O altă Timisoara! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
corinadana spune:
Angysi fetita mea e in public school. Nu platesc absolut nimic! Si daca ma crezi nici carti nu a trebuit sa cumpar, nici ustensile ce le folosesc copiii, nici caiete. NIMIC! Totul vine de la scoala!Sa nu ti zic ce poti gasi in sali ce dotate sunt. Au sala de computere la clasa 1 ! Fiecare cu computerul lui. Fac muzica cu teacher acompaniati de pian si chitara electrica.
Cand a inceput anul am intrebat si eu in stanga si n dreapta ce tr cumparat, incepeam si noi clasa 1 Mi s a raspuns: haine si backpack. Atat!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
ingerash spune:
Iar is buha , ca sa vedeti jumate din ceea ce am facut eu ieri noapte a trebuit sa sterg ca nu se pupa cu anumite date, acum am refacut si am trecut si mai departe si nu mai puteam de fericire cand am vazut ca iese bine chit ca acuma pic de somn.
Scuze ca nu va mai iau pe rand dar peste vreo 3 ore ma trezesc sa merg la scoala si is varza. Am vrut numai sa impart bucuria cu voi
toata gasca vesela :)
Mirona spune:
neatza gagici,
mi-a fost un dor de voi ... mai astia chiar ca ne cred pe plantatie .. si daca te incumeti sa pleci cumva la finele programului si nu stai macar o juma de ora in plus ... turbeaza ... nu gluma.
In fine. Maine plec in concediu.
corina nu. Inca nu stiu ce am in burtik, am numai 12 saptamani ... inca organele genitale arata la fel indiferent ce e fetitza sau baiat. Mai in colo pe la 15-16 saptamani ma astept sa-mi spuna. Mi-a spus ca ea mai bine asteapta pana in saptamana 17 sa fie sigura sigra si abia atunci spune.
Om vedea.
Cosmi plecat Vladutzu? Sa vezi ce dor o sa ti se faca de el ... noroc ca nu sta prea mult plecat. Transmis cele ce ti-am zis? Pupa mama pe el de inventator de extraterestrii.
Alina nasoala faza cu prietenarii ... dar e bine sa-si cunoasca limitele ... ca altfel nu mai e prietenie. Sper sa am timp de mess azi ... ca facem pregatirile ... oricum intru scurt sa aflu ... ca-s tare curioasa.
Albinutza buey microbist-o, cred ca tot pe w/e o lasam si vb cu centu tau ... ca se pare ca s-au aglomerat multe acum spre final. Oricum pe miercuri sau pe joi ... mai esti in BV?
ingerash ai grija de tine ... nu te mai surmena atat. Incearca sa dormi mai mulr ... sau macar dupa-amiaza cate o ora sa compenseze. La final n-o sa mai fi buna de nimic si vrei sa vin io sa-ti sustin lucrarea? hi hi hi
Simina ce face Dejanu? Il duci sau nu luini la gradi?
Diana mare Andreiu ce face? Ai fost la un control cu operatia? Nu sta prea mult pe ganduri ... vezi ce e. si tin pumnii sa nu fie nimic grav.
Am citit azi o chestie faina la noi la mamici. Colega de servici a uneia dintre mamici cunoaste si ea acest site ... dar nu intra fiindca ea crede ca e vorba de o secta ceva, ceva cu drepturile femeii.
Fain de tot.
toate sectantele.
Miro12+
am o nepotica talentata
Cosmina2 spune:
Neata la voi.Bey ce m-a 'nervat Steaua aseara...Mai bine nu ma mai uitam la meci ca acuma is beata de cap.
Da Miro plecat copilul.Toata noaptea s-a trezit.Pe la 12 l-am amenintat ca daca nu doarme nu o sa-l trezesc cand trebuie sa plece.Zici ca nu mai plecase niciodata...Poti sa sti ca o sa-mi fie dor de el.Deja imi este,ca l-am si sunat sa vad unde sunt si daca au trecut cu bine de vama
Angy te cred ca te enerveaza.Si la noi era intr-un timp loc de intalniri.Cel mai tare ma enerva cand sunau si ziceau:"Venim pana la voi"Nu ma intrebau daca am treaba,daca vreau sa plec sau daca vreau sa ma odihnesc.Pana odata...cand am pus punct.In rest nu ma supar sa am musafiri,dar sa fiu si eu de acord.Nu?
Diana sper sa fie bine cu operatia ta.Poate de la vremea asta.Mie nu-mi venea sa cred ca te poate durea operatia cand se schimba vremea,dar cand am avut operatia mea am simtit pe pielea mea ca e asa.Pana atunci ziceam ca-i o prostie sa te doara operatia.
Sectantele celelalte .....va pup si pe mai tarziu.
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Nu am avut nici o intentie sa dispar ca magarul in ceata...dar...nu prea am ajuns pe acasa..pe la comp nici atat...
Eu sunt bine raceala a trecut, Dejan deja s-a acomodat cu cresa...de marti il las sa doarma acolo...
