clasa era???ca e altfel acolo)Pai stia Vlad al meu mai multe ca ea si era atunci numai la gradinita.
Albi-nuta
Gioooo hai odata acasa !
Ingrid mai fa-ti timp si hai la taifas.
Acuma ma duc si eu la somn ca trebuie sa ma trezesc la noapte ca-mi pleaca copilu'Noapte bunaaa !
corinadana spune:
Da Cosmina sunt mai bine pregatiti cei din Romania dar si mai stresati! Dar la ce le foloseste? Si apoi dupa college aici si facultate acolo nivelul e acelasi. Diferenta e ca aici startul il iau mai lent!
Si apoi nu vorbim de ce slujba poate prinde unul cu college aici si unul cu facultate in tara!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
angy11 spune:
Buey ce seara am avut
Pe la sase,prietenii astia care vin la noi sa jucam cruce,au sunat si m-au anuntat ca trec pe la noi,am ramas fara replica...
Emil dormea,l-a trezit sa-l intreb daca stie cumva motivul vizitei,nu stia nimic.
Ok au venit pe la 19.30,eu deja eram turbata la gandul ca iar o sa stea tarziu.
A mai fost o faza din asta intr-o joi si am facut scandal,ca a doua zi nu am avut chef sa trimit copilu la scoala nepregatit,ca maine are mai mult specialitate si acolo se vede cu ochiu liber in ce stadiu e,am crezut ca au tinut minte.
La cata bere au adus am inteles ca se gandea(el,tipul)sa vada meciul cu Emil,eram deja un camion de nervi,mocneam nu alta,le-am dat de iteles ca in urma vacantei nu pot trezi copiii dimineata ca ii pun la 21 in pat si dimineata tot plang de somn,tipa a si zis ca ea n-are de gand sa stea ca o paste o criza de fiere,la 21 si 15,ea a zis sa mearga acasa,iar el,ca nici nu se gandeste.Apoi i-a facut ea scandal,ca se simte rau,ca Daniel are maine scoala si in afinal s-a lasat convins si au plecat mai inainte.
Cosmi,ai dreptate cu vacantele.Iar cu ce stiu ai nostrii copii sunt absolut de-acord cu tine.
Despre ai tai copii ce sa zic,ca si mie imi venea azi sa dau cu Angy de pereti,a fost imposibila,eu totusi cred ca presiunea atmosferica e de vina.
Diana,ti-am vazut pozele sunt beton,pe Abdrei il mai vazusem in poze.dar pe tine si sotul tau inca nu.
Miro,pe unde esti?Ti-am zis pe mess ca o sa sun acolo,am sunat si detalii pe mess.Mai bine maine seara,ca atunci stiu concret.
Corina ,relaxanta scoala aveti,stiu asta,eu o prefer pe cea de aici,parca-mi place mai mult finalitatea,sustin ce a scris Cosmina.
Am si eu rude si prieteni acolo,in Chicagi,in Detroit,New York,care s-au realizat,chiar super bine, dar baza le era pusa aici.
si ce imi mai place aici e ca pot sa-mi dau copiii la ce specialitate vreau,la scoli de elita si gratis.
mai am niste prieteni care au venit pt. an in Ro,el roman,ea americanca de traditie,au doi copii,umul e in clasa cu Dany,ea la inceput era disperata cate homework au de facut in clasa I,mi-a zis asta,la care sotul ei a replicat,pai da,e normal,de aia vin romanii si va iau de sub nas cele mai platite joburi.
Simina,tot racita,hai mai scrie si tu ceva,ca iti simtim lipsa.
Pupici la Gio si Albi.
Noapte buna va doresc!
Albi` spune:
Fetelor, se-ngroasha gluma.. Steaua - Middlesbrough : 2-0 .. nu's io microbista defel, da' dupa cum a inceput meciul, se pare ca tre' sa ma uit asa ca o sa revin dupa.. dac-o sa mai fiu in stare.. ca maine am neshte kestii de rezolvat si tre' sa ma trezesc devreme...
Va pe toate din echipa