O altă Timisoara! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
mitzuka spune:
Revin...
Ingerash...eu am filmul Fata cu cercel de perla..l-am tras de pe DC++..il gasesti sigur..daca nu ti-l dau eu....Oricum cartea e mai faina...in film lipseste chiar esenta ei...
Titlul in engleza e Girl with a pearl earing..exact ca si titlul cartii...
Ai citit de Tracy Chevalier Albastru Pur si Doamna cu licornul? Sunt superbe....abia astept sa mai apara ceva de aceesi autoare....
Aaaa...Ingeri caza tori nu mi-a placut deloc...
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
neatza fetelor,
m-am resimtit de dimi pentru cele 11,5 ore lucrate ieri.
Azi scap mai repede ca merem sa vedem samburelul ... dar in restul zilelor pana la finele lui Mai tot asa vom lucra. Am PUS-O!
Mai voiam sa va spun ca ieri am avut o discutie mai serioasa cu Dani ... prea spune in dreapta si-n stanga ca e baietel, ca fac un bebe baiat, etc.
L-am facut sa constientizeze ca daca va continua sa gandeasca asa va fi crunt dezamagit in momentul in care va afla ca e fetitza ... si de o fi sa-i vad expresia dezamagirii imi va frange inima.
E mai bine sa se gandeasca la ambele posibilitati, oricum este un copil fffff dorit, egal ce va fi ... sanatos/sanatoasa sa fie.
M-a luat in brate si mi-a spus ca am dreptate si ca de acum va incerca sa gandeasca altfel ... pentru a se obisnui cu ideea.
E un pas inainte, nu?
Diana chiar voiam azi sa intreb de tine ... ma gandeam ca esti plecata la Oradea ... de aia i-am si scris la albinutza pe nume ... nu-mi treceam prin minte ca va veti incurca. Las ca de-acu o sa-i zic ei Diana mica ... iar tie iti zic Diana mami.
Nu mai pleci la Oradea? Ce face pruncul Andrei?
Simina fara griji ... daca nu-mi aduc eu aminte sa ma mai ridic de pe scaun ... o face burtoku, parca are ore cand ma doare asa usurel si musai tre sa fac cativa pasi.
Auzi? Tu il duci luni pe Dejan la gradi? Pai nu e liber? Si tu meri la lucru? Io cred ca voiai sa spui marti, asa-i?
Alina eu sper sa intervina ceva si sa mergeti in w/e 5-6-7 mai la Otelu ... sa va prind si eu. EGOISTA, nu? Nu ma lua in seama.
Restul fetelor ... pupicii de rigoare si fug inapoi la lucru ... ca e la fel ca ieri ... delir.
Miro12+
am o nepotica talentata
Albi` spune:
Buna Timisoara!
Diana, stiu io cum e cu asemanarea intre soacra si bere... sa zic? ehh.. ce bine de mine ca n-am probleme de-astea gen soacra.. inca.. (nu-i asa, ingerash? ) Oricum, intr-o vreme ma cam obisnuisem si io cu ideea de soacra doar ca ar fi fost o soacra de nota 20 ..nu ca ale unora dintre voi ..da' mi-a trecut.. prietenele stiu de ce.. Da' las' ca va vine voua randu' sa vă râdetzi de mine, cand 'oi da peste o soacră acră.. ca probabil asta-i regula: unde-i el ok, nu-i mumă-sa.. si unde-i mumă-sa, el ii..Dumnezeu cu mila ...Nu-i asa?
Simina, pai atunci asteptam sa ajunga pozele la tine si sa le pui in album Si evident ca smiorcaielile lui Dejan is "de forma" ca doar ai baiat mare.. se descurca el la cresa si fara mami.. altfel cum sa prinda fetele drag de el..?
Moni, imi pare bine ca i-a mai trecut lui Dani faza cu baietelul.. oricum, e clar ca pentru voi o sa fie cel mai dorit copil din lume Sa ne zici noutati dupa echo
In alta ordine de idei, nemtii vostri is nebuni.. cel putin tie exact asta iti lipsea.. sa stai atatea ore pe scaun.. Bine macar ca ati fost inspirati sa va luati putin concediu.. si asa o sa treaca mai usor luna mai Chiar, cand plecati?
Fete dragi, va las deocamdata, merg sa intalnesc o prietena (banatzeanca de felu' ei , da' lucra in Bucuresti) care e in trecere pe-aici cateva ore si profitam sa stam si noi la troace
echipa valoroasa
Mirona spune:
profit de faptul ca am terminat treaba ce ne-a fost data si ca tipu de legatura intre firme nu e in birou sa-si ia datele ... deci implicit NAVIGAM PE NET; si va scriu si eu doua vorbe.
ca m-ati tot intrebat ... plecarea este sambata dimineata, pe la 13-14 ajungem la Sibiu, debarcam colega + prietenul ei si si si si BROASTELE si mai stam la o cafelutza pana dam lamuririle de rigoare asupra cresterii broscutzelor de Florida.
Apoi plecam spre Ploiesti ... ajungem pe seara 19-20 ... cu opririle de rigoare din benzinarii (pentru 3,14 3,14).
Duminica program de tzara - Drajna - unde au o casutza bine pusa la punct ... deci aer, soare si odihna.
Luni bagam o Sinaia sau o mare ... inca nu ne-am hotarat.
Marti la 5 am intalnire la Bucuresti cu fetele mele dragi de la endometru.
Miercuri daca ne lasa astia ne-am intoarce ... daca nu .. joi sigur.
Trecem neaparat prin Brasov s-o vedem pe Albinutza si daca vrea sa bagam si o Poiana ... mai vedem si mai vb.
Cam asta e programul de concediu, la intoarcere ma asteapta un MIG pe care-l voi calari pana la finele lui MAI.
Miro12+
am o nepotica talentata
angy11 spune:
Am ajuns si eu de la scoala.Sunt niste idioti astia ca au programat asa vacanta,ca bate vantu prin scoala,elevii loviti de astenie,profi de prea mult potol la Pasti....trebuiau sa ne mai lase o saptamana de vacanta,ca tot avem liber de mai.
Acu vazui ca postarea mea anterioara e pe jumate,le scrisesem si la restul cate ceva.
asa ca continui de unde am ramas,
Simina,facem galerie pentru restul pozelor.Nu te stresa ca Dejan e baiat descurcaret,se adapteaza el la cresa.
Albi,ai dreptate cu soacrele,dar sper sa nimeresti sa fie ok si unul si celalt.
Diana,mai povesteste ce face Anderi nou,ca tare-s curioasa,nepotul meu Andrei daca gaseste ceva sa se agate se ridica aproape bine in picioare,nu mai are rabdare sa stea pe fund.
Gio pe unde esti?N-ai gasit net?
Miro,nici vorba,daca nu mergem acum,atunci poate la vara,ca in we viitor are fratele meu botez.
ingerash spune:
hello...si eu pe aici...de data asta diurna ;)
eu am finalizat azi mare parte din lucrarea de atestat, mai am de scris o chestie si habar n-am ce sa scriu acolo ...
Albi, cred ca de la jurna se trag chestiile astea nocturne....Anu' asta se intra pe dosare la Jurna la Vest, sper sa intru ca is niste medii ...nu stii cate locuri is? ca pe site-ul lor nu scrie :(
Diana, eu nu m-as face profa ca am tinut niste ore de educatie pentru sanatate...m-am convins ca n-as rezista sa fac asta toata viata . Ai avut noroc ca nu s-a intamplat nimic azi noapte...
Miro, sefii vostri va cred pe plantatie? bine ca iti iei concediu si le dai flit Sa ne spui si noua ce e bebe cand afli. te-ai gandit la nume?
Mitzuka, o sa ma pun si eu sa caut pe DC++, ca sunt curioasa sa-l vad, eu altceva n-am citit de Tracy Chevalier, ca si cartea asta am citit-o de pe comp & nu mai rezist sa stau atata cu ochii in el....mai am o gramada de carti in format electronic, dar acum nici nu am timp, nici nu rezist sa stau atata cu ochii pe ecran, mai ales ca stau ore intregi sa lucrez la atestat :(...sa treaca bacul si poate trec mai des pe la biblioteca...desi eu as prefera sa am cartile mele, nu'mi permit sa dau toata ziua banii pe ele :(, da cand ii am tot prin librarii ii toc
...apropo de librarii, mi-au zis prietenele ca io acolo imi gasesc perechea , cu ochii in carti ...
v-am pupat si ies si eu imediat ca nu mai vrea sa stau la calculatorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ingerash spune:
apropo de soacre, Albi, ziceau ai mei ca ma pune ea la punct (cand o sa o am) ca is dezordonata si bla bla, da le-am zis k fac io cu ea scoala de soferi dc o sa ma calce pe bataturi [emoticon cu ras malefic]
mitzuka spune:
Ingerashule...eu sunt secretara la Vest..la Fac de arte...asa ca iti zic ca nu trebuie sa te iei dupa ce scrie pe site-ul lor..e super naspa..mergi la secretariat sa te interesezi...nu le cunosc pe alea de la jurnalism...sper sa fie ok ca avem si niste fosile sclifosite de numa...Faza e ca de obicei (...astea sunt date de interior ce iti zic acuma...)numarul de locuri vine cam inainte cu 1 luna de admitere...anul asta oricum inca nu au venit...si mai mult ca sigur te vor pune sa cumperi brosura de la ei pt admitere...vezi ca acolo sunt trecute nr de locuri de anul trecut...in principiu e la fel dar mai apar surprize...Eu de marti sunt la lucru si cum apar nr de locuri te anunt ca vin la toate fac odata....Daca te pot ajuta cu ceva in domeniul asta...cu cea mai mare placere....
Miro..pai aia e vacanta in toata regula nu gluma..profitati pana mai puteti ca dupa aia ai de tras....
Cosmina pe unde o fi de nu a aparut azi?
Alina ai dreptate si la noi se trage chiulul dupa Paste Craciun si alte alea....
Imi lipseste Ioana....sper ca se distreaza si se odihneste un pic la Alba...Pupicei...chiar si in lipsa....
Albi...tu cand mai vi in Timisoara?Acuma ma primit pozele..maine le pun pe net...
Ma duc acuma ca baiatul e in pielea goala si striga apa apa..vrea baita...
Noapte buna si pe maine!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
angy11 spune:
Buna seara!
Ingerash asta ajutor pe cinste,te-a rezolvat Simina.
Simina,au noroc astia la arte cu tine,eu il cunosc pe Vlad Ardeleanu mai e la voi?
Apropos de secretare noi avem la Fac. de muzica una Anca,o sti?
Toata lumea ii spune d-soara "nu stiu"ea nu stie nimic niciodata,orice ai intreba-o in rest cand eram eu studenta era super ok de amabila,cel putin cu mine.
Miro,chiar imi fac griji,parca am inteles ca te duci la eco,pai daca da,da-ne si noua o veste ca eu una stau ca pe jar.
Cosmi,intaresc intrebarea Siminei,pe unde esti?Ne lipsesti!
De Gio ce sa mai zic.
Va las,va urez noapte buna ca abia mai merg bateriile la mouse,trebuie incarcate.
Mirona spune:
vad ca azi am pus pe jar multe fete.
am fo la eco ... si pana acu am tot tastat la mamici, ramasesem in urma ... de cand s-a deschis subiectul asta ... le cam neglizej pe fete ... asa ca le-am tras azi niste romane ...numai bune si pentru saptamana ce o sa lipsesc.
vin cam suparici de la eco. NU MI-A DAT POZA.
Io nu ma mai joc. Vroiam si io o poza sa stau sa ma uit la ea in momentele mele de relaxare ... si ioc ... zbenguila al nostru nu statea locului o clipa, desi am stat pe masa o ora si jumatate nu a reusit nici o poza, se intorcea la fix ... si tati radea ...of of mai mai ... se vede treaba ca seamana pe ta-su si nu-i place sa se lase fotografiat.
E bine sanatos, a crescut, e in grafic, am numarat deja degetele de la manute ... sunt cate 5, deci e ok.
Analizele ok, mai putin imunizarea ... dar am io grija pe parcurs.
Mai merg peste o luna la control, apoi facem si triplu test si alte analize.
Sunt franta ... fug si eu in pat. Si mie mi-e dor de Ioana ... sa-i repet ca-i mama denaturata ... si ca-i shade bine ... si de Cosmi ca nu o dat nici un semn de viata asta seara ... dar acum e prea tarziu s-o mai sun ... o fac maine daca nu apare.
Na ca iar nu am reusit s-o sun pe Diana mica pe erdeesh ... dar poate o fac mâne. Zau ca nu-mi mai vad capu de cat am de lucru pe forumu asta .. mai mai of of. Imi lipseste timpul liber de la lucru .
Si nici nu am facut actualizarea la floricele la fazan. Of of mai mai.
Am luat-o deja razna .. asa ca fug la cucă nani.
you all.
Miro12+
am o nepotica talentata