Miro..las ca mai ai timp de poza cu bb..bine ca e totul ok...Drum bun si concediu placut!
Cosmina...ai avut curaj sa il lasi pe Vlad singur as departe...eu cred ca l-as suna non stop...
Diana..poate chiar e de la vreme...sau ai facut ceva efort mai mare? Mai bine mergi sa te vada un dr... Am vazut pozele cu Andrei...e un dragalas...Pupici!
Alina nasoala faza cu prietenii...Si Dejan a fost agitat de numa..cred ca de la vremea asta...
Ingerash..dar ce liceu termini de ai de facut atestat?
Albi... si uite pozele de la ziua lui Dejan.. sunt fresh fresh....aici...
Va pup pe toate si ne mai auzim noi..nu stiu exact cand ca s-ar putea sa plecam la tara pna luni..dar inca nu e sigur...
Pupici!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
buna seara fetelor,
imi pare rau ca nu mai am timp de stat la taclale ... suntem inca in pregatiri, mai am de facut un dus si apoi in pat. plecarea e dis de morning la 8 sa fim iesiti din Timi.
Sunt cam racita, tusesc si ma doare in gat. Ma tratez cu lamaie si Halls. Beton ce sa zic. Halal concediu o sa am.
Va pup pe toate ... sa fiti cuminti cat lipsesc, voi sigur o sa-mi lipsiti. Sper cand ma intorc sa tragem o intalneala in parc sa mai vad si eu modele de bebei, da?
sectantele vesele.
Miro12+
am o nepotica talentata
angy11 spune:
Eu nu de mult am ajuns acasa,am fost toata familia in vizita.
O sa ma duc la culcare.
Miro,Drum bun! Ai grija de tine!
Fetelor va pup,ne auzim maine,ca sunt franta,scuze ca nu va iau la rand,ma bucur ca existati!
Albi` spune:
hihihi ce liniste pe-aici.. Hai ca pe mine ma-nteleg, ca sunt Zilele Brasovului si ieri am umblat toata ziua prin oras si probabil si azi voi face la fel .. Da' voi..? Probabil e cald si frumos la Timi.. (deh.. daca pana si in BV e de tricou cu maneca scurta.. imi dau seama acolo cum ii.. ) ..si ati iesit precum gâzele la soare..
Revin mai tarziu cu pozne doveditoare
Pupici sectantelor voioase
diana1971 spune:
Salut fetelor
Intru cu intarziere ca era sa-i pe astia de la rds , nu mergea nimik- net, telefon...asta a fost complot...nu a mers tel ca sanu sun eu sa fac scandal.....Cred ca toti ma cunosc acolo cape un cal breaz.
Deci Cosmina--nu spun asemanarea pe net ...poate in private sau live cand ne vedem.Eu cand am aflat ca e baiat in luna a 4-a i-am spus lui dan ca e fata....si el a zis sec: ok...no, mai fa glume...i se rupe (asa pare) si apoi face basca.
Miro- cum mai esti ?? pe undee esti?? eu am cam pierdut firul ..nu stiu cine ce a zis; cred ca din sarcina mi se trage ...toti neuronii au luat-o razna...mai 1,2 acolo care nu fac fatza .
Simina- merci...eu il smotocesc toata ziua pana rade cu hohote nu ma las.
Angy - de vazut m-ai vazut dar nu ma stii...este??
Merg marti la control ca doc a fost plecata...dar iau flamexin pana atunci...sa vedem...ma doare tot mai putin.
Nu e de la vreme...m-am miscat brusc...asa cred...am simtit cand ma jucam cu Andrei si il aruncam in sus si cand ma aplec.
Vad eu marti...daca e totul ok...cam in 2,3 sapt vreau sa ma apuc de inot...e mai soft cred eu ...numai sa vad unde,ca eu fac colectie de ciuperci,cum bazinul are ceva..imediat iau tooooot ce se poate.
Voi unde mergeti de 1 mai ?? sau duminica??
de data asta stam pe acasa cred.... mergem la mall sa mai vedem fig de ceara...au mai aparut cateva!!!!!!
Poate mai intru diseara....
va puup
Diana si Andrei
AAAAAAAAA era sa uit....cine ne credea "secta" ... asa ee...facem cate un foc in parcul central in fiecare seara si ne rugam la Manituuu !!!!
michelle7 spune:
Mirona amicii tai cer 150 euro, dar au reusit sa o inchirieze? te intreb pt ca eu am o garsoniera si am renovat-o complet inclusiv mobila noua, frigider, masina de spalat si am inchiriat-o cu 150 Euro. am auzit discutii cum ca ar fi cam 170 Euro la conditiile astea. sincer mie mi se par incredibile preturile astea raportat la salarii, dar nici nu vreau sa inchiriez sub pretul pietei.
PS. Puteti sa-mi recomandati o firma buna de termopane? Eu nu ma pricep , care profile sunt cele mai bune